Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To sa 2 ksywy ty ty ty psia mamo :P ciagutkowa hehe. A mego duzego to zostaw w spokoju hhe. Dobra uciekam spac bo jutro schroniskooo. Dobranoc i ten bez off-topu ma byc najwyzej warn mi poleci bo grzeje nie na temat ale no trudno jakos bedzie. A tak na marginesie to szkoda ciagutki, ale niezle popitala na nowym sprzecie fajnie ze daje rade 2 lapkami :) . cya Stasiu <lol2>

Posted

Ciągutko kochana-ja też wierzę że nózki będą cię trzymać,na pewno!,Matko ona jest taka piękna że szok, po prostu nieparawdopodobnie!
Dzisiaj też wyślę dla Ciągutki jakiś grosik...:lol:

Posted

a jakby tak strzelić jej i mikiemu plakata (w zasadzie to plakaty, np. A3) i porozklejać tu i tam?

Wielu ludków nie jest świadomych, że w schronisku wszystkie piesy są miluchne :P

Posted

[quote name='Mlody&Maly']Dobry pomysl tylko kto sie tym zajmnie ???
ahhhh....:cool1: *****
mozna poszukac kogos na mapie pomocy dogo. A reszta to wydruk i po sprawie.

Posted

Dziewczyny do szaleństwa doprowadza mnie szwankujący laptop i zanikający zasięg. Stąd i kłopot z czesaniem wątku. Wrzućcie proszę tu na bieżąco dane do wpłaty na Ciągutkę. Jaki jest obecnie dług ślicznoty???

Posted

Dlugu nie ma zadnego, jedynie dlug wdziecznosci :)
Dopiero po konsultacji tak naprawde bedzie wiadomo, ile potrzeba pieniazkow. Na chwile obecna Ciagutka ma 155 zl od ludzikow :)

numer konta:

mBank: 54 1140 2004 0000 3802 4135 9831

Natlia Biniaszewska
ul.Królowej Jadwigi 27m2
26-600 Radom

tutuł : Ciągutka- i nick :)