agata-air Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 już pojechał:) ze schronu zabrałam go wczoraj o 19, do 4 rano spał z moją mama. jest przekochanym i niezwykle mądrym psem. jak pies który od szczeniactwa jest w schronie mowi, że chce siuku?? prosił żeby z nim wyjść. niesamowity i piękny. teraz będzie i szczęsliwy- za godzine już w domu Quote
grzenka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Proszę o "wieści" jak będzie coś wiadomo....:lol: Quote
Hanah Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Szorstek już dojechał na miejsce, po przejściach, ale to Agaty działak do opisania. W każdym razie wszystko jest w bardzo wielkim porządku, jak to po niemiecku. Ordnung muss sein! Szorstek czuje sie dobrze. Quote
malawaszka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 trzymam :kciuki: za dobry domek dla psiulka :loveu: Quote
agata-air Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 psiak już jest w niemczech, w DT. teraz już bedzie dobrze. obiecalam mu to kiedyś, potem kiedy spał u mnie w domu i patrzył na mnie tymi mądrymi oczami. Quote
grzenka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :loveu: Czy będziecie mieć na bieżąco info z Niemiec co i jak? Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Truje tyłek Agacie, zeby zmieniła tytuł, a to ja jestem taka gapa, ze to mój wątek.:roll: Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :multi:czy to znaczy, że psiak już nie na tymczasie a we własnym domku???? :loveu: Quote
agata-air Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Psiak jest na tymczasie. ale mieszka w domu a więc:) Dziś dostałam zdjęcia:) pozniej bede miala wiecej czasu to umieszcze:P Quote
agata-air Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mam je grzenko:) ale brak czasu. podaj mi maila to Ci wysle. na dogo to sie troche schodz Quote
grzenka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bardzo Ci dziękuję:lol: - jak znajdziesz chwilę to prześlij na:[email protected]:lol: Quote
agata-air Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 zabrałam psiaka w ostatniej chwili;( w schronie panuje nosówka.... link w banerku moim Quote
Hanah Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Są moze jakis zdjęcia? Co z Łajką , czy to był ten sam transport, bo juz mi się kręci? Quote
fona Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No wlasnie, mi tez, bo pisalas, ze Lajka w schronie i ze dom w Poznianiu... Quote
agata-air Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Podsumowanie niemieckich wyjazdów juz robie:) Quote
agata-air Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To Łajka numer 2 ma miec dom w Poznaniu. Łajka numer jeden pojechala w pierwszym tansporcie wraz z bernardynka i dobką:) Ma już domek (zreszta wszystkie które wyjechały już maja domy, jeden nawet bierze udział w zawodach agillit;p:) Łajka (dziś Tiffi) w nowym domku "sznaucer" vel Tygiel po spacerze:) Pojechała jeszcze Luśka (w schronie nie wychodziła z za budy, była dzika. 5 minut po wyjściu już kochała ludzi.) Zdjecie z już z jej niemieckiego domku Arcik vel Pik (pies który w Polsce błąkał sie po ulicach, zamieszkał w pubie z którego został brutalnie wyrzucony przed świetami) Reksio z Łodzi (większość życia w Polsce spędził przywiązany do pieca, z związanym pyskiem) Bernardynka Majka i Dobka Bajka (więcej ich zdjęć można znaleźć w ich wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99336&page=10) Quote
grzenka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :loveu::loveu::loveu: Aż łza mi się w oku zakręciła (i to nie jedna) :loveu: Quote
agata-air Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ja zawsze sie zrycze jak dostaje zdjęcia:) W tym miejscu należa sie podziekowania dla Kasi z Fundacji Nadzieje Dobermana dzięki której te psy żyją:* Podsyłam wam wątek mojego połamanego "jamniora" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105236 Quote
Recommended Posts