gossia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To znaczy że nie? :( Czy że tak? Basia barni - rozumiem że tak? A jak KaRa? Rose? Quote
gossia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jeżeli PANI KaRa przyjmie przeprosiny oraz Rose, to chciałabym się zapisać - Domeq + pies - W typie rasy. Niezależnie gdzie to będzie :) Ale od tego pewnie będzie oddzielny temat :) Wiem, wiem - niegrzeczne dzieci chodzą prędko spać < ha, ha > Ale mam komp włączony po kryjomu. Dobra, ja lecę spać, choć mi się nie chcę.. PROSZĘ O ZGODE DOGOMANIAKÓW NA TO CZY MOGĘ JECHAĆ, ORAZ O NAJWAŻNIEJSZĄ - KaRy.. :( A WIĘC ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI ORAZ MIŁYCH SNÓW! I DOBREGO PONIEDZIAŁKU :) PA! Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kurde dziecko, dopiero zlot się skończył. Nikt nie robi zapisów na następny :/ Nie ważne gdzie będzie tym razem pojadę na cały :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Mamciu moja ja tęsknie:-(:-( [/quote]Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gossia']Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy> Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam..[/quote] Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='basia bonnie']B.dobry pomysł Karinko kochana:loveu::loveu: a ja zabije Murzyna!:angryy::angryy: nie moge zmyć tego piwa z włosów:angryy:[/quote] własnie, niech Anka zmieni nick na sweet_Austyk :razz: Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :( Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens. Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [I][B]Eej co to za Gosia?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja za to za tok nie jadę :diabloti:[/B][/I] Quote
baffi2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Mysia_']Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:[/quote] O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 gossia, może poczekaj trochę, co? ;> przecie dopiero co się ten zlot skończył! O następnym pewnie zacznie się myśleć pod koniec roku, a nie teraz, jak wszyscy dopiero co powracali i myślami są jeszcze w Sierakowie :) Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote] reflektuję!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote] A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechała? :) Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gossia']A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechła? :)[/quote] Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti: Quote
gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='KaRa_']Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:[/quote] :( Dlaczego nie mogę? :(:( A czy za rok będę mogła jechać? :( Quote
Bewarka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gossia']:( A dlazcego nie mogę? :( A czy za rok będę mogła jechać? :([/QUOTE] Czytaj dokładnie: bo oni chcą tylko 'ze swoimi' zrobić ten mini zlot a nie taki dla wszystkich ;) Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote] Jestem wymieniona jako pierwsza:loveu: to pewnie dzieki temu niezapomnianemu całusowi na plaży:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera'] Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti:[/quote] mam nadzieje:loveu: [quote name='KaRa_']Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hahahaha, lepiej nie można było tego wyrazic:evil_lol::evil_lol: [quote name='Mysia_'] Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:[/quote] Będzie nowy, lepszy :D:D:D [quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote] Tak, dla tych zza ławeczki:evil_lol: Basia i Estera będą:diabloti: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 W Spale Paulinko mówisz :cool3: dojazd jest trochę dooopny ale ogólnie tam jest bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karolinko jak nie dostanę zaproszenia na mini zlocik to będziesz musiała zmienić pracę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A macie jakąś stronę internetową do tego ośrodka w Spale?;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oj łapałam na bieżąco informacje co tam się u Was działo... Pijaki jedne :diabloti: Czekam na zdjęcia! ;) Quote
gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mam tylko coś takiego - [URL]http://www.eholiday.pl/noclegi-spala-osrodek_wypoczynkowy.html[/URL] Jedynie to znalazłam.. Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118110[/url] tu są fotki ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czytając strony wstecz właśnie trafiłam, le dziękuję ;) Quote
Recommended Posts