Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies przeszedł ewolucje z wystraszonego kłębka kłaków do psa rywalizujacego o dotyk. Juz nie wciska sie w kącik budy, tylko śmiało przepycha sie z Wiki przy kratach. Teraz czas na naukę chodzenia na smyczy

Posted

luka1 napisał(a):
trzeba coś zrobić z tym psem bo żal patrzeć jak błaga o głaskanie

Niech się tylko wreszcie zrobi ciepło to zrobimy z nim "porządek" chociaż mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie już domek :roll:

Posted

nic dziwnego- on potrzebuje swojego człowieka do kochania-tymczasem jest zupełnie sam, za kratami, bez ciepłego dotyku ,bez własnego kąta, wciąż za kratami siedzi i czeka....

a ja czekam razem z nim....

Posted

Astro jest ładnym psem i takim średniakiem więc powinien szybko kogoś złapać, ale kiedy sie podchodzi do boksu on zaczyna skakać. Wręcz próbuje wyskoczyć zza kraty. No i tą swoją jedwabistą sierścią rozchlapuje błoto z boksu na człowieka stojącego koło kraty. :cool3: Nie spotkałam jeszcze człowieka, któremu by to błoto na oczach nie przeszkadzało. Ludzie wieją. Może więc gdy będzie cieplej i woda na posadzce boksu wyschnie, on będzie suchy ( i jeszcze ładniejszy), ktośodkryje jego urodę?