Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis zadzwonie do tej pani ale pewnie nikt jej nie zabral, bo gdyby ktos wreszczie sie znalazl to ta pani by mi dala znac, nie sadzilam ze ta piekna suczka tak sie zastoi, ona nawet sobie nie zdaje sprawy co ja moze czekac!!!:placz:

Posted

Wczorej rozmawialam z opiekunka Malutkiej, mała ciagle jest u niej ale juz ta Pani ma dosc mowi ze juz dlugo nie wytrzyma zeby ja trzymac u siebie. Malutka miewa sie dobrze zalatwia sie ladnie juz na dworzu. Jednak nie ma nawet jednego telefonu w jej sprawie!!!:placz:

Posted

madzia828 napisał(a):
betinka to moze aukcje wyróżnioną na allegro trzeba by zrobić koszt ok 12zł no chyba ze ma wyróżnioną:roll:

nie ma wyroznien ja ja ogłaszam na allegro ma 3 ogłoszenia ale ciagle nic!!!

Posted

madzia828 napisał(a):
betinka to może zrób chociaż pogrubienie ;)

Postaram sie cos zrobic, ale mowie wam mala jest jakas zaczarowana na nowy domek nikt ale to kompletnie nikt nie dzwoni!!!

Posted

Beatko a widziałaś ją ostatnio..
Jak duża jest?
Przepraszam ale nie mam czasu, czy mozesz mi przypomnieć gdzie sa najbardziej aktualne zdjecia suni?

Mam zapytanie o Idę , ale Ida może poczekać zwlaszcza że mam mieszane uczucia czy chcę ją oddać.
Daj szybko te informacje to zaraz wyśle do tych ludzi...

Posted

beka napisał(a):
Beatko a widziałaś ją ostatnio..
Jak duża jest?
Przepraszam ale nie mam czasu, czy mozesz mi przypomnieć gdzie sa najbardziej aktualne zdjecia suni?

Mam zapytanie o Idę , ale Ida może poczekać zwlaszcza że mam mieszane uczucia czy chcę ją oddać.
Daj szybko te informacje to zaraz wyśle do tych ludzi...

Najbardziej aktualne zdjcia sa na pierwszej stronie ale to sa zdjecia z przed miesiaca teraz jej nie widzialam z tego co wiem teraz jest do kolana ale podobno juz nie rosnie ma juz ponad pol roku!!!
Szukam jej pilnie domu chociaz tymczasowego juz napisalam do jednej osoby czekam na odpowiedz!!!!
Dziekuje beka za chec pomocy!!!