Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']teee ty masz łeb ....:megagrin: racja, a mozesz mi ta trójke przytrzymac do czwartku?

aha i ile to do poznania ze slaska gdzies ze 350 km?[/quote]
Nie mam pewności ile to może być, ale myslę, że jakoś tak, bo ode mnie do Gliwic jest jakieś 200 km z groszem, a do Poznania mam jeszcze jakieś 100 km, więc 350 może wyjść do Sierakowa.

[quote name='rose']Ale 3 osobowe to chyba zajęte są, nie?:eviltong:[/quote]
Nie tak do końca, w moim domku są na razie 3 osoby, ale może jeszcze Borcia pojedzie, a jak nie, to zawsze możemy kogoś innego przygarnąć. ;)

[quote name='grazyna9915']Mysia nie namawiam mi tu niepełnoletnich do pociągu i łamania przepisów. :mad:

Wyobrażasz sobie taką sytuację?:

Dianeczka lat 13 + ogromniasty wilczur
Arlenka lat 15 + niewielki kundlele
Mada lat 15 + młodszy brat + pies trochę większy od szczura.
Ja jedyna pełnoletnia + syn 15 lat + trzy psy średniej wielkości.

Łącznie pod moją opieką 5 niepełnoletnich osób i 6 psów.

POCIĄG ODPADA, CHYBA ŻE JEDZIESZ Z NAMI W JEDNYM PRZEDZIALE. :cool3:

A tak na poważnie to dalej nie wiemy jak na zlot dojedziemy.
Chyba minibusa wypożyczać będziemy.[/quote]
Z tego co wiem, to Mysia będzie transportować jednego z psów Olka.
Prawdę mówiąc, to nie wiem, co Wam poradzić. :roll:

Posted

[quote name='Mysia_']pociągiem jest suuuuper :evil_lol: Lepiej niż autem :evil_lol:[/quote]
taaak,jest super,jesli pies nie boji sie pociagow,jak moj atos xD

przez cala droge do domu,z poprzedniego zlotu,piszczal i skakal mi na rece,na szczescie to bylo tylko 30 minut ^^

Posted

[quote name='grazyna9915']Mysia nie namawiam mi tu niepełnoletnich do pociągu i łamania przepisów. :mad:

POCIĄG ODPADA, CHYBA ŻE JEDZIESZ Z NAMI W JEDNYM PRZEDZIALE. :cool3:

A tak na poważnie to dalej nie wiemy jak na zlot dojedziemy.
Chyba minibusa wypożyczać będziemy.[/quote]

Już nie będe :evil_lol: Heheh :lol:
Chętnie bym z Wami pojechała jednym przedziałem, ale chyba bym się nie zmiesciła :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='grazyna9915']Mada lat 15 + młodszy brat + pies trochę większy od szczura.[/quote]

Co to ma znaczyć droga Pani Grażynko!? :mad::evil_lol:
Po pierwsze ja mam 16 lat!!, a po drugie proszę mojego psa nie porównywać do szczura! :mad: (chociaż szczurki też są słodkie :p)

No, no... Myślała Pani, że nie wyłapię tego? :cool3:
Oj niech się Pani zacznie mnie baaać... :evil_lol:

Jeśli chodzi o nasz transport, to chyba busik byłby najlepszy... :p

Posted

W przepisach jest zaznaczone że pies powinien być pod opieką dorosłego,a le jeszcze w życiu nie spotkałam się ze sprawdzaniem wieku pasażera:evil_lol:
Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu:[/quote]

Patrycja, my jedziemy z tych samych stron :lol:

Posted

[quote name='Patikujek']W przepisach jest zaznaczone że pies powinien być pod opieką dorosłego,a le jeszcze w życiu nie spotkałam się ze sprawdzaniem wieku pasażera:evil_lol:
Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu:[/quote]

Następna która mi młodych buntuje?

[B]Patikujek[/B] jak [B]Mysia [/B]słusznie zauważyła jedziesz z naszy stron (śląsk)

Obiecuję, że i dla Mysi i dla Ciebie znajdzie się miejsce w przedziale.:mad:

[B]Mada,[/B] a ty mi się tutaj nie burz, bo na zlocie bedzisz miała przechlapane :diabloti:

Posted

[quote name='grazyna9915']Następna która mi młodych buntuje?

[B]Patikujek[/B] jak [B]Mysia [/B]słusznie zauważyła jedziesz z naszy stron (śląsk)

Obiecuję, że i dla Mysi i dla Ciebie znajdzie się miejsce w przedziale.:mad:

[B]Mada,[/B] a ty mi się tutaj nie burz, bo na zlocie bedzisz miała przechlapane :diabloti:[/QUOTE]

To jest groźba? :razz:

Posted

[quote name='goldenka245']A ja mam pytanie co do koszulek zlotowych bo sie zapisałam na koszulkę. Kiedy je dostaniemy i kiedy będziemy musieli za nie płacić?(ile?)[/quote]

zlot jest w sierpniu! np na początku lipca zamknie sie listę! poproszę wtedy o wpłaty np w ciągu 2tyg! i na zlocie rozdam koszulki:p:p:p

Wpłaty przed drukiem!

Posted

[quote name='Dianeczka']Właśnie, właśnie! :razz:[/quote]

Wiki ma rację! Nie można grozić niepełnoletnim! :mad:

A po drugie ja się Pani nie boję! :eviltong: Co mi Pani może zrobić? Jedynie buty ściągnąć, rozsznurować i kazać śpiewać! :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Wiki ma rację! Nie można grozić niepełnoletnim! :mad:

A po drugie ja się Pani nie boję! :eviltong: Co mi Pani może zrobić? Jedynie buty ściągnąć, rozsznurować i kazać śpiewać! :evil_lol:[/QUOTE]

Trafiłaś Madzia w sedno.
Reszta Ślązaków pojedzie w jednym wagonie, a my z Madzią w drugim.
Będziemy miały jeszcze więcej miejsca niż inni :eviltong:
Chico z Dianą się dogadują, my chyba też się nie zjemy, więc nie ma problemu :p

[size="1"]I przynajmniej będziemy mieć buty na nogach :eviltong:[/size]