Aga_Mazury Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='pani_stanislawa']W ogole raz jeszcze chce podziekowac ,za wsparcie finansowe ! Mamy juz łącznie 130 zl, darczyncami sa: Aga_Mazury i Panca :) na zdrówko......... Quote
red Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ale super zdjęcia.... Ciągutka jest urocza w czapeczce jej ślicznie. :lol: Quote
Mlody&Maly Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cudna cudna jak Natala co ja dzis kapala :P Sam widzialem . Quote
pani_stanislawa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 hmmm ??:> Młody?:> przeciez ciebie dzis, nie bylo w schronie:> byles?? Quote
Mlody&Maly Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Pojawiam sie i znikam. Schron mnie potrzebuje sierotko. Ps boski nick ale bede mial polewe hehehe Quote
pani_stanislawa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 heheheh świń :P ja z twojego tez bede miala polewe, a raczej z tego ze dopuszczasz do klawiatury swojego Malego :P Quote
Mlody&Maly Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To sa 2 ksywy ty ty ty psia mamo :P ciagutkowa hehe. A mego duzego to zostaw w spokoju hhe. Dobra uciekam spac bo jutro schroniskooo. Dobranoc i ten bez off-topu ma byc najwyzej warn mi poleci bo grzeje nie na temat ale no trudno jakos bedzie. A tak na marginesie to szkoda ciagutki, ale niezle popitala na nowym sprzecie fajnie ze daje rade 2 lapkami :) . cya Stasiu <lol2> Quote
pani_stanislawa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 no no uciekaj szofer, to watek Ciągutki i ona ma byc tu gwiazda ;) kolorowych :) a tak swoja droga Ciagutka juz zaczela brac Nivalin :) Quote
Aga_Mazury Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ciagutko teraz dwa razy monciej trzymamy kciuki :kciuki:.... aby nivalin pomógł.... ja mocno wierzę... Quote
grzenka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ciągutko kochana-ja też wierzę że nózki będą cię trzymać,na pewno!,Matko ona jest taka piękna że szok, po prostu nieparawdopodobnie! Dzisiaj też wyślę dla Ciągutki jakiś grosik...:lol: Quote
red Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dziekujemy za wsparcie, za kilka dni będzie wiadomo.... Quote
Mlody&Maly Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no no uciekaj szofer, to watek Ciągutki i ona ma byc tu gwiazda ;) kolorowych :) Szofer ??? Osz ty sprzataczko a zeby cie Ciagutka ugryzla tak w **** hahah naklonie ja do tego :P Quote
Makuuu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 banerek :D sorki, za opóźnienie ale taki zawalony tydzień był :shake: Quote
Makuuu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 a jakby tak strzelić jej i mikiemu plakata (w zasadzie to plakaty, np. A3) i porozklejać tu i tam? Wielu ludków nie jest świadomych, że w schronisku wszystkie piesy są miluchne :P Quote
Mlody&Maly Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dobry pomysl tylko kto sie tym zajmnie ??? Quote
gallegro Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Makuuu']banerek :D sorki, za opóźnienie ale taki zawalony tydzień był :shake: A może udałoby się namówić Ciebie, na wykonanie banerka dla Mamby: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100685 Quote
Mi. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Mlody&Maly']Dobry pomysl tylko kto sie tym zajmnie ??? ahhhh....:cool1: ***** mozna poszukac kogos na mapie pomocy dogo. A reszta to wydruk i po sprawie. Quote
red Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Makuu, prosimy o banerek dla Mamby, świetnie Ci to wychodzi.. Quote
pani_stanislawa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Hello.! dzis wplynely pieniazki od grzenka !:) dziekujemy w i mieniu swoim i Ciągutki :)):) MAMY JUZ ŁĄCZNIE 155 zl :) Makuu banerek pierwsza klasa, buz;) Quote
Panca Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hoho to super!!!trzymajmy kciuki za pomyslna diagnoze Quote
majqa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dziewczyny do szaleństwa doprowadza mnie szwankujący laptop i zanikający zasięg. Stąd i kłopot z czesaniem wątku. Wrzućcie proszę tu na bieżąco dane do wpłaty na Ciągutkę. Jaki jest obecnie dług ślicznoty??? Quote
pani_stanislawa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dlugu nie ma zadnego, jedynie dlug wdziecznosci :) Dopiero po konsultacji tak naprawde bedzie wiadomo, ile potrzeba pieniazkow. Na chwile obecna Ciagutka ma 155 zl od ludzikow :) numer konta: mBank: 54 1140 2004 0000 3802 4135 9831 Natlia Biniaszewska ul.Królowej Jadwigi 27m2 26-600 Radom tutuł : Ciągutka- i nick :) Quote
majqa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Hejka! Dołożyłam banerek małej. Przepraszam, że na dziś mogłam przelać tylko 30zł. :oops:... Już to zrobiłam. W górę Ślicznotko!!! Quote
Recommended Posts