agata-air Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dzis małego potraktowałam frontlinem. Mam nadzieje ze zadziala i nie bedzie pchel, wesz i wszołów Quote
grzenka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 agata-air napisał(a):dzis małego potraktowałam frontlinem. Mam nadzieje ze zadziala i nie bedzie pchel, wesz i wszołów Super!Na pewno zadziała i pomoże! Quote
aisaK Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dla niego też jest miejsce w niemieckiej fundacji, tylko trzeba byłoby go wyciągnąć i przygotować... Quote
Hanah Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 aisaK co ty opowiadasz? czy w tej samej fundacji? Kiedy byłby możliwy odbiór psa? Napisz coś więcej Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ehhh tylko do niemiec i do niemiec - a Polacy nie chcą takiego cuda???? :placz: Quote
Hanah Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 A no jakoś nie chą. Był już wielokrotnie na allegro i w innych miejscach i nic. Quote
grzenka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 aisaK napisał(a):Dla niego też jest miejsce w niemieckiej fundacji, tylko trzeba byłoby go wyciągnąć i przygotować... Napiszcie coś więcej!!! Quote
aisaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wysłałam im zdjęcia dwóch sznaucerów (tego i tego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9126859#post9126859 ) To wprawdzie jest fundacja od dobermanów, ale poprosiłam ich o pomoc, a szefowa jest tez miłośniczką sznaucerów (sama ma pieknego sznaucera) i dlatego się zgodziła... Psy trafiłyby najpierw do domów tymczasowych gdzie poznano by ich charakter i podleczonoby (jesli zaszłaby taka potrzeba) a nastepnie trafiłyby do domów stałych. Quote
agata-air Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hanah napisał(a):A no jakoś nie chą. Był już wielokrotnie na allegro i w innych miejscach i nic.niestety nie. a wc schronie ogromne przepelnienie. on jest slodki. w polsce zero odzewu. nie chce zeby spedzil calego dziecstwa w schronisku, bedzie niczego nienauczony i jego szanse adopcyjne 0. Niemcow poznalam osobiscie, sa super ludzimi, uratoali juz 3 psy od nas i mysle ze to jest wspaniale Quote
grzenka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Myślę że to szansa dla malucha na normalne życie.... Quote
malawaszka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 pewnie macie rację - szkoda, że Polacy nie doceniają naszych skarbów :shake: Quote
grzenka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 I co u naszego szorstka? Coś wiadomo? Quote
grzenka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kurczę, to super!:multi: Szkoda żeby marnował swoje życie w schronie - mam nadzieję że domek będzie wspaniały!:multi: A czy można prosić więcej szczegółów? Tak mi chłopak zapadł w serce..... Quote
agata-air Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 oczywiscie. chlopiec wyjezdza dzieki pomocy fundacji polskiej nadzieje dobermana. zawioze go do niemiec osobiscie. tam tarfi do DT a nastepnie do domu idealnego gdy takowy sie znajdzie. bede dostawala informacje o nim ktore oczywiscie tu jumieszcze. nie zniknie tam z oczu Quote
Hanah Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 oj to fajnie. Czyli i jego mamy z głowy. Czas na następne sztuki, hehe:multi: Jakos udany ten ostatni miesiąc Agatko. Quote
agata-air Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wejdzicie jeśli możecie, może wpadniecie na jakis pomysł albo choc powiecie co o tym myślicie... psy ze schroniska w korabiewicach..umieraja z glodu, jest ich prawie 700 http://www.dogomania.pl/forum/showth...101665&page=32 http://www.boz.org.pl/mz/korabiewice/index.htm Quote
grzenka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak będzie po wszystkim i będzie coś wiadomo, napiszcie, ok?:thumbs: Trzymam kciuki za ślicznego! Quote
Hanah Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 grzenka fajnie ze kibicujesz ciągle. Od razu na serduchu cieplej, że ktos pamięta. Pan ze schronu dzis mi powiedział, ze szorstek to niezłe ziółko, dopycha sie do michy i nie che wpuszczac innych psów i w ogóle jest rozbrykany:lol: Quote
Recommended Posts