Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Estera']Wpłacę pieniążki, ale później :P Na razie proszę o dopisanie mi drugiego psa.[/quote] [B]Estera[/B], co to za psiun? Przyznawaj się! :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Asiu ja dostalam PW ,przeczytalam i wplace oczywiscie...tylko mi konto zablokowali hehehe wiec musze czekac pare dni:):):) mialam male wlamaniew domu (rodzina wyjechala do pracy a ja z psami do weta i na szkolenie z Timem),skradziono mi wiele dokumentow w tym tez karty i bankowe papiery wiec zablokowalam wszytsko co sie dalo... ...co do ras psow....ze mna bedzie sunia labrador i sunia wilczarz irlandzki Quote
rose Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] :roflt::roflt::roflt: [SIZE=1]Ale z Ciebie poetka.[/SIZE] :turn-l:[/quote] No ba!:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dopisuje sie do listy :) LeCoyotte + 1 pies + domek Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='rose']No ba!:evil_lol:[/quote] Muszę kiedyś poczytać Twoje wiersze. :cool3: Ciekawe czy równie twórcze. :diabloti: [quote name='LeCoyotte']dopisuje sie do listy :) LeCoyotte + 1 pies + domek[/quote] Zapisuję. :p Czyli na cały tydzień jednak przyjedziesz, hę? :cool3: Napisz jeszcze skąd jesteś i jakiego masz psiaka, żebym mogła uzupełnić na pierwszej stronie. :cool3: Quote
bigos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Po pierwsz zapłacę na dniach:p Po drugie jestem w domku z Mateuszem:cool3: Po trzecie[SIZE=4][B] czy jak co roku robimy koszulki zlotowe?:roll: Mogę się tym zająć, tylko czy sa w ogóle chętni?:roll:[/B][/SIZE] Quote
Fusica Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Do mnie też dotarło PW i przyjęłam je do wiadomości. Zaliczkę wpłacę pod koniec miesiąca. Mój sierściuch to pół huski - tzw. łajza syberyjska. Konusowaty, łagodny i skory do zabaw. (astka ze zdjęcia jest rodziców i jej nie zabieram, bo nie bardzo nadaje się na takie zapsione imprezy). [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/6936/dscn0925yx9.jpg[/IMG] [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/7374/dscn0946to0.jpg[/IMG] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja ciągle myślę o tym zlocie... A ile wynoszą łączne koszty przy namiocie? Ja + TZ + pies? Góra 3 dni. 45 zł + korzystanie z łazienek i prądu? Myślę cały czas... ;) Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja ciągle myślę o tym zlocie... A ile wynoszą łączne koszty przy namiocie? Ja + TZ + pies? Góra 3 dni. Myślę cały czas... ;)[/quote] nie ma co myśleć tylko wpadaj ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Matusz']nie ma co myśleć tylko wpadaj ;)[/quote] Matusz, jedziesz? ;) Oj to trzeba być... :evil_lol: Nie no, u mnie największy problem z dojazdem - Gizmo panikuje w pksie, boję się, że z pociągiem będzie to samo :shake: Quote
basia bonnie Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no to będziemy zabawiać Gizmo w pociągu :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='basia bonnie']no to będziemy zabawiać Gizmo w pociągu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Basiu, nie orientowałyście się z Karoliną ile wynosi koszt podróży(bilet dla właściciela + dla psa) ? Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Matusz, jedziesz? ;) Oj to trzeba być... :evil_lol: Nie no, u mnie największy problem z dojazdem - Gizmo panikuje w pksie, boję się, że z pociągiem będzie to samo :shake:[/quote] no jadę, jadę :) to jedź bez psa:diabloti: Quote
Tomo 2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [B]Rose [/B]- tak za stolicy regionu kwitnącej podziemnej pomarańcz/Poznań/:p [B]Agga [/B]nie podpuszczaj :lol: Dojazd na piętek ,sobotę i niedziele to byłby super pomysł na urlop / nie byłem zresztą na nim od jakiś 5-6 lat/ Tylko Norcia może być problemem , ona tylko się bawi jak coś komuś może świsnąć , podkraść , pogonić ,a resztę czasu poświęca niestety na tropieniu :roll:/na wspólnych co niedzielnych biglówkach w Radojewie ,w których uczestniczy 20-30 psów to tylko ona z Busterem zmyka do lasu - rekord 5h reszta ,znakomicie się bawi/. Pozdrowionka :lol: Quote
basia bonnie Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Basiu, nie orientowałyście się z Karoliną ile wynosi koszt podróży(bilet dla właściciela + dla psa) ?[/quote] ja nie mam pojęcia, ale z cennika PKP wynika na to, że ok.50zł cały, no a my mielibyśmy na pewno jakieś zniżki jako uczniowie, plus zniżki na bilet wakacyjny i jeszcze są jakieś zniżki na bilety grupowe:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='bigos']Po pierwsz zapłacę na dniach:p Po drugie jestem w domku z Mateuszem:cool3: Po trzecie[SIZE=4][B] czy jak co roku robimy koszulki zlotowe?:roll: Mogę się tym zająć, tylko czy sa w ogóle chętni?:roll:[/B][/SIZE][/quote] Oczywiście, że możemy zrobić koszulki zlotowe, jeśli tylko chętni się znajdą. :cool3: [quote name='Fusica']Do mnie też dotarło PW i przyjęłam je do wiadomości. Zaliczkę wpłacę pod koniec miesiąca. Mój sierściuch to pół huski - tzw. łajza syberyjska. Konusowaty, łagodny i skory do zabaw. (astka ze zdjęcia jest rodziców i jej nie zabieram, bo nie bardzo nadaje się na takie zapsione imprezy). [URL]http://img504.imageshack.us/img504/6936/dscn0925yx9.jpg[/URL] [URL]http://img510.imageshack.us/img510/7374/dscn0946to0.jpg[/URL][/quote] Czyli wpiszę pół husky. :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja ciągle myślę o tym zlocie... A ile wynoszą łączne koszty przy namiocie? Ja + TZ + pies? Góra 3 dni. 45 zł + korzystanie z łazienek i prądu? Myślę cały czas... ;)[/quote] Dobrze liczysz. :p [quote name='Matusz']nie ma co myśleć tylko wpadaj ;)[/quote] Dobrze Mati mówisz. :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Matusz, jedziesz? ;) Oj to trzeba być... :evil_lol: Nie no, u mnie największy problem z dojazdem - Gizmo panikuje w pksie, boję się, że z pociągiem będzie to samo :shake:[/quote] To spróbuj, chociaż króciutką trasę się przejechać z Gizmem, zobaczysz jak zareaguje, poćwiczysz wsiadanie i wysiadanie z pociągu. :cool3: ;) [quote name='basia bonnie']no to będziemy zabawiać Gizmo w pociągu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jak zobaczy tyle psów, to i nerwy mu przejdą. :lol: [quote name='Matusz']no jadę, jadę :) to jedź bez psa:diabloti:[/quote] Mati, a kto jeszcze będzie z Tobą w domku, macie już skład? :cool3: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Mati, a kto jeszcze będzie z Tobą w domku, macie już skład? :cool3:[/quote] skład się tworzy ;) jak już będzie napiszę Ci :razz: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Asiu możesz zaznaczyć, że zaliczka została wpłacona przez Paulinę87 ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A ja mam pytanie - czy w przypadku namiotów też trzeba wpłacać jakąś zaliczkę? Czy do końca marca całość? Jadę dziś do TZta, będziemy dyskutować :razz: Bez psa zlot Dogomaniaków to już nie to samo... :) Jeśli udałoby mi się pojechać to ja byłabym zainteresowana koszulką. Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Matusz']skład się tworzy ;) jak już będzie napiszę Ci :razz:[/quote] Oki. :eviltong: [quote name='rose']Asiu możesz zaznaczyć, że zaliczka została wpłacona przez Paulinę87 ;)[/quote] Odznaczam na różowo. :lol: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja mam pytanie - czy w przypadku namiotów też trzeba wpłacać jakąś zaliczkę? Czy do końca marca całość? Jadę dziś do TZta, będziemy dyskutować :razz: Bez psa zlot Dogomaniaków to już nie to samo... :) Jeśli udałoby mi się pojechać to ja byłabym zainteresowana koszulką.[/quote] Namiotowicze zaliczki wpłacać nie muszą;) i mogą płacić dopiero na miejscu;) Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja mam pytanie - czy w przypadku namiotów też trzeba wpłacać jakąś zaliczkę? Czy do końca marca całość? Jadę dziś do TZta, będziemy dyskutować :razz: Bez psa zlot Dogomaniaków to już nie to samo... :) Jeśli udałoby mi się pojechać to ja byłabym zainteresowana koszulką.[/quote] Za namioty nie trzeba płacić zaliczki i opłata też dopiero na miejscu. ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='rose']Namiotowicze zaliczki wpłacać nie muszą;) i mogą płacić dopiero na miejscu;)[/quote] Napisałyśmy to samo. :lol: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Napisałyśmy to samo. :lol:[/quote] Hehe:evil_lol: Ale ja byłam pierwsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][B]Pagaj[/B], myślę, że to niestety raczej niemożliwe. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto przyjedzie w poniedziałek i w piątek będzie chciał już wracać. :roll: W takim przypadku jak najbardziej można. ;) [/quote] To bardzo kiepsko. W Morsku tak nie było - każdy mógł przyjechać kiedy chciał, i wielu ludzi przyjeżdżało tylko na weekend, bo pracowali. No ja niestety pracuję, więc nie mogę przyjechac na cały tydzień. Quote
Recommended Posts