Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
sobota zapowiada sie pogodnie więc może i dla Piłeczki będzie to dobry dzień

Mam nadzieje, że nie zabraknie Cię jutro w schronie :motz:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piłeczce po wyjeżdzie Tango, wsadzono do boksu dwa małe psiaki. Dziś gdy do niej poszłam siedziała w budzie. Wyszła z niej na wołanie ale jakoś nieśmiało. Bardzo smutny piesek, tak cischutko piszczała jakby wiedziała , że jej prosby nie zostaną wysłuchane. Miała rację, odeszłam - ona została.

Posted

No proszę wujek Krzyś nam sie pojawił :multi:
Zapraszamy z nami do Azorka :cool3:

P.S. Dzwoniła do mnie pani "Twojej" Azorkowej Kaukazki - chcą adoptować kaukaza podobnego do Hunzy - może gdzieś masz takiego na oku :razz:

Posted

Byłam pod wrażeniem, jak szybko wyadoptowałyście "nietoperzycę" Niusię i maluszki. Aż dziw bierze, że nikt nie chce tak uroczego psa. Przecież w jej spojrzeniu i w jej pyszczku można się zakochać. Tylko niech ten kochliwy się w końcu znajdzie.

Posted

Trzymamy kciuki za Piłeczkę. Już ją pokazywałem, ale na razie wszystkie potencjalne domki dla psów w okolicy już wykorzystałem. Będzie domek dla malutkiej suni ale chyba dopiero po wakacjach.

Ziuta :-) Nic Hunzopodobnego ostatnio nie widziałem. Czy Hunza była wysterylizowana ? Jak mi wpadnie jakiś futrzak to dam znać,

Przy okazji w Tworkach szukają czternastoletniego owczarkopodbnego z guzem na tylnej łapie nazywa się Morus, W Milanówku yorka-yorkopodobnego Killera. Mam zapisane telefony.

Przepraszam Piłeczkę za śmiecenie i OFFa :-)

Posted

KWL napisał(a):

Ziuta :-) Nic Hunzopodobnego ostatnio nie widziałem. Czy Hunza była wysterylizowana

Oczywiście, że tak :lol:

KWL napisał(a):
Przy okazji w Tworkach szukają czternastoletniego owczarkopodbnego z guzem na tylnej łapie nazywa się Morus, W Milanówku yorka-yorkopodobnego Killera. Mam zapisane telefony.

O psiaku z guzem wiem i już się wczoraj odnalazł :multi:

Yorkopodobnego mam u hycla - znaleziony 4.I.2008
Widziałeś jego fote - tego zaginionego yorkopodobnego ??
Ja mam jego fotki więc moge Ci wysłać.

Posted

Wysyłaj :-)- wieczorem się załatwi, możliwe że to ten - miejsce i czas by pasowało. Cieszę się że dziadek się znalazł.

I nie śmiećmy już Piłeczce :-)
Ona naprawdę jest śliczna :-)

Posted

KWL napisał(a):

I nie śmiećmy już Piłeczce :-)
Ona naprawdę jest śliczna :-)

Jak byś przyjechał i Ją własnoręcznie wyczesał to byłaby jeszcze piękniejsza :eviltong: :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
i bez czesania jest najładniejsza w schronisku.

Ojjj...ciotka cicho :cool3:

Wujek KWL ma szczęście do adopcji Azorkowych : pojawił się tylko raz i do domu poszła Pestka i Hunza.

To teraz niech też wpadnie to może parę psiaków znajdzie domki.

Posted

Zastanawiam sie nad tym jak pokazać te psiaki ludziom z Sochaczewa i w ogóle. Przecież to nie jest możliwe by ona nie podobała się nikomu. :shake:

Posted

Jutro dam nasze Azorkowce do gazety wyborczej - może ktoś zadzwoni :roll:
Jak teraz dawałam ogłoszenia o jamnikowatym psiaku z Warszawy to telefony się urywały - więc może i o Piłeczkę będą dzwonili.

Luka czy mogę podać w wyborczej numer do Ciebie ??

Posted

Pewnie że możesz ja siedzę na d... w domu i mogę odbierać telefony nawet jeśli będzie ich tyle że ucho odpadnie. Tylko niech dzwonią!!!:diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
Pewnie że możesz ja siedzę na d... w domu i mogę odbierać telefony nawet jeśli będzie ich tyle że ucho odpadnie. Tylko niech dzwonią!!!:diabloti:

Ok....to jutro idą ogłoszenia do wyborczej z Twoim numerem telefonu :lol:
I życzę Ci z całego serca aby Ci ucho odpadło :evil_lol:.....i schron opuściło chociaż kilka psiaków :loveu: