Tigraa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czy w razie czego któraś z dziewczyn może dac malej tymczas? Tuz przed swietami to marny czas na adopcje, chyba, ze jako prezent pod choinke dla dziecka, a to nie jest dobry pomysl... Mielismy jednak pare telefonow w sprawie dzieci Calineczki, zaraz podesle link komu trzeba, moze uda się maluszka polecic tej pani. Mała, którą chciala adoptowac, odeszla dzis w nocy... Quote
gallegro Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wysłałem zdjęcie suni, zainteresowanej osobie... Quote
betinka24 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 gallegro napisał(a):Wysłałem zdjęcie suni, zainteresowanej osobie... Dziekuje bardzo, ja dzis tez porozsylalam mala jeszcze paru osoba, jest jeszcze troszke czasu ta pani powiedziala ze jeszcze przetrzyma ja przez swieta, acz kolwiek chciala by zeby mala znalazla juz swoj domek!!! Quote
betinka24 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Malutka gdzie ten domek na ciebie kiedy wreszczie cie zauwazy!!! Quote
betinka24 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 ciekawe co u szczeniaka swiata minely mam nadzieje ze pani okaza jednak serce i nie odda jej do schroniska!!! Quote
betinka24 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Malutka wszystkim sie przypomina!!! Quote
madzia828 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 betinka ile czasu ma sunia? moze zacznijmy szukać już Dt jak mała nie znajdzie domu przecież nie moze trafić do schronu:-( Quote
betinka24 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 dzwoniłam do tej Pani sunia niestety ciagle jest!!!! dzwonila jakas Pani miala sie odezwac po switach i ja wziasc ale niestety narazie cisza, moze jeszcze sie odezwie. Poki co Pani jeszcze wstrzymuje sie z decyzja oddania jej do schroniska ciagle liczy na to ze ktos sie znajdzie !!!! Quote
Tigraa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Betinko, porozmawiaj z tą panią o sterylizacji. Przeciez jesli ona jest tak nieodpowiedzialna, ze pozwala, żeby jej sunia zaszła w ciążę a potem grozi schroniskiem, to za 5 miesięcy będziemy mieć ten sam problem:angryy: Sterylka albo chociaż zastrzyk hormonalny, raz na pół roku 30 zł to chyba nie jest majątek? Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ania ma racje za kilka miesięcy moze byc znowu problem:-( dom albo schron dal maluchów:angryy: Quote
betinka24 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 madzia828 napisał(a):Ania ma racje za kilka miesięcy moze byc znowu problem:-( dom albo schron dal maluchów:angryy: Dzis sie do niej wybieram zeby zrobic malutkiej foteczki pogadam i o sterylce!!! Quote
Tigraa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 madzia828 napisał(a):Ania ma racje za kilka miesięcy moze byc znowu problem:-( dom albo schron dal maluchów:angryy: Madziu, nie może być, ale będzie na 100%. Pani rozmnoży a dogomaniacy będą szukać domków dla następnych szczeniąt, szantażowani wizją oddania maluchów na pewną śmierć do schroniska. Może przecież zaszczepić hormonalnie sunię, jeśli nie ma kasy na sterylkę. Albo po prostu wyprowadzać na smyczy w czasie cieczki. Gdy byłam nastolatką mieliśmy sunię, nie była sterylizowana, a jednak nigdy nie miała małych. Po prostu była pilnowana, w czasie cieczki zawsze wyprowadzana na smyczy. Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 mam nadzieje jednak ze ta Pani zmadrzeje i bedzie sunie pilnowac albo zdecyduje sie na zastrzyk czy sterylke:roll: Quote
betinka24 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 bylam u pani i przeprowadzilam rozmowe powiedziala ze zrobi zabieg sterylizacji lub bedzie dawala zastrzyki powiedziala ze wiecej nie dopusci do szczeniaków!!!! Wtedy suczka jej byla na smyczy tylko zerwala sie jej synowi i dlatego byly szczeniaki ma ja juz 3 lata i nigdy wczesniej nie miala szczeniaków!!! Natomiast jesli chodzi o mala ktora zostala jest swietna taka mala kochana urwisica juz urosla ale duza nie bedzie. Teraz ma juz teraz 3 miesiace!!!! Zaraz wstawie jakies foteczki!!!! Quote
betinka24 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Malenka kiedy wreszczie i ty znajdziesz ten domek!!! Quote
betinka24 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Kurde jest zle czas leci a babeczka coraz bardziej nazeka ze juz nie ma sily na trzymanie jej w domu. :-( Quote
Recommended Posts