gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj łapałam na bieżąco informacje co tam się u Was działo... Pijaki jedne :diabloti: Czekam na zdjęcia! ;)[/quote] Właśnie, właśnie..:mad: Quote
Samturia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zdjęcia sa na FBL w topicu 'Słit Land Sieraków' czy jakoś tak ;) Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 "Sweet Land" Sieraków Okamia wyżej dała linka;) Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [I][B]yyyhyy...to ja się do tej ekipy z za ławki nie zaliczam tak ? :razz:[/B][/I] Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ciekawe czy jednoręka Basie wezniecie na zlot ? :mad: na masaż sie nikt nie załapie ale piwo drugą ręką idzie trzymać :kciuki: ponawiam pytanie czy domek nr 7 gdzie miałam być ja był wolny czy ktos sobie swoją dupkę gościł :megagrin::grin: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Basia i Barni']ponawiam pytanie czy domek nr 7 gdzie miałam być ja był wolny czy ktos sobie swoją dupkę gościł :megagrin::grin:[/quote] namiotowicze przejeli Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Okamia']namiotowicze przejeli[/quote] przecież wy tam byłyście! :eviltong: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='M&T']przecież wy tam byłyście! :eviltong:[/quote] jej nie chodzi dokładnie o nr domku ale o sam fakt kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Okamia']jej nie chodzi dokładnie o nr domku ale o sam fakt kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ale napisała "domek nr7" xD Quote
komar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 bo w spisie na 1 stronie jest ten domek jako domek nr 7;P Quote
Ana_Zbyska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na 1 str też pisze, że miałabym być w innym, jednak byłam w 7 :eviltong: Quote
Lorien:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czyli pewnie chodzi o domek nr 3:eviltong: Zamieszkałam tam ja wraz z virginią i kłapouchą a w drugim pokoju była diabełkowa ze swoim boyem;) Przenieśliśmy się tam z naszych namiotów. Dziękujemy bardzo za możliwość zamieszkania w nim, gdyż przekonałiśmy się, że dwa psy w namiocie i 3 osoby to nie najlepszy pomysł :evil_lol: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='baffi2']O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol:[/quote]fakt fakt! I ten Adam z plaży by nas załatwił :evil_lol: Bo tylko Kuba umiał z nim się dogadać :evil_lol: [quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote] U Ciebie w domu :evil_lol: A może zrobimy coś pod koniec wakacji jeszcze ...hmmmm? Bo w październiku to ja mam szkołe :diabloti: [quote name='KaRa_']Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:[/quote]napisz od razu kto może jechać, bo tak to wszyscy będą się pytać czy się zaliczają czy nie :eviltong: [quote name='rose']Jestem wymieniona jako pierwsza:loveu: to pewnie dzieki temu niezapomnianemu całusowi na plaży:loveu:[/quote] ja jako trzecia, więc jak dla mnie to i tak wysoko biorąc pod uwagę, że znamy się 3 dni i SweetOlek groził mi, że mnie nie polubi w ogóle :diabloti: [quote name='basia bonnie']mam nadzieje:loveu: Tak, dla tych zza ławeczki:evil_lol: Basia i Estera będą:diabloti:[/quote]z moją córcią jadę wszędzie :loveu::loveu::loveu: Quote
gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A jak mogę wiedzieć to gdzie będzie następny zjazd? ;/ Quote
Rahl Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gossia']A jak mogę wiedzieć to gdzie będzie następny zjazd? ;/[/quote] spokojnie, następny zlot (dla wszystkich ;)) będzie dopiero za rok, dużo czasu do przemyślenia jeszcze :) Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']U Ciebie w domu :evil_lol: A może zrobimy coś pod koniec wakacji jeszcze ...hmmmm? Bo w październiku to ja mam szkołe :diabloti: [/quote] wolne sobie zrobisz :diabloti::evil_lol: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Mysia_']wolne sobie zrobisz :diabloti::evil_lol:[/quote]no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz:[/quote] że jedziesz do mnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz:[/quote] [I][B]że jedziesz na yyy...wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosia zlot jest za rok !!!!!![/B][/I] Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz:[/quote] że kochasz ekipę za ławki i bez niej nie możesz żyć :loveu: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Okamia']że jedziesz do mnie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='Rinuś'][I][B]że jedziesz na yyy...wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/quote] xP na pewno się zgodzi :mad: możemy zlot zrobić jak będzie międzynarodówka w Poznaniu! Kto mnie z Szychą przenocuje? :razz: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Mysia_']że kochasz ekipę za ławki i bez niej nie możesz żyć :loveu:[/quote]stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad: Ale jak Basia będzie to ja powiem, że muszę być, bo z moją córcią wszędzie :loveu: I jak Mysia będzie to też, bo będziemy szukać przystojnych sąsiadów. I pić drinki "od serca" :loveu: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad:[/quote] [I][B]powiesz, że wszyscy tam siedzieli,bo ławki były zarzygane [/B][/I]:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad: I jak Mysia będzie to też, bo będziemy szukać przystojnych sąsiadów. I pić drinki "od serca" :loveu:[/quote] ...bo za ławeczką taki sweet klimat był :razz: Właśnie, własnie - będziemy :loveu: Jesli Kara nas zaprosi :oops::lol: Quote
Recommended Posts