Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Ceny to mniej więcej 100-150 zł za domek 6-cio osobowy w zależności od ośrodka, czyli za osobę/dobę wychodzi ok. 16-25 zł. ;)

[/quote]
[I][B]a za ile dni ? :cool3:[/B][/I]

Posted

[QUOTE]Postaram się, żeby był na początku sierpnia. ;-)[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Byłabym wdzięczna bo 16.08 mam wesele siostry:p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ewa_17']ja tez sie wstepnie pisze razem z bajglem i TZ'em :razz:

mimo tego, ze sie jeszcze nie znamy to mam nadzieje ze bedzie sympatico :eviltong:[/quote]
[B]Ewa_17[/B], a Ty się piszesz na domek czy namiot? :cool3:

[quote name='KaRa_']Asia byleby po 5sierpnia bo wtedy mam wypłate:lol:[/quote]
No nie wiem, czy aż tak mi się uda Wam wszystkim dogodzić, żeby zlot był pomiędzy 5. a 16. sierpnia. :lol:

[quote name='komar']a w jakiej cenie nocleg pod chmurka??:D prawie jak hotel wielo-gwiazdkowy:P[/quote]
[quote name='rose']Pewnie drogo :P radze Ci już od dziś zacząć odkładać:eviltong:[/quote]
[B]Rose[/B], ma rację, nocleg pod chmurką to największy wydatek, ponieważ trzeba zamówić odpowiednią chmurę deszczową, odtańczyć taniec deszczu, żeby ten deszcz w ogóle chciał spaść, a na koniec pokryć koszty zmarnowanego urlopu innych uczestników zlotu. :lol: :evil_lol:

[quote name='olekg18']To będzie już mój 4 zlot:)
Jestem PRO:D[/quote]
Oluś to weteran zlotowy. :lol:

[quote name='Rinuś'][I][B]a za ile dni ? :cool3:[/B][/I][/quote]
No właśnie, oto jest pytanie, ile dni ma trwać zlot?
W tamtym roku zlot był 5-dniowy, poprzednie nie wiem, bo nie byłam, ale podejrzewam, że tak samo. ;)

[B]Ilu dniowy chcecie ten zlot?:cool3:[/B]
Zakładając, że za jedną dobę/osobę płaci się 16 - 25 zł.
Przy cenie 16 zł za dobę/osobę, koszt zlotu 5-dniowego (4 doby hotelowe) wyniesie 64 zł, a przy cenie 25 zł za dobę/osobę - 100 zł.

Dla porównania w tamtym roku płaciliśmy 130 zł za osobę za zlot.

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Byłabym wdzięczna bo 16.08 mam wesele siostry:p[/B][/COLOR][/quote]
Myślę, że damy radę przed 16. ;)

[quote name='olekg18']Asiu zróbmy zlot od 16.08!!!!!!:D:D;-)[/quote]
Olus jak zawsze milutki. :loveu:

[quote name='marmara_19']hmmmm moze i nam udaloby sie wpasc jak terminy i pieniazki nam pzowola;p jak cos to Bogna+2psy+namiot;p[/quote]
Rozumiem, że Bogna = marmara_19, bo wpisuję po nicku. ;)

[quote name='furciaczek']Asiu moglabys zamienic mi domek na namiocik:cool3::loveu:
Ile mniej wiecej bedzie trwal ten zlot?[/quote]
Już zmieniłam. ;)
A ile chcecie żeby trwał? :cool3:

Posted

no to w takim razie ja tez jestem PRO:P bo bylem na zlocie nr 1, 2 i 4:-) no teraz na 6:D:D ale szkoda ze nie bedzie tam jaskiń i Michałowej Karczmy z pysznym żarciem:-)

Posted

A to miejsce pod Gnieznem, które wcześniej proponowałam ? Ja pojadę jak ktoś jeszcze z Elbląga się zdecyduje. Może wyciągnę Pralinkę, Gonitwę, Valeur...

Posted

[quote name='komar']no to w takim razie ja tez jestem PRO:P bo bylem na zlocie nr 1, 2 i 4:-) no teraz na 6:D:D ale szkoda ze nie bedzie tam jaskiń i Michałowej Karczmy z pysznym żarciem:-)[/quote]

Ale jeziorko będzie, bedziesz mógł sobie rybke złowic:eviltong:

Posted

Rybkę bedziemy juz mieć jak rybcia pojedzie hehhe
No widzisz Komar oboje jesteśmy PRO.Jedyny wspaniali heheh .Ale ja oczywiście jestem lepszy:P
Jeszcze Sainta namawiam na zlocik:P

Posted

Ja się wstępnie pisze na miejsce w domku, liczba psów... a skąd mam wiedzieć ile ich bedzie w sierpniu??? KrA prawie na pewno, pewnie Pałek + ?
I tym razem nie dam się rodzinie uziemić :mad:

Posted

To tak, ja chętna ale nie wiem jak to bedzie wszystko zalezy od :
kasy
terminu ( mamy wystawe )
humoru (:eviltong:)
psów ( nie miałabym gdzie zostawić Axe ... a na zlot do namiotu to troszkie kiepsko ją brać )

Prosze zapisać Dorotka + 2 psy + Mmuśka:cool3: + namiocik ( mysle nad domkiem:roll:)

Posted

[quote name='Mi.'][B]jechac, nie jechac, jechac....:diabloti:[/B][/quote]
[I][B]jeszcze się zastanawiasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak ja pojadę to Ty też :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='olekg18']Asiu zróbmy zlot od 16.08!!!!!!:D:D;-)[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Olek Tobie zrobimy jednodniowy 16.08 pasuje??? W Koziej Wólce :diabloti:Wiesz też Cię lubię.:diabloti:[/B][/COLOR]

[QUOTE]Myślę, że damy radę przed 16. ;-)[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Na razie zakładam, że będziemy. Ale u nas szykują się poważne zmiany życiowe więc może być różnie:p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia bonnie']jak Wy pojedziecie, to ja też:loveu:[/quote]

[quote name='Matusz']jakie tu układy:diabloti:, "jak ty pojedziesz to ja też, ja wy to ja też"[/quote]
[I][B]haha Matusz jak Ty nie pojedziesz to ja nie jadę :diabloti::diabloti:

ale jak Goldenka pojedzie to ja będę w 7 niebie :loveu:[/B][/I]