rose Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Moje iKary zlotowe zaopatrzenie:evil_lol: [IMG]http://i54.photobucket.com/albums/g111/rose1988/wino003.jpg[/IMG] Quote
olekg89 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Diabeł mnie ciebie kube i gośke zabierze Komarek:) z dworca.Aniusia nam załatwiła:P Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='diabelkowa']ile kosztuje pks z wronek do sierakowa?[/quote] tam jest odległość chyba jakieś 20km, więc pewnie będzie ok.5zł tak mi sie wydaje,bo ja jak jeżdże do miasta 20km to tyle płace za bilet :P Diabełku, ja bd koło 22:30 (moze pozniej nawet) w Kat. , a ten nasz podjeżdża juz o 23:30:cool3: więc przyjdź też wcześniej na peron (tzn. nie godzine wcześniej jak ja,ale ja nie mam innego pociągu z BB:evil_lol:) i się wbijemy od razu i coś zajmiemy:cool3: bo chyba tylko my wsiadamy w Kat. :hmmmm: Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 zazdroszczę. :cool3:. fotek naróbcie. :eviltong::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 WRÓCIŁAM!!! :loveu: Wykąpałam się juz, więc nie będę Wam śmierdzieć w pociągu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Mysiu, będziesz nam opowiadać jak było na Woodstocku :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']Mysiu, będziesz nam opowiadać jak było na Woodstocku :loveu:[/quote] no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basia jedziesz tym samym pociągiem co my? :razz: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mysia_']no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basia jedziesz tym samym pociągiem co my? :razz:[/quote] Hehe no to oka nie zmrużę:evil_lol: Ja tak:cool3: zajmiemy jakieś przedziały jak będą całe puste jakieś..;) Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']Hehe no to oka nie zmrużę:evil_lol: Ja tak:cool3: zajmiemy jakieś przedziały jak będą całe puste jakieś..;)[/quote] a propo pociągów to mam za sobą bardzo przykre, wręcz traumatyczne przezycie z pociągu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Opowiem Wam, ale nie publicznie, bo siara :lol: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To kto wsiada w Kato ? ja basia i mysia ty tez? basia ja bede na dworcu jakos 23:10 ;] Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='diabelkowa']To kto wsiada w Kato ? ja basia i mysia ty tez? basia ja bede na dworcu jakos 23:10 ;][/quote] ja wsiadam w Zabrzu :cool1: Foty będą :cool3: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mysia_']a propo pociągów to mam za sobą bardzo przykre, wręcz traumatyczne przezycie z pociągu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Opowiem Wam, ale nie publicznie, bo siara :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: opowiesz,opowiesz:diabloti: [quote name='diabelkowa']To kto wsiada w Kato ? ja basia i mysia ty tez? basia ja bede na dworcu jakos 23:10 ;][/quote] Chyba jeszcze Agnisia i dziewczyny z Żywca:) ok;) Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja mam pytanie ;) Czy ktoś jadący jutro rano pociągiem jedzie przez Tarnowskie Góry? ;) Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hmm moze sie zaczne pakowac hmmm ... a nie chce mi sie ;p Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [COLOR=black]"NA ZLOT MOGĄ JECHAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE ŁAGODNE PSY DO LUDZI I INNYCH PSÓW LUB TAKIE, NAD KTÓRYMI POTRAFIMY ZAPANOWAĆ." Ja się zastanawiałam czy mogę zabrać ze sobą psa... Nelly jest malutka i troche się boi większych psów, warczy na nie kiedy np. zapraszają ją do zabawy, skaczą koło niej, zresztą małych psów też nie uwielbia. Ale jak najbardziej potrafię nad nią zapanować, odwołać i jak jakiemuś psu pokazuje ząbki to ją zawołam i się uspokaja, a na pewno żadnego psa by nie ugryzła. Więc chyba mogę ją zabrać? [/COLOR] Quote
Herspri Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Niestety tak skomplikowały mi się sprawy osobiste że nie będę mogła pojawić się na zlocie, w takim razie Basiu macie cały domek dla siebie ;) Niestety różne rzeczy trafiają się w najmniej odpowiednich momentach :shake: Quote
olekg89 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Oczywiście wszystkim trafiają się jakieś rzeczy... jaja sobie ze zlotu robicie zapisują się ,a potem nagle inne plany to nie jedziemy. oczywiście oprócz Dobci bo ona ma faktyczny powód rezygnacji ze zlotu:) Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Moja Nowina też nie lubi jak po niej skaczą "nadpobudliwe" psiaki, ale ją zabieram, bo wiem, ze potrafię nad nią zapanować ;) Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja za ponad 5 godzin ale mi sie nuuuudzi :p Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja nawet nie wiem o której jade:evil_lol: ale napewno jutro:):) Quote
Recommended Posts