Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze sie jakos wyrwac z domu do schronu. Rodzina mnie nie hce wyposcic (bo leze z zapaleniem oskrzeli przechodzonym juz ponad tydzien). Wkocu wpakowali mnie do łóżka i o. Ale w sobote jakos uciekne na troche

Posted

agata-air napisał(a):
Musze sie jakos wyrwac z domu do schronu. Rodzina mnie nie hce wyposcic (bo leze z zapaleniem oskrzeli przechodzonym juz ponad tydzien). Wkocu wpakowali mnie do łóżka i o. Ale w sobote jakos uciekne na troche

Może lepiej nie...zapalenie oskrzeli to nie żarty :shake:.... A kto inny nie mógłby Cię zastąpić????

Posted

niestety nic. Musze nie mozemy go tak na chwile zabrac ze schronu. zreszta on jest w miare radosny. Ale przynacie, że poprzednie zdjęcia gdzie byl wyrazienie osowiały, pełny pysk piany przez 2 tygodnie nie jest normalne. Ja nie mam pojecia co to moze byc. Uwarzam ze pilny jest tymczas, stala opieka weta, zrobienie wszytkich badan

Posted

Dlaczego tak mało osób tu zagląda??:placz: Przecież on może nie przetrwać, nie wiadomo co mu jest....czemu taki brak zainteresowania? :placz::placz::placz:-zaglądajcie do biedaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Proszę!!!!! Może ktoś będzie mógł pomóc??????

Posted

:loveu: juz wszystko wiem. Pies wymienia zęby dopiero-ma pousuwane te co nie chialy same wyjsc i podraznialy..i byl stan zapalny. Pies nie ma wiecej niz 7 m-c!!

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu: juz wszystko wiem. Pies wymienia zęby dopiero-ma pousuwane te co nie chialy same wyjsc i podraznialy..i byl stan zapalny. Pies nie ma wiecej niz 7 m-c!!

Dobrze, że się wyjaśniło. Psiak szuka domu!!!

Posted

ARKA napisał(a):

:multi:Co za radość!!!Teraz szybko do domku!!!!

Posted

grzenka napisał(a):
I dalej nikogo nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:! To straszne!

grzanko, czy moglabys nie pisac tak rozpaczliwych postów? Sam płacz, nic nie pomoze...zapewniam:roll:

Posted

ARKA napisał(a):
grzanko, czy moglabys nie pisac tak rozpaczliwych postów? Sam płacz, nic nie pomoze...zapewniam:roll:

Bo to straszne że prawie nikt tu nie zagląda - więc staram się chociaż pomóc w ten sposób, myślisz że nie wiem że pisanie nic nie pomoże?Ale co więcej mogę?Wziąć nie mogę, mogę troszkę finansowo wspomóc jakby co i zaglądać...tyle.A jeśli za bardzo rozpaczliwie to trudno-jak czytałam o tej pianie z pyska i widziałam to nikłe zainteresowanie to...rozpacz mnie ogarniała-i tyle! Cieszę się że to się wyjaśniło.