Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam im zdjęcia dwóch sznaucerów (tego i tego:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9126859#post9126859 )
To wprawdzie jest fundacja od dobermanów, ale poprosiłam ich o pomoc, a szefowa jest tez miłośniczką sznaucerów (sama ma pieknego sznaucera) i dlatego się zgodziła...
Psy trafiłyby najpierw do domów tymczasowych gdzie poznano by ich charakter i podleczonoby (jesli zaszłaby taka potrzeba) a nastepnie trafiłyby do domów stałych.

Posted

Hanah napisał(a):
A no jakoś nie chą. Był już wielokrotnie na allegro i w innych miejscach i nic.
niestety nie. a wc schronie ogromne przepelnienie. on jest slodki. w polsce zero odzewu. nie chce zeby spedzil calego dziecstwa w schronisku, bedzie niczego nienauczony i jego szanse adopcyjne 0. Niemcow poznalam osobiscie, sa super ludzimi, uratoali juz 3 psy od nas i mysle ze to jest wspaniale

Posted

Kurczę, to super!:multi: Szkoda żeby marnował swoje życie w schronie - mam nadzieję że domek będzie wspaniały!:multi: A czy można prosić więcej szczegółów? Tak mi chłopak zapadł w serce.....

Posted

oczywiscie. chlopiec wyjezdza dzieki pomocy fundacji polskiej nadzieje dobermana. zawioze go do niemiec osobiscie. tam tarfi do DT a nastepnie do domu idealnego gdy takowy sie znajdzie. bede dostawala informacje o nim ktore oczywiscie tu jumieszcze. nie zniknie tam z oczu

Posted

grzenka fajnie ze kibicujesz ciągle. Od razu na serduchu cieplej, że ktos pamięta.
Pan ze schronu dzis mi powiedział, ze szorstek to niezłe ziółko, dopycha sie do michy i nie che wpuszczac innych psów i w ogóle jest rozbrykany:lol: