Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli PANI KaRa przyjmie przeprosiny oraz Rose, to chciałabym się zapisać - Domeq + pies - W typie rasy. Niezależnie gdzie to będzie :) Ale od tego pewnie będzie oddzielny temat :) Wiem, wiem - niegrzeczne dzieci chodzą prędko spać < ha, ha > Ale mam komp włączony po kryjomu. Dobra, ja lecę spać, choć mi się nie chcę.. PROSZĘ O ZGODE DOGOMANIAKÓW NA TO CZY MOGĘ JECHAĆ, ORAZ O NAJWAŻNIEJSZĄ - KaRy.. :( A WIĘC ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI ORAZ MIŁYCH SNÓW! I DOBREGO PONIEDZIAŁKU :) PA!

Posted

Kurde dziecko, dopiero zlot się skończył. Nikt nie robi zapisów na następny :/
Nie ważne gdzie będzie tym razem pojadę na cały :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Mamciu moja ja tęsknie:-(:-(
[/quote]Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti:

Posted

[quote name='gossia']Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy>

Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam..[/quote]
Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']B.dobry pomysł Karinko kochana:loveu::loveu:

a ja zabije Murzyna!:angryy::angryy: nie moge zmyć tego piwa z włosów:angryy:[/quote]

własnie, niech Anka zmieni nick na sweet_Austyk :razz:

Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:

Posted

Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :(
Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens.

Posted

[quote name='Mysia_']Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:[/quote]
O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol:

Posted

gossia, może poczekaj trochę, co? ;> przecie dopiero co się ten zlot skończył!

O następnym pewnie zacznie się myśleć pod koniec roku, a nie teraz, jak wszyscy dopiero co powracali i myślami są jeszcze w Sierakowie :)

Posted

[quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote]

reflektuję!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:[/quote]

A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechała? :)

Posted

[quote name='gossia']A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechła? :)[/quote]

Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:

Posted

[quote name='KaRa_']Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:[/quote]

:( Dlaczego nie mogę? :(:( A czy za rok będę mogła jechać? :(

Posted

[quote name='gossia']:( A dlazcego nie mogę? :( A czy za rok będę mogła jechać? :([/QUOTE]
Czytaj dokładnie: bo oni chcą tylko 'ze swoimi' zrobić ten mini zlot a nie taki dla wszystkich ;)

Posted

[quote name='olekg18']Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)[/quote]

Jestem wymieniona jako pierwsza:loveu: to pewnie dzieki temu niezapomnianemu całusowi na plaży:loveu:

Posted

[quote name='Estera']

Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti:[/quote]
mam nadzieje:loveu:
[quote name='KaRa_']Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
hahahaha, lepiej nie można było tego wyrazic:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Mysia_']
Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:[/quote]
Będzie nowy, lepszy :D:D:D
Tak, dla tych zza ławeczki:evil_lol: Basia i Estera będą:diabloti:

Posted

W Spale Paulinko mówisz :cool3: dojazd jest trochę dooopny ale ogólnie tam jest bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Karolinko jak nie dostanę zaproszenia na mini zlocik to będziesz musiała zmienić pracę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: