Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 luka1 napisał(a):sobota zapowiada sie pogodnie więc może i dla Piłeczki będzie to dobry dzień Mam nadzieje, że nie zabraknie Cię jutro w schronie :motz: Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Co zrobić by zwrócić uwagę przychodzącym do schroniska na Piłeczkę? Ona czarna, w ciemnym boksie, za grubymi kratami :shake: nic nie widać! Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Piłeczce po wyjeżdzie Tango, wsadzono do boksu dwa małe psiaki. Dziś gdy do niej poszłam siedziała w budzie. Wyszła z niej na wołanie ale jakoś nieśmiało. Bardzo smutny piesek, tak cischutko piszczała jakby wiedziała , że jej prosby nie zostaną wysłuchane. Miała rację, odeszłam - ona została. Quote
luka1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Piłeczka moja faworyta, jest najładniejsza w n/schronisku, dlatego siedzi pod wiatą Quote
luka1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 czeka, zawsze z noskiem w strone wyjścia Quote
KWL Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Piłeczka...śliczne maleństwo na kanapę to przytulenia a siedzi ciągle w schronisku... Quote
Ziutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No proszę wujek Krzyś nam sie pojawił :multi: Zapraszamy z nami do Azorka :cool3: P.S. Dzwoniła do mnie pani "Twojej" Azorkowej Kaukazki - chcą adoptować kaukaza podobnego do Hunzy - może gdzieś masz takiego na oku :razz: Quote
luka1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Ktos sie wreszcie zainteresował Piłeczką - pierwszy widz na allegro :lol: Quote
Ewa555 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Byłam pod wrażeniem, jak szybko wyadoptowałyście "nietoperzycę" Niusię i maluszki. Aż dziw bierze, że nikt nie chce tak uroczego psa. Przecież w jej spojrzeniu i w jej pyszczku można się zakochać. Tylko niech ten kochliwy się w końcu znajdzie. Quote
luka1 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ach Ewa masz racje. Ten pies jest tak słodki i taki nieszczęśliwy. Quote
luka1 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ukazało sie zdjęcie w "Echu" może teraz ktoś.... Quote
KWL Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Trzymamy kciuki za Piłeczkę. Już ją pokazywałem, ale na razie wszystkie potencjalne domki dla psów w okolicy już wykorzystałem. Będzie domek dla malutkiej suni ale chyba dopiero po wakacjach. Ziuta :-) Nic Hunzopodobnego ostatnio nie widziałem. Czy Hunza była wysterylizowana ? Jak mi wpadnie jakiś futrzak to dam znać, Przy okazji w Tworkach szukają czternastoletniego owczarkopodbnego z guzem na tylnej łapie nazywa się Morus, W Milanówku yorka-yorkopodobnego Killera. Mam zapisane telefony. Przepraszam Piłeczkę za śmiecenie i OFFa :-) Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 KWL napisał(a): Ziuta :-) Nic Hunzopodobnego ostatnio nie widziałem. Czy Hunza była wysterylizowana Oczywiście, że tak :lol: KWL napisał(a): Przy okazji w Tworkach szukają czternastoletniego owczarkopodbnego z guzem na tylnej łapie nazywa się Morus, W Milanówku yorka-yorkopodobnego Killera. Mam zapisane telefony. O psiaku z guzem wiem i już się wczoraj odnalazł :multi: Yorkopodobnego mam u hycla - znaleziony 4.I.2008 Widziałeś jego fote - tego zaginionego yorkopodobnego ?? Ja mam jego fotki więc moge Ci wysłać. Quote
KWL Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wysyłaj :-)- wieczorem się załatwi, możliwe że to ten - miejsce i czas by pasowało. Cieszę się że dziadek się znalazł. I nie śmiećmy już Piłeczce :-) Ona naprawdę jest śliczna :-) Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 KWL napisał(a): I nie śmiećmy już Piłeczce :-) Ona naprawdę jest śliczna :-) Jak byś przyjechał i Ją własnoręcznie wyczesał to byłaby jeszcze piękniejsza :eviltong: :cool3: Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 luka1 napisał(a):i bez czesania jest najładniejsza w schronisku. Ojjj...ciotka cicho :cool3: Wujek KWL ma szczęście do adopcji Azorkowych : pojawił się tylko raz i do domu poszła Pestka i Hunza. To teraz niech też wpadnie to może parę psiaków znajdzie domki. Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 No to niech wujaszek przyjedzie osobiscie mu zapakuję 150 pociech:eviltong: Quote
Ziutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 luka1 napisał(a):Piłeczka ma obserwatora. Niech obserwator się ujawni i zabiera Piłeczkę do domu :mad: Quote
Ziutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 luka1 napisał(a):obserwator sobie poszedł Super po prostu :shake: Quote
luka1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Zastanawiam sie nad tym jak pokazać te psiaki ludziom z Sochaczewa i w ogóle. Przecież to nie jest możliwe by ona nie podobała się nikomu. :shake: Quote
luka1 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 a moze zorganizować jakiś punkt adopcyjny? Quote
luka1 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Nikomu sie nie chce pogadać z Piłeczką. Nikt nie dzwoni w jej sprawie, nikt nie interesuje sie co sie z nią stanie. :shake: Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jutro dam nasze Azorkowce do gazety wyborczej - może ktoś zadzwoni :roll: Jak teraz dawałam ogłoszenia o jamnikowatym psiaku z Warszawy to telefony się urywały - więc może i o Piłeczkę będą dzwonili. Luka czy mogę podać w wyborczej numer do Ciebie ?? Quote
luka1 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Pewnie że możesz ja siedzę na d... w domu i mogę odbierać telefony nawet jeśli będzie ich tyle że ucho odpadnie. Tylko niech dzwonią!!!:diabloti: Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 luka1 napisał(a):Pewnie że możesz ja siedzę na d... w domu i mogę odbierać telefony nawet jeśli będzie ich tyle że ucho odpadnie. Tylko niech dzwonią!!!:diabloti: Ok....to jutro idą ogłoszenia do wyborczej z Twoim numerem telefonu :lol: I życzę Ci z całego serca aby Ci ucho odpadło :evil_lol:.....i schron opuściło chociaż kilka psiaków :loveu: Quote
Recommended Posts