Mudik Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='betty_labrador']hehe, ma ADHD? :> pozdrowka dla Was i glaski dla piesow. Astika to na pierwszy rzut oka wcale nie poznalam :diabloti: tak wypiekniala sunia :loveu:[/quote] Dziekujemy, a głaski przekazane.Na szczęście do ADHD mu daleko;-) Nawet Sikra sie ruszyła z salonowej kanapy na której jej nie wolno leżeć :roll:. No ale gdzie sie ma podziać psina,no gdzie jak pańcia łózko chowa w ciągu dnia a klatka taka twarda,wykładzina też:evil_lol::evil_lol: Quote
Aussie Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='betty_labrador']Astika to na pierwszy rzut oka wcale nie poznalam :diabloti: tak wypiekniala sunia :loveu:[/quote] [quote name='Anza']Słodziachny z niego psiaczek, a i Astinka bardzo ładna się zrobiła :loveu: [/quote] Hm... sugerujecie Betty i Anza, że Asti była kiedykolwiek nieładna? :lmaa: :roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ale SUPER foty :multi: :loveu: :loveu: :loveu: - haha i swietnie sie dobraly kolorami z cioteczka Asti :loveu:. Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Mudik']Ucha:razz:;):diabloti:[/QUOTE] A do czego?:p Quote
Mudik Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Ale SUPER foty :multi: :loveu: :loveu: :loveu: - haha i swietnie sie dobraly kolorami z cioteczka Asti :loveu:.[/quote] Anza,Mia mia, Ola dziękujemy. Mia mia ,Anza nie zauważyłam Was:oops:. Deli duży?:cool3::evil_lol: już mi mówili znajomi,że może tam jakiś kaukaz się domieszał:lol::lol::lol: Quote
Mudik Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='anetta']A do czego?:p[/quote] Hmm,jakby to ująć,Deli ma hm,hm pewne zamiary do Astuli, no podoba mu sie dziewczyna i ciągle ją podrywa, nie ważne z której strony byle do dzieła:evil_lol::evil_lol::p Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 AHAaaaaaaaaa :lol::lol::lol: Taki mały a już zaczyna :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='anetta']AHAaaaaaaaaa :lol::lol::lol: Taki mały a już zaczyna :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Aussie']Hm... sugerujecie Betty i Anza, że Asti była kiedykolwiek nieładna? :lmaa: :roll:[/QUOTE] :oops: :evil_lol::evil_lol: nie... tylko stwierdzamy fakt ze wypiekniala jeszcze bardziej, -owszem byla sliczna :loveu: ale teraz to :p:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='anetta']AHAaaaaaaaaa :lol::lol::lol: Taki mały a już zaczyna :evil_lol:[/quote] co nie, a to niegrzeczne dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Ka-Vanga']co nie, a to niegrzeczne dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jeszcze się nie wystawiał, a juz mu się reproduktora zachciewa:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hehehe świetne foty... gdzie niegdzie Deli i Asti zlewają mi się kolorystycznie :P i wyglądają jak rodzeństwo syjamskie :eviltong::loveu: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Cerber']hehehe świetne foty... gdzie niegdzie Deli i Asti zlewają mi się kolorystycznie :P i wyglądają jak rodzeństwo syjamskie :eviltong::loveu:[/quote] Tiaaa, na wspólnych spacerkach często słyszę a to potomek albo dziecko:lol::lol::lol: Quote
Aussie Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='betty_labrador']:oops: :evil_lol::evil_lol: nie... tylko stwierdzamy fakt ze wypiekniala jeszcze bardziej, -owszem byla sliczna :loveu: ale teraz to :p:loveu:[/quote] Przyjmuję wytłumaczenie :p Quote
Bzikowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Gdyby Asticzce zlikwidować te podpalania to naprawdę rodzeństwo syjamskie Asti + Deli :evil_lol: Glut jest genialny :loveu: I juz jaki silny! W niedzielę tak mi się wyrywał na biegającego Victora , ze juz myślałam, ze się oswobodzi ale byłam twarda! :evil_lol: Quote
Koma Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I po co ja tu przyszłam? :evil_lol: Zakochałam się- [URL]http://i200.photobucket.com/albums/aa319/Amulinka/Deli%20u%20nas/Img_4478.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu: Boski maluch :loveu: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Koma']I po co ja tu przyszłam? :evil_lol: Zakochałam się- [URL]http://i200.photobucket.com/albums/aa319/Amulinka/Deli%20u%20nas/Img_4478.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu: Boski maluch :loveu:[/quote] Jak to po co:evil_lol:, brać agilitową odwiedzić:lol:. Witamy:multi: Quote
Cerber Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :D:D:D:D:D no to wesoło masz... :P mnie ejszcze nie pytają czy cer i ali to rodzeństwo :diabloti: na razie Ci co nie wiedzą dogomaniacy pytają czy Cer i Koma to rodzeństwo :P PS. u mnie zabójcze, świeżutkie foteczki z porannego spacerku :P Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To i ja przyszłam do was poogladaś sobie piękne ausie :crazyeye: [SIZE=4]a tu nima zdjęć[/SIZE] :mad: no to sobie idę i przyjdę jak coś wkleicie :cool3: Quote
anetta Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Ka-Vanga']co nie, a to niegrzeczne dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A fe, a fe :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Cheritka']To i ja przyszłam do was poogladaś sobie piękne ausie :crazyeye: [SIZE=4]a tu nima zdjęć[/SIZE] :mad: no to sobie idę i przyjdę jak coś wkleicie :cool3:[/quote] Jak nie ma,jak nie ma:angryy: trzeba przejrzeć dokładnie , a nie od razu siup ma ostatnią stronkę i nie aussie, a mudi. To je mudikowy blog tyle,że prowadzony w kooporacji z aussikową osobą i aussikowymi ciotkami:evil_lol: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko :D[/quote] Obejrzałam kota, a Pimpek gdzie:mad::mad: Quote
malgooska Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :shake: Dlaczego ja tak późno tu trafiłam??? Normalnie teraz to już się mnie nie pozbędziecie :evil_lol:A tak poza tym to WITAM :loveu::loveu: Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='malgooska']:shake: Dlaczego ja tak późno tu trafiłam??? Normalnie teraz to już się mnie nie pozbędziecie :evil_lol:A tak poza tym to WITAM :loveu::loveu:[/quote] :roll: Bo móze dlatego,że my nłoda galeryjka? Witamy:multi: Quote
Recommended Posts