Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]88
:cool1::cool1::cool1:
[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
coraz bliżej :loveu:

Posted

Rzeczywiście trochę późno, ale najpierw mi dogo nie działało, później z przelewem były kłopoty.... :roll:
Ale już jest.... co za ulga ;)

Posted

Ja chyba jednak wezmę dwa psiaki:multi: Bo jakbym wzięła tylko jednego, to drugiemu byłoby smutno:diabloti: A w dodatku zobaczyłam postęp, bo od kiedy mam drugą suńke to pierwsza nauczyła się, że z psem można też się dobrze bawić:cool3:. Na ostatnim spacerku DGM byłam zszokowana, bo ona nie szczekała na nikogo, śmiało dała się pogłaskać, a psom nic nie robiła:crazyeye: Chyba, że jakiś ją zdenerwuje, to powarczy, żeby jej nie wkurzał :evil_lol: Ale generalnie to kocha się bawić w bieganinę i podgryzane:lol: A w domku to i tak będziemy generalnie tylko na noc, a ona i tak śpi ze mną pod kołdrą:diabloti: a tak to większa część dnia na polu, więc nie powinno być problemów;) a jak coś to potrafie nad nią zapanować, bo jest mała i douspokojenia:evil_lol::evil_lol: Najprawdopodobniej będę z dwoma psami:multi:

Posted

W końcu dogo mi się włączyło:loveu: No więc chciałam powiedzieć, że dałam tacie przelew do wysłania, ale nie zdążył, a teraz wyjechał, więc na 1000% wpłaci kase w środę;) A mogę od razu za psa zapłacić? Tylko np napisze 'goldenka245+pies' ?

Posted

[quote name='goldenka245']W końcu dogo mi się włączyło:loveu: No więc chciałam powiedzieć, że dałam tacie przelew do wysłania, ale nie zdążył, a teraz wyjechał, więc na 1000% wpłaci kase w środę;) A mogę od razu za psa zapłacić? Tylko np napisze 'goldenka245+pies' ?[/quote]

możesz zapłacić za psa;)

Posted

O kurcze :D To syto piesków.. :D Słuchajcie ja bym była chętna na koszulke zlotową, ale przelew za zlot i za psa już poszedł dawno, można płacić na miejscu? Bo w sumie chyba mi się nie opłaca jeszcze raz przelewu puszczać, bo więcej za przelwe zaplace niż za samą koszulke, sama nie wiem jak to jest już. Można na miejscu?

Posted

Ja nie zbieram kasy za koszulki, więc mi proszę nie wysyłać:eviltong:

I taka mała dygresja z mojej strony.. Czy konieczne jest abyście brali co niektórzy po 2 psy lub więcej? Bo jeśli nie jest to konieczne i macie komu zostawić psa pod opieką to może zdecydujecie sie zabrać jednak po jednym? Ośrodek nie jest duży, a Pani właścicielce pewnie nawet na myśl nie przychodzi ile tak naprawdę będzie psów.. Jeśli nie macie co zrobić z drugim psem i musicie go zabrać to ok rozumiem i mam nadzieję, że nas nie wywalą..:eviltong:

Posted

Ja biorę Toffika,bo jest do mnie bardzo mocno przywiązany i nie przezyje jak go zostawie... Spajk agresor,wiec i tak by został;). Także z mojej strony jedzie TYLKO jeden piesu :evil_lol: