grzenka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Weta trzeba jak najszybciej!!!!Szorstku kochany!!!!Biedaku!!!:-( Quote
grzenka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda:placz::placz::placz:???? Co z wetem?????Co z szorstkiem???? Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Agata-Air pisała, że w sobotę będzie w schronie i sprawdzi psiaka więc musimy poczekać do jutra :lol: Quote
grzenka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Mam nadzieję że z nim choć troszkę lepiej :thumbs: - trzymam kciuki za biedulka! Czekamy więc do jutra!!!! Quote
agata-air Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Musze sie jakos wyrwac z domu do schronu. Rodzina mnie nie hce wyposcic (bo leze z zapaleniem oskrzeli przechodzonym juz ponad tydzien). Wkocu wpakowali mnie do łóżka i o. Ale w sobote jakos uciekne na troche Quote
grzenka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 agata-air napisał(a):Musze sie jakos wyrwac z domu do schronu. Rodzina mnie nie hce wyposcic (bo leze z zapaleniem oskrzeli przechodzonym juz ponad tydzien). Wkocu wpakowali mnie do łóżka i o. Ale w sobote jakos uciekne na troche Może lepiej nie...zapalenie oskrzeli to nie żarty :shake:.... A kto inny nie mógłby Cię zastąpić???? Quote
agata-air Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 i tu mamy problem. Hania teraz tez bez samochodu. ale ja tam pojede spokojnie:) zobacze co sie dzieje i wroce do łóżeczka Quote
grzenka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jeżeli tak..to uważaj na siebie.Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wiadomości..... Quote
agata-air Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jest jak było. Dużo śliny, zieonkawa. Natomiast pies był w miare radosny Quote
grzenka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jaki piękny!!!Dalej ślina:placz:?!?A co z wetem??? Quote
agata-air Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 niestety nic. Musze nie mozemy go tak na chwile zabrac ze schronu. zreszta on jest w miare radosny. Ale przynacie, że poprzednie zdjęcia gdzie byl wyrazienie osowiały, pełny pysk piany przez 2 tygodnie nie jest normalne. Ja nie mam pojecia co to moze byc. Uwarzam ze pilny jest tymczas, stala opieka weta, zrobienie wszytkich badan Quote
grzenka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :placz::placz::placz:Matko, matko-skąd tymczas??:placz::placz:Pomocy! Quote
Hanah Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 więc jednak jest dalej ta piana. Strasznie mi go żal, ale u mnie nie ma już miejsca na DT. Quote
grzenka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dlaczego tak mało osób tu zagląda??:placz: Przecież on może nie przetrwać, nie wiadomo co mu jest....czemu taki brak zainteresowania? :placz::placz::placz:-zaglądajcie do biedaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Proszę!!!!! Może ktoś będzie mógł pomóc?????? Quote
grzenka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I dalej nikogo nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:! To straszne! Quote
ARKA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :loveu: juz wszystko wiem. Pies wymienia zęby dopiero-ma pousuwane te co nie chialy same wyjsc i podraznialy..i byl stan zapalny. Pies nie ma wiecej niz 7 m-c!! Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ARKA napisał(a)::loveu: juz wszystko wiem. Pies wymienia zęby dopiero-ma pousuwane te co nie chialy same wyjsc i podraznialy..i byl stan zapalny. Pies nie ma wiecej niz 7 m-c!! Dobrze, że się wyjaśniło. Psiak szuka domu!!! Quote
wtatara Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 bardzo sie cieszę ze wszystko sie wyjasniło Quote
grzenka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ARKA napisał(a)::loveu: juz wszystko wiem. Pies wymienia zęby dopiero-ma pousuwane te co nie chialy same wyjsc i podraznialy..i byl stan zapalny. Pies nie ma wiecej niz 7 m-c!! :multi:Co za radość!!!Teraz szybko do domku!!!! Quote
ARKA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 grzenka napisał(a):I dalej nikogo nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:! To straszne! grzanko, czy moglabys nie pisac tak rozpaczliwych postów? Sam płacz, nic nie pomoze...zapewniam:roll: Quote
agata-air Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :) bardzo sie ciesze...... arko jak sie tego dowiedzialas??!! Od prawie trezch tygodni pytala weta, dyrektorki- zadnej odpowiedzi:) ciesze sie ze tobie sie udalo Quote
grzenka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ARKA napisał(a):grzanko, czy moglabys nie pisac tak rozpaczliwych postów? Sam płacz, nic nie pomoze...zapewniam:roll: Bo to straszne że prawie nikt tu nie zagląda - więc staram się chociaż pomóc w ten sposób, myślisz że nie wiem że pisanie nic nie pomoże?Ale co więcej mogę?Wziąć nie mogę, mogę troszkę finansowo wspomóc jakby co i zaglądać...tyle.A jeśli za bardzo rozpaczliwie to trudno-jak czytałam o tej pianie z pyska i widziałam to nikłe zainteresowanie to...rozpacz mnie ogarniała-i tyle! Cieszę się że to się wyjaśniło. Quote
Recommended Posts