DuDziaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Marta_Ares']tez agresywny?[/quote] tak... :-( Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='DuDziaczek']JEST NAS WIELU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Ooo tak :evil_lol: Ja nie odważyłabym się wziąć swojej suczy na zlot, bałabym ie, że się nie odnajdzie w takiej ilości psów, no i nie toleruje w żaden sposób ONków :shake: Quote
DuDziaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Iza13']Ooo tak :evil_lol: Ja nie odważyłabym się wziąć swojej suczy na zlot, bałabym ie, że się nie odnajdzie w takiej ilości psów, no i nie toleruje w żaden sposób ONków :shake:[/quote] Ha ciekawe ile jeszcze osob sie przyzna ze watek sledzilo :diabloti: moj przy wiekszej ilości troche się zaczyna bać i robi się dla innych milszy :diabloti: Ale ja wiem... w sumie czuje ze on wolaby zostac w domu, bez sensu mi go stersowac (tak czuje) Ale hm... jak bym chciala w przyszlym roku :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='DuDziaczek']Ha ciekawe ile jeszcze osob sie przyzna ze watek sledzilo :diabloti: Ale hm... jak bym chciala w przyszlym roku :loveu::loveu::loveu:[/quote] Pewnie niewiele :evil_lol: Ja tez bym chciała:loveu::cool3: Żeby tylko bliżej było, a nie na drugim końcu Polski :roll:;) Quote
Estera Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='goldenka245']Estera, Baśka cie ma ode mnie wymiziać:diabloti:[/quote] :loveu: zobaczymy czy będzie w stanie :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Estera']:loveu: zobaczymy czy będzie w stanie :diabloti:[/quote] [B][I]ale, że niby będzie pijana? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]Esti...a my się widzimy w czwartek :diabloti: :eviltong:[/I][/B] [B][I]a Wy laski zamiast śledzić wątek to trzeba jechać na zlot :multi:[/I][/B] Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 powodem mojej rezygnacji ze zlotu jest pogryzienie przez psa - walczyłam jak lew o Barniego - :placz: musze zrezygnowac proponuje dla namiotowiczów cały nasz domek bo moja wspólokatorka tez nie jedzie a juz domek jest zapłacony a to zdjecia mojej reki [IMG]http://img262.imageshack.us/img262/8586/1234dn8.jpg[/IMG] [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6185/123oa0.jpg[/IMG] [IMG]http://img366.imageshack.us/img366/1411/123432us1.jpg[/IMG] Quote
tusia. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Trzymaj się Basia..:glaszcze::glaszcze::glaszcze::Rose: Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='DuDziaczek']Jezu :-o:-o:-o trzymaj sie cioteczka...[/quote] [quote name='tusia.']Trzymaj się Basia..:glaszcze::glaszcze::glaszcze::Rose:[/quote] tylko to mi pozostało trzymac sie - tak chciałam jechac- szkoda domku niech biora go ludzie z namiotów Quote
DuDziaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Basia i Barni']tylko to mi pozostało trzymac sie - tak chciałam jechac- szkoda domku niech biora go ludzie z namiotów[/quote] Walczylas jak lew o swojego psiaka ;) Gratuluje :) Strasznie paskudne to miejsce na dłoni... :shake: Ale bedize dobrze :lol: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ojej Basiu współczuję :shake: A miejsce tej rany tez nieciekawe, długo goić się pewnie będzie, bo na ciągłe zginanie narażone:shake: Ale będzie dobrze! Mus byći :cool3: Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]edit.Olek możemy poprosić od Ciebie kartkę od psychologa że jesteś w miarę normalny ? [/B][/I] [/quote] [B][I]haha zaczęłam dzisiaj cxzytać temat od początku...dojechałam do 40 strony :evil_lol: ale się wszystko pozmieniało patrząc na to z perspektywy czasu :p[/I][/B] [B][I]chociażby moja wypowiedź do Olka gdy jeszcze wtedy się nie nawidzieliśmy, a teraz się kochamy :evil_lol:[/I][/B] Quote
malagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a zróbcie w przyszłym roku bliżej centrum Polski, to się i ja wybiorę :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Oni się tam bawią a ja tu siedzę sama:-(... samotna:diabloti: Quote
Waxy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Teraz pewnie wszyscy siedzą w kółeczku przy ognisku i każdy wychodzi na środek i się przedstawia mówiąc swój nick z dogo :evil_lol::evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Waxy']Teraz pewnie wszyscy siedzą w kółeczku przy ognisku i każdy wychodzi na środek i się przedstawia mówiąc swój nick z dogo :evil_lol::evil_lol:[/quote] sądze że niektorzy wychodzą na czworaka :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kora- Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 O ile dają radę wyjść na ten środek:diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [B][I]jessoo nie mogę się doczekać czwartku :multi::multi::multi:[/I][/B] [B][I]i będę miała koszulkę z dogo :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B] [B][I]uwierzcie mi , że warto przejechać pół Polski żeby spotkach miłosników psów :loveu: dowodem są na to chociażby ludzie ze Śląska :p[/I][/B] Quote
Estera Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kaśka jutro jedziemy :cool3: Boję się pociągu :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aaaa...!!! Wracajcie już!! Chce fotki! W przyszłym roku muszę jechać :diabloti: Quote
Recommended Posts