luka1 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 tak sobie zaglądam na wątek żeby sprawdzić czy sie coś zmieniło. Quote
Ziutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 luka1 napisał(a):tak sobie zaglądam na wątek żeby sprawdzić czy sie coś zmieniło. No jak widzisz nic się nie zmieniło :shake: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 szukanie domu to bardzo mozolna praca Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 przypominam Astro - w schronisku jest też jego matka, ale nigdy byscie nie zgadli że to ona urodziła Astro. Quote
madzia828 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 mama Astro też w schronisku:-(:-( domku gdzie jesteś:roll: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a):przypominam Astro - w schronisku jest też jego matka, ale nigdy byscie nie zgadli że to ona urodziła Astro. Nigdy mi o tym nie mówiłaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ona siedzi pod wiatą z Amikiem. To całkiem iiny pies - z wyglądu- ale jest tak samo przytulaśna i bardzo chce wyjść. Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Nie wiem - może gdzies wśród innych psów - nie fotografowałam jej specjalnie - poszukam. Quote
*zaba* Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Astro biedaku,i mama twoja tez za kratkami... ehhh psie zycie.... Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 nie mam zdjęć mamy, gdzies mi wcieło całe zbiory. Ale miałam fajny telefon w spr. Astro. Może coś z tego wyniknie, nie należy sie cieszyć, ale po takim okresie ciszy najmniejsza iskierka daje nadzieje na ogień. Trzymaj sie piesku. Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Siedzę po cichu i trzymam kciuki - też po cichu :cool3: Quote
luka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 kurna, znowu telefon. Ludzie szukają goldena- jak im wytłumaczyć że Astro to bardziej mix niż golden?:lol: Quote
luka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 no i ponownie Pan zadzwonił. Stwierdzil że goldena to on ma kolor ale nic poza tym.:lol: No i sie zgodziłam z nim, a jutro jak nie zapomnę postaram sie zrobić zdjęcie mamy Astro - zobaczycie jaki on potomek goldena :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='luka1']kurna, znowu telefon. Ludzie szukają goldena- jak im wytłumaczyć że Astro to bardziej mix niż golden?:lol: No i ja w ogłoszeniach wyraźnie piszę, że mix goldena :mad: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ble, ble, ble...............:shake: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Astro dzis pojechał do domu. Ciekawe czy to ktoś zauważy?:multi::multi::multi: Bardzo sie ciesze bo to dobra psina. Domek zrobił na mnie dore wrażenie. Pokazałam im wszystkie psy w schronisku a oni tylko Astro. Pies tez nie bał sie ich tak jak innych ludzi. Jesli tylko prezebrna przez pirwsze, poadopcyjne trudności bedą mieli cudownego psa, a pies fajny domek. Astro bardzo dziekuje ZIUTCE a ja sie ciesze za wszystkich :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wspaniale :multi: Wspaniale :multi: Wspaniale :multi: [quote name='luka1'] Astro bardzo dziekuje ZIUTCE Eeee....tam :oops: ja tylko im dokładnie wytłumaczyłam :mad: drogę do Azorka bo chcieli jechać na Paluch :eviltong: a całą robotę odwaliłaś Ty :loveu: zrobiłaś tak jak Ci mówiłam " nie wypuszczaj ich bez psa " :evil_lol: Kontrolę rzecz jasna zrobimy - razem :loveu: Quote
asiamm Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ziutka napisał(a):Eeee....tam :oops: ja tylko im dokładnie wytłumaczyłam :mad: drogę do Azorka bo chcieli jechać na Paluch :eviltong: no to ich TROSZKĘ zboczyłaś z trasy :evil_lol: Quote
*zaba* Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 czy cieszyc sie juz,czy poczekac kilka dni?? Asterku,oby to byl TEN domek!!!!!!! powodzenia na nowej drodze zycia :) Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Astro był raczej przestraszony sytuacją - nie miał pojecie po co to całe zamiesznie Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 to jest mama Astro - uderzajace podobieństwo? Quote
*zaba* Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 to jego mama??? hmmm tez ladna oczy maja podobne :) Quote
asiamm Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 wyraz twarzy podobny. reszta nie bardzo ;) Quote
Recommended Posts