Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
przypominam Astro - w schronisku jest też jego matka, ale nigdy byscie nie zgadli że to ona urodziła Astro.

Nigdy mi o tym nie mówiłaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

nie mam zdjęć mamy, gdzies mi wcieło całe zbiory.
Ale miałam fajny telefon w spr. Astro. Może coś z tego wyniknie, nie należy sie cieszyć, ale po takim okresie ciszy najmniejsza iskierka daje nadzieje na ogień.
Trzymaj sie piesku.

Posted

no i ponownie Pan zadzwonił. Stwierdzil że goldena to on ma kolor ale nic poza tym.:lol: No i sie zgodziłam z nim, a jutro jak nie zapomnę postaram sie zrobić zdjęcie mamy Astro - zobaczycie jaki on potomek goldena :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']kurna, znowu telefon. Ludzie szukają goldena- jak im wytłumaczyć że Astro to bardziej mix niż golden?:lol:
No i ja w ogłoszeniach wyraźnie piszę, że mix goldena :mad:

Posted

Astro dzis pojechał do domu. Ciekawe czy to ktoś zauważy?:multi::multi::multi:
Bardzo sie ciesze bo to dobra psina. Domek zrobił na mnie dore wrażenie. Pokazałam im wszystkie psy w schronisku a oni tylko Astro. Pies tez nie bał sie ich tak jak innych ludzi. Jesli tylko prezebrna przez pirwsze, poadopcyjne trudności bedą mieli cudownego psa, a pies fajny domek.
Astro bardzo dziekuje ZIUTCE
a ja sie ciesze za wszystkich :multi::multi::multi:

Posted

Wspaniale :multi: Wspaniale :multi: Wspaniale :multi:

[quote name='luka1']
Astro bardzo dziekuje ZIUTCE

Eeee....tam :oops: ja tylko im dokładnie wytłumaczyłam :mad: drogę do Azorka bo chcieli jechać na Paluch :eviltong: a całą robotę odwaliłaś Ty :loveu: zrobiłaś tak jak Ci mówiłam " nie wypuszczaj ich bez psa " :evil_lol:
Kontrolę rzecz jasna zrobimy - razem :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Eeee....tam :oops: ja tylko im dokładnie wytłumaczyłam :mad: drogę do Azorka bo chcieli jechać na Paluch :eviltong:

no to ich TROSZKĘ zboczyłaś z trasy :evil_lol: