Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eurydyka napisał(a):
to teraz trzymamy kciuki zeby w domu bylo wszystko ok

Astro zamieszkał u siostry mojej koleżanki w Błoniu - wizyta poadopcyjna będzie :cool3:

Posted

asiamm napisał(a):
no to ich TROSZKĘ zboczyłaś z trasy :evil_lol:

Nooo :evil_lol: bo co Qrde sobie myślą :mad: do Azorka chociaż dobra droga bez dziur :diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
Astro dzis rano zwiał.
Ten pies nie ma albo rozumu albo szczęścia. Ale jestem za tym pierwszym.

może chciał z powrotem do schroniska ;) co z nim?

Posted

Nie ma :shake: :placz: Jak wyciął dzidę to koniec, gnał przed siebie jak opętany :mad: Szukają nadal...jak coś to będą dzwonić do mnie - kiepsko to widzę niestety :shake: w sumie pognał w stronę Sochaczewa ale cholera wie gdzie teraz jest :cool1:

Posted

może przenieść wątek na zaginione, zmienić tytuł, powiadomić dziewczyny od zaginionych, np. Korę, nie wiem kogo jeszcze, ci ludzie porozwieszali ogłoszenia czy tylko czekają aż sam wróci?

Posted

asiamm napisał(a):
ci ludzie porozwieszali ogłoszenia czy tylko czekają aż sam wróci?

Od razu rano przesłałam im zdjęcia Astro bo chcieli wydrukować ogłoszenia a swoich zdjęć Astro jeszcze nie mieli.

Posted

*zaba* napisał(a):

jak to sie stalo??

Córka p. Agnieszki wyszła do szkoły i za chwilę wróciła się do domu po worek z kapciami, nie zamknęła za sobą drzwi i Astro się wymknął :shake: a całą niedzielę spędził na parapecie, skakał do okna, cały czas chciał im uciekać na dwór.
Nie odnalazł się do dzisiaj :shake: