Karilka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kara... Monalisa4 to córka Mona4 - bardzo zaufanej osoby na dogo;). Quote
Monalisa4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 chyba znajdzie,bo wlasnie pojechali do Chorzowskiego Schroniska. Quote
Marta i Wika Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mogą być z tego samego miotu. Oj, kolejne maluchy, niedobrze... A tyle jeszcze czeka na dom. Ale będą nieduże, to może łatwiej znajdą. Quote
KaRa_ Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ale jakby były jednego miotu to nie było takiej różnicy w meczakach, że jednej dopiero kiełki rosną,a reszta ma już duże silne mleczne zęby Quote
Marta i Wika Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A, to racja. Sorry, o tych ząbkach nie doczytałam. Quote
KaRa_ Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jedna z moich suk wogole ich nie toleruje:shake: wiec psy po pokojach mam pozamykane. Proszę pomóżcie im bo do schroniska szczególnie poznańskiego nie chce ich dać, bo zapewne długo tam nie pozyły:shake: Quote
xxxx52 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 te psiaczki sa nie z jednego miotu,sa one zbierane gdyz jeden jest foksterierkowaty,pinczerkowaty,jamnikowaty ,terierkowaty bywa tak ,jezeli psy na sielance nie sa sprzedawane ,tokartony z niesprzedanymi psami pseudohodowcy,lub pijacy zostawiaja,lub wyrzucaja. Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja mogę tylko podnieść... Mogę też jutro zrobić allegro i alegratkę. Ale to dopiero jutro. Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Foksik to mój ulubieniec. Jest boski. :loveu: Choć tak naprawdę wszystkie są przepiękne i strasznie maleńkie. Quote
zaba14 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Monalisa4 napisał(a):Gdyby to niebyl POZNAN to dzis bysmy jednego zabraly,mama szuka sczeniaka ale na PILNIE!!! a w pobliskich Schroniskach niema. Monalisa a Twoja mama była w Rudzie Śl? Kilka dni temu było tam jeszcze około 20 szczeniat, różnorodnych... Quote
Monalisa4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dzis od rana wydzwaniali po schroniskach,ale takie malizny byly tylko w Chorzowie.Wzieli malutkiego psiaczka ktory jest na stronce schroniska:loveu: Quote
Luzia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to ja nie mogę zrobić nic innego jak tylko podnieść Quote
Marta i Wika Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Śliczne :loveu: Rzeczywiście, teraz widać lepiej że to dwa mioty. Quote
KaRa_ Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No patrzcie jakie piękne i kochane Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Widzę, że Djuczek ma nowe zabawki, całe stado zabawek. ;) Quote
Atkaaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Owczarek australijski..ehhh:loveu: sliczne szczeniorki Quote
KaRa_ Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Atkaaaa napisał(a):Owczarek australijski..ehhh:loveu: sliczne szczeniorki Australijczyk najmniej ważny, ważne te bidulki :-( Musimy im znaleźć dom,musimy! Quote
zaba14 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 KaRa na allegro trzeba te maluchy wystawić, prosiłaś kogoś o to? I na inne portale.. Wiesz, masz bardzo cierpliwych rodziców :lol: Quote
BORA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 KaRa_ napisał(a): http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/ps4-5.jpg On ma mordkę mojej Torci :loveu:Trzymam kciuki za domki dla wszystkich :thumbs: Quote
Atkaaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 KaRa_ napisał(a):Australijczyk najmniej ważny, ważne te bidulki :-( Musimy im znaleźć dom,musimy! Oj ważne ważne...ale Australijczyk też piękny... No szczeniorki... po domek szybko... A własciciela...:mad: Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 BORA napisał(a):On ma mordkę mojej Torci :loveu:Trzymam kciuki za domki dla wszystkich :thumbs: Borcia, dokładnie to samo pomyślałam jak go zobaczyłam. :cool3: :loveu: To mój ulubieniec. :loveu: Ale domki potrzebne wszystkim czterem, także maluchy do góry pokazywać się. :cool3: Quote
Recommended Posts