Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli transport do Met to też jutro lub pojutrze , bo cały przyszły tydzień mam już w rozjazdach ( Czechy od wtorku - czwartek , Wawa piątek )
Decydujcie , coś się dołożę do hoteliku ;)

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale na razie nie ma wplat na Sorbona, skontaktuje sie z met jak wyglada u niej sprawa platnosci i gdyby pies mial isc do met to najlepiej od razu na jej konto wplacac pieniazki.

Posted

xxxx52 jak możesz to wklej link do swojej wypowiedzi a co do sorbona to następny raz jeżeli będzie domek to pierwsze co to prześwietlę go od fundamentów zanim coś napiszę bo tak pięknie się zapowiadał ale ludzie są dziwni po co d... zawracają. Ja zanim adoptowałem selo to pierwsze przemyśleliśmy z elik wszystkie za i przeciw a dopiero potem toczyłem boje o psa tym bardziej że elik była w ciąży.Ale grunt to się nie poddawać i szukamy dalej...n allegro 230 wejść 3 obserwujące osoby

Posted

gigi 44 i Petrer Beny gdybyscie znalezli dom dla psa w przyszlym tygodniu kiedy mnie nie bedzie prosze kontaktujcie sie z Ula a telefon bezposredni do ochrony tez macie. Swoja droga proponuje na wszelki wypadek aby osoby ktore chca sponsorowac hotel dla Sorbona u met pisaly o tym na watku. met prosze cie jeszcze raz o dokladny tekst umowy podaj prosze na watku. My mamy karme i mozemy podeslac razem z psem ile wtedy bedzie wynosil koszt miesieczny dla Sorbona.

Posted

Rozmawiałem z Agnieszką ([B]MET[/B]) , mogę zawieść w piątek Sorbona do niej , koszt 300 zł miesięcznie , wierzę że długo tam nie pomieszka ;) Bo domek się znajdzie , chociaż teraz może być ciężko , teraz przed świętami , ale trzeba walczyć o niego , ale to kwestia czasu , ja w przyszłym tygodniu odpadam , tak jak napisałem mogę jechać w piątek .
Czekam na decyzję i ewentualne deklaracje wpłat ;)
Oczywiście mogę zabrać kogoś chętnego z sobą :cool3:

Posted

Peter ja tez mysle ze powinnismi zaczac od deklaracji wplat, poprosze Ulke zeby zmienila tytul watku, i mam pytanie jak u ciebie wyglada tydzien pomiedzy 16.12 - 22.12. 07. czy moglbys wtedy zawiezc psa a do tej pory znalibysmy osoby ktore sie deklaruja na wplaty i to bezposrednio na konto met. Wspominalam juz wczesniej ze mozemy dac nasza karme i poprosic met o zmniejszenie kosztow miesiecznych.

Posted

Hmmm, tydzień przed świętami , ja nic nie mogę teraz powiedzieć , może być różnie , prowadzę działalność i mam gorący okres :shake::shake: Jednak uważam że u [B]Met [/B]będzie miał dobrze , tyle że na koty musi Agnieszka uważać :shake: Zrobię zbiórkę na Owczarku , ja daję na pewno 50 zł co miesiąc , oby był tylko jeden :-( Niestety różnie to jest :-( Ale jakoś tak dziwnie jestem spokojny o pobyt u [B]Met [/B], proponuję jednak ten piątek , bo mam czas , a potem mnie nie będzie .
Zrobicie jak uważacie , czekam .

Posted

[quote name='Peter Beny'] :shake::shake: uważam że u [B]Met [/B]będzie miał dobrze , tyle że na koty musi Agnieszka uważać :shake: Zrobię zbiórkę na Owczarku , ja daję na pewno 50 zł co miesiąc , oby był tylko jeden :-( Niestety różnie to jest :-( Ale jakoś tak dziwnie jestem spokojny o pobyt u [B]Met [/B].[/quote]

[B]Bo się znasz na ludziach[/B]
Tego o wielu osobach z dogomanii nie da się powiedzieć.
Dla wielu dogomaniaków PW od zawistnej osoby i jej świty... jest podstawą do osądu czyjejś pracy. Na szczęście dogomania składa się też z ludzi inteligentnych, którzy potrafią sobie wyrobić własne zdanie. Szacuneczek :loveu:

Posted

Tak wiec jak juz wszystko dogramy i bedzie wiadomo kiedy przewozimy psa bedziemy wtedy dopiero prosic o wpaty, najwazniejsze ze sa deklarujacy i Sorbonekk bedzie mial cieplutko u met, a moze w czyims domku, bo przeciez wierzymy wszyscy ze domek u met bedzie tylko przejsciowy.

Posted

ja też sie dorzucę na ten hotelik...tylko dajcie znać gdzie kasę wpłacić....

myślałem żeby wziąć go do siebie ale nasze dziecko 3 dni temu kotka przygarnęło z ulicy....

Posted

Jak tylko wszystko dogramy w sprawie Sorbona to duzymi literami napiszemy w tytule watku gdzie wplacac kase na niego i na jakie konto.
Dziekujemy wszystkim osobom ktorym los Sorbona emeryta nie jest obojetny.

Posted

Najpierw miał odwiedzić Brutusika i nawet nie zadzwonił, że go nie będzie... A Dominika, z którą był umówiony na 10:00 dzwoni i dopytuje, mówi że PeterBeny na wyłączony telefon... :shake: