hanka456 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wiek oceniany jest zawsze hipotetycznie. Ok. 10 lat. Quote
hanka456 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jaminisia Pani jest jedna. Ta troszkę mix jamnisia, to dziewczynka. Quote
Aska25 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja pokaze 2 panie jamnisie. O jamniorach niesetty sie nic nie dowiedzialam. Byla potworna burza nad schroniskiem. Udało mi się wyjśc z 2 panienkami z biura. Suczka ruda jest bardzo chuda. Ma bzika na punkcie czarnego kota z akwarium i caly czas na niego szczeka. Na psacerku grzeczna, ciagnie mniej niz czarna. Lubi glaskanie, wlazi na kolana. Niestety nic wiecej sie nie dowiedzialam. Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czarnej pannie to tylko pupę widać!! jejku a u Was tak okropnie było:placz::placz::placz::placz: Quote
Aska25 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czarna jamnisia nr 700, jest młodziutka i sliczniutka. Mnie juz poznala i jak przychodze to skacze, szczeka, cieszy sie. Daje buziaki i wchodzi na kolana. To taka przylepka, kanapowiec. Na spacerze bardzo energiczna, strasznie ciagnie i wyrywa sie na smyczce. Strasznie sie nakrecila na trawe, az musialam ja odciagac. Zdjecia kiepskie, ale gdy stawalysmy to ona trawe znow przezuwala Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jaka piękność!!! Jej!!!Ja nie mogę wziąc suni bo Majka by ją zeżarła:placz::placz::placz: Quote
malagos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Śliczne dziewczyny! A jak czarna na koty, tez szczeka? Quote
Aska25 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nie czarna wogole na kota uwagi nie zwraca. Quote
Magija Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Aska25 napisał(a):Nie czarna wogole na kota uwagi nie zwraca. nie widziałam jej, jest jeszcze w schronisku? Quote
Aska25 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tak byla dzis z nia na spacerze Ania.Jest w akwarium. Quote
Aska25 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tak byla dzis z nia na spacerze Ania. Jest w akwarium. Quote
hanka456 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jamnisie bardzo czekają na dom. Wczoraj czarną ktoś chciał dla kogoś na prezent. Nie została wydana, bo co to znaczy "prezent". Już ktoś ją porzucił. Teraz powinna mieć dom pewny i dobry. Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ciotki czy jest ktoś w stanie mi napisać np: post (i tu numer postu ze zdjęciami) na zdjęciu jamnik/jamniczka imie/numer wiek nie daje rady sprawdzać że 15 ekranow wstecz było pisane że zaraz będą zdjęcia jamników, które sie pokazały lub nie kilka stron dalej bez opisu. Lub z opisem typu "to te o ktorych pisałam". Quote
hanka456 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Post 935, jamnik czarny, ten , który wygląda z budy ma poważną obietnicę domu. Najprawdopodobniej wyjedzie w przyszłym tygodniu. Quote
Aska25 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 2 jamnisie z akwarium są juz na stronie schroniska w adopcjach. Dane jutyro uzupełnię, moze je ktos wypatrzy...Tak marze sobie ... Quote
Magija Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dziewczyny, powiedzcie mi, skoro czarna jamnisia przebywa w biurze, czy sensownie było by ją wyciągać na tymczas? skoro piszecie ze juz teraz rozstanie z opeikunką jest dla niej koszmarem? moze zrobic jej allegro? Quote
Aska25 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czarna sunia z biura, nr 700 znalazla domek. Pani bardzo fajna, od razu pytala o sterylke kiedy mozna. Jamniczka bedzie towarzyszka dla jej jamnika, ktory ma chyba depreche z powodu braku towarzystwa. Ale to juz stary facecik z tego co opowiadala. Sterylke ma ponoc za 2 tyg umowiona :):):) Quote
Magija Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Aska25 napisał(a):Czarna sunia z biura, nr 700 znalazla domek. Pani bardzo fajna, od razu pytala o sterylke kiedy mozna. Jamniczka bedzie towarzyszka dla jej jamnika, ktory ma chyba depreche z powodu braku towarzystwa. Ale to juz stary facecik z tego co opowiadala. Sterylke ma ponoc za 2 tyg umowiona :):):) :multi::multi::multi: Quote
Aska25 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To teraz czas na rudą z biura. Sunia ma też sterylke za 2 tygodnie i wtedy usuną jej tego guza z sutka (rozmawialam z pania dokor o tym). Wiec domki powinny się juz o nia bic, chociaz cholera ma charakterek. Nie dosc ze poluje na kota z biura, to jeszcze Pan Kracego goni (jamnior mieszka teraz w biurze, wiekszosc czasu przesypia). Krysia, kt opiekuje sie maluchami poprosila mnie jeszcze zebym otoczyla opieka starego jamniora, kt byl na zdjeciu kilka stron wczesniej z kolega. Kolega jedzie do domu, a tego 2 nie moglam znalezc. Okazalo sie ze psior ma depresje i z budy nie chce wychodzic. No ale sprobujemy, chociaz juz mam wielki problem ze spamietaniem wszystkich psow, kt sa pod moja opieka... Quote
Recommended Posts