simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No i my jednak będziemy :multi:. Jak zgłoszenie doszło. Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to fantastycznie :D Ja przyjadę na wystawę z Nerul z dogomanii, a znaleźć mniem można będzie przy Leonbergerach ;) Ale będziemy z Nerul biegać za wami, także jakoś się poznajdujemy, wystawa do specjalnie dużych nie należy z tego co pamiętam sprzed kilku lat, a ostatnio tam byłam eee... jakieś 5 lat temu na wystawie xD Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Was już znamy z CACIB Rzeszów, ale na pewno wstąpimy się przywitać, wy też w niedziele? :D W ogóle to Waszą galerie znalazłam na FotoBlogach, macie tam koemntarz, śliczne fotki ;)) Noo a w Jarosławiu życze powodzenia. Poza tym sama wystawiam Dianę w leonbergerach, bo trzeba skończyć to, co się zaczęło w Rzeszowie xD Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 McDzik napisał(a):Was już znamy z CACIB Rzeszów, ale na pewno wstąpimy się przywitać, wy też w niedziele? :D Tak;) McDzik napisał(a):W ogóle to Waszą galerie znalazłam na FotoBlogach, macie tam koemntarz, śliczne fotki ;)) Noo a w Jarosławiu życze powodzenia. Poza tym sama wystawiam Dianę w leonbergerach, bo trzeba skończyć to, co się zaczęło w Rzeszowie xD Dzięki i do zobaczyszka!:) Quote
akard Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 simbik napisał(a):No i my jednak będziemy :multi:. Jak zgłoszenie doszło. Jesli i nasze doszło, spotkamy sie :) :multi: narazie niestety nie mam potwierdzenia. Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 magda_drakkar napisał(a):Tak;) Dzięki i do zobaczyszka!:) No no ;) Do zobaczyska :) I sukcesów z Drakkarem zyczę ;) On narazie spełnia ten sam cel co Diana, czyli 'zbiera' Młodziezowy Championat ;) A gdzie jedziecie na trzecia wystawę? Quote
Ewelinaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 my potwierdzeni telefonicznie tak więc jedziemy :):multi: Quote
simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 akard napisał(a):Jesli i nasze doszło, spotkamy sie :) :multi: narazie niestety nie mam potwierdzenia. Miło was będzie zobaczyć :lol:. My zdecydowaliśmy się w ostatniej chwili i jedziemy czysto towarzysko.... ale bez psa jakoś tak głupio było :eviltong:, więc Tofi zgłoszony. Quote
simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 McDzik napisał(a):Zgłoszony, ale nie będzie wystawiany? Miałam jechać bez psa tzn. z psem znajomej, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie :eviltong: i mój też pojedzie... kobieta zmienną jest :eviltong:. Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 McDzik napisał(a):No no ;) Do zobaczyska :) I sukcesów z Drakkarem zyczę ;) On narazie spełnia ten sam cel co Diana, czyli 'zbiera' Młodziezowy Championat ;) A gdzie jedziecie na trzecia wystawę? To będzie nasza trzecia wystawa:eviltong::lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to Magda napewno bedziemy trzymac kciuki ! Jeszcze bede trzymała za Dzikowej Dianuchne- jak teraz Zw. Młodziezy i jeszcze gdzies na Krajowej najprawdopodobniej Przemyśl to... Championat ! i Drakarkowi zycze tego :* Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nerul napisał(a):No to Magda napewno bedziemy trzymac kciuki ! Jeszcze bede trzymała za Dzikowej Dianuchne- jak teraz Zw. Młodziezy i jeszcze gdzies na Krajowej najprawdopodobniej Przemyśl to... Championat ! i Drakarkowi zycze tego :* Trzymajcie mocno:cool3::cool3: Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Za Rzeszow sie dziwie ze bez Zw.Mł no ale cóż ! Teraz musi pójsc wam bosko... A na Przemyślu bedziecie albo na Krośnie ;)? Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nerul napisał(a):Za Rzeszow sie dziwie ze bez Zw.Mł no ale cóż ! Teraz musi pójsc wam bosko... A na Przemyślu bedziecie albo na Krośnie ;)? Pewnie będziemy i w Krośnie, i w Przemyślu;) Może jeszcze Kraków...:cool3: :siara: Quote
Frytela Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a ja tylko ciekawa jestem czy nas przyjeto hmm ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Paulinka a ty sie zapisywalas normalnie czy tam na stoisku z Jarosławia jak byli na Rzeszowie? Jak na stoisku to napewno jestes zapisana ;) Magduś- no to jeszcze w Kraku się ujzymy i... moze Wawa jeżeli pojedziesz xD Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nerul napisał(a):Paulinka a ty sie zapisywalas normalnie czy tam na stoisku z Jarosławia jak byli na Rzeszowie? Jak na stoisku to napewno jestes zapisana ;) Magduś- no to jeszcze w Kraku się ujzymy i... moze Wawa jeżeli pojedziesz xD Kraków jeszcze nie jest pewny, ale mam nadzieję, że będziemy:razz: Quote
AnkaW Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ranyyy ja też już nie mogę się doczekać :cool3::cool3: a później Krosno:p Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 AnkaW no to my się znow zobaczymy tylko ze tym razem dłuzej pogadamy ;) Krosno rowniez zaliczamy z Mcdzik prawda ;)? Quote
AnkaW Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mam nadzieję, tym razem nie będę sama więc będę mogła gdzieś te manele rzucić a nie taszczyć ze sobą jak w Rzeszowie :roll:. A i bardziej w koopie będzie. My w sobotę :p Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 simbik napisał(a):Miałam jechać bez psa tzn. z psem znajomej, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie :eviltong: i mój też pojedzie... kobieta zmienną jest :eviltong:. Taka już nasza natura :D Nerul napisał(a):No to Magda napewno bedziemy trzymac kciuki ! Jeszcze bede trzymała za Dzikowej Dianuchne- jak teraz Zw. Młodziezy i jeszcze gdzies na Krajowej najprawdopodobniej Przemyśl to... Championat ! i Drakarkowi zycze tego :* A dziet.. xD Diana ma czas do sierpnia chyba, a Przemysl jest we wrześniu :P Musze jej jakas Czestochowe wymyslec czy jakie co xD Ale wiem, ze doprowadze ten Championat do końca i jestem tego wiecej niz pewna :) A potem zrobie jej dorosły.. ale to bedzie juz masakra ... jak na wystawach teraz miedzynarodowych wyskakuje po 40, 30 leonów .. ale dam rade ;D Juz wy mnie tam bedziecie wspierac ;D magda_drakkar napisał(a):Trzymajcie mocno:cool3::cool3: To proste :cool3::cool3::cool3: Ty też tam trzymaj za mnie i za Diane :D To pierwsza wystawa przed Rzeszowem w kl.młodziezy gdzie była w takim bądź razie? Nerul napisał(a):AnkaW no to my się znow zobaczymy tylko ze tym razem dłuzej pogadamy ;) Krosno rowniez zaliczamy z Mcdzik prawda ;)? Obowiązkowo :P My teraz obie razem wśzędzie będziemy uderzać ;)) i z Arnim i z Dianuś :loveu: jeszcze czekam aż Ty psiaka będziesz miała :) A ja w sierpniu jade z rodziną do Bratysławy na wakacje - specjalnie dobrane pod kątem wystawy :D Nic z wolnego czasu sie nie zmarnuje.. Ojjj juz nie mogę się doczekać :D Oby tylko nie skrócili tych wakacji, bo im coś zrobię w tym rządzie ;| !!!:angryy: Quote
Recommended Posts