Rahl Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]88 :cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] [/quote] coraz bliżej :loveu: Quote
Macho Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Rzeczywiście trochę późno, ale najpierw mi dogo nie działało, później z przelewem były kłopoty.... :roll: Ale już jest.... co za ulga ;) Quote
Karilka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 O Nadziei Dobermana było więc juz mnie nic nie zdziwi:evil_lol::cool1:. PP teraz "zszedł na dogomanię"... i barrdzo dobrze;) Quote
Asia & Ginger Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Karilka']O Nadziei Dobermana było więc juz mnie nic nie zdziwi:evil_lol::cool1:. PP teraz "zszedł na dogomanię"... i barrdzo dobrze;)[/quote] Też to zauważyłam. :evil_lol: :multi: Quote
Junka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [SIZE=7][COLOR=red]87[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][/SIZE] [COLOR=black]Teraz ja będe pierwsza :evil_lol:[/COLOR] Quote
baffi2 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Patikujek']A już wyszedł nowy numer MP??[/quote] Majowy już jest, a czerwcowy będzie 21 Maja... Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No własnie a o nas ma być w czerwcowym z tego co wiem:) To tak odnoście pytania M&T Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Patikujek']No własnie a o nas ma być w czerwcowym z tego co wiem:) To tak odnoście pytania M&T[/quote] Tak, ale w PP, a nie MP. ;) Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no kurdę:mad: kolejny dodatkowy wydatek na ten miesiąc:mad: Quote
basia bonnie Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja chyba jednak wezmę dwa psiaki:multi: Bo jakbym wzięła tylko jednego, to drugiemu byłoby smutno:diabloti: A w dodatku zobaczyłam postęp, bo od kiedy mam drugą suńke to pierwsza nauczyła się, że z psem można też się dobrze bawić:cool3:. Na ostatnim spacerku DGM byłam zszokowana, bo ona nie szczekała na nikogo, śmiało dała się pogłaskać, a psom nic nie robiła:crazyeye: Chyba, że jakiś ją zdenerwuje, to powarczy, żeby jej nie wkurzał :evil_lol: Ale generalnie to kocha się bawić w bieganinę i podgryzane:lol: A w domku to i tak będziemy generalnie tylko na noc, a ona i tak śpi ze mną pod kołdrą:diabloti: a tak to większa część dnia na polu, więc nie powinno być problemów;) a jak coś to potrafie nad nią zapanować, bo jest mała i douspokojenia:evil_lol::evil_lol: Najprawdopodobniej będę z dwoma psami:multi: Quote
goldenka245 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 W końcu dogo mi się włączyło:loveu: No więc chciałam powiedzieć, że dałam tacie przelew do wysłania, ale nie zdążył, a teraz wyjechał, więc na 1000% wpłaci kase w środę;) A mogę od razu za psa zapłacić? Tylko np napisze 'goldenka245+pies' ? Quote
rose Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='goldenka245']W końcu dogo mi się włączyło:loveu: No więc chciałam powiedzieć, że dałam tacie przelew do wysłania, ale nie zdążył, a teraz wyjechał, więc na 1000% wpłaci kase w środę;) A mogę od razu za psa zapłacić? Tylko np napisze 'goldenka245+pies' ?[/quote] możesz zapłacić za psa;) Quote
Karilka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Będzie wiecej psów niż ludzi:eviltong:. Właściciele ośrodka sie ucieszą:cool3: Quote
baffi2 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [SIZE=7][COLOR=Red][B]86 :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
McDzik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 O kurcze :D To syto piesków.. :D Słuchajcie ja bym była chętna na koszulke zlotową, ale przelew za zlot i za psa już poszedł dawno, można płacić na miejscu? Bo w sumie chyba mi się nie opłaca jeszcze raz przelewu puszczać, bo więcej za przelwe zaplace niż za samą koszulke, sama nie wiem jak to jest już. Można na miejscu? Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no faktycznie sporo tych psiaków się zapowiada, ja jeszcze nie wiem czy zabieram jakiegoś :roll: Quote
rose Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja nie zbieram kasy za koszulki, więc mi proszę nie wysyłać:eviltong: I taka mała dygresja z mojej strony.. Czy konieczne jest abyście brali co niektórzy po 2 psy lub więcej? Bo jeśli nie jest to konieczne i macie komu zostawić psa pod opieką to może zdecydujecie sie zabrać jednak po jednym? Ośrodek nie jest duży, a Pani właścicielce pewnie nawet na myśl nie przychodzi ile tak naprawdę będzie psów.. Jeśli nie macie co zrobić z drugim psem i musicie go zabrać to ok rozumiem i mam nadzieję, że nas nie wywalą..:eviltong: Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja biorę Toffika,bo jest do mnie bardzo mocno przywiązany i nie przezyje jak go zostawie... Spajk agresor,wiec i tak by został;). Także z mojej strony jedzie TYLKO jeden piesu :evil_lol: Quote
Recommended Posts