Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest drobniutka, delikatna, z króciutką sierścią, Zastanawiałam sie czy ona wie do czego służy buda, bo cały czas siedzi przy kratach, trzęsie sie z zimna i czeka... Od czasu do czasu cos tam zagada tak jakby cichutko wołała o pomoc. Przytula sie do zimnych krat i wtedy wygląda jeszcze bardziej żałośnie. Ech, psi los.

Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała
692 005 758 do p.Małgosi
668 432 419 do p.Zyty
[email protected]

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana niunia....Ona taka biedna jest....non stop przy tych kratach tak stoi :shake: :-(

P.S. A nasza pani Małgosia to bardzo fotogeniczna jest :lol:

Posted

malagos napisał(a):
a ja myslałam, ze to Ty, Ziutka :evil_lol:

Ja Ci dam ciotka zaraz...Ja Ci dam takie lanie, że zobaczysz :mad: :motz: :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
Dla tej malutkiej psinki zima nie jest okresem łaskawym - zamarżnie bidulka.

Bez słomy w budzie to na pewno.....:placz:
Bo słomy jednak w budach nie ma i nie będzie......:angryy:
Jest tylko porozsypywana na betonie w boksach.....

Posted

Przepraszam, ale są rzeczy dla mnie niepojete. Z całym szacunkiem dla tego kto to wymyślił uważam, że to głupota! Chyba , że brak słomy w budach jest spowodowany ogólnym brakiem słomy. Myslę, że to jest do załatwienia.

Posted

luka1 napisał(a):
Przepraszam, ale są rzeczy dla mnie niepojete. Z całym szacunkiem dla tego kto to wymyślił uważam, że to głupota! Chyba , że brak słomy w budach jest spowodowany ogólnym brakiem słomy. Myslę, że to jest do załatwienia.

Słomy jest od groma w Azorku......ale co nam po tym jak nie można jej do bud wkładać :shake:

Posted

Ojej, śliczna mała sunia. Pewnie jakis biedny kanapowy przytulaczek który w ogóle nie wie jak na dworze mieszkać :-( . Jej faktycznie musi być strasznie zimno, a teraz jeszcze ten deszcz.

Posted

Jakoś cicho u Pestki, nikt nie chce pieska do straszenia listonosza. Nasz listonosz twierdzi, że takie małe są najgorsze, nigdy ich nie widać a kąsają strasznie.:evil_lol: