Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pokaze 2 panie jamnisie. O jamniorach niesetty sie nic nie dowiedzialam. Byla potworna burza nad schroniskiem. Udało mi się wyjśc z 2 panienkami z biura.

Suczka ruda jest bardzo chuda. Ma bzika na punkcie czarnego kota z akwarium i caly czas na niego szczeka. Na psacerku grzeczna, ciagnie mniej niz czarna. Lubi glaskanie, wlazi na kolana. Niestety nic wiecej sie nie dowiedzialam.

Posted

Czarna jamnisia nr 700, jest młodziutka i sliczniutka. Mnie juz poznala i jak przychodze to skacze, szczeka, cieszy sie. Daje buziaki i wchodzi na kolana. To taka przylepka, kanapowiec. Na spacerze bardzo energiczna, strasznie ciagnie i wyrywa sie na smyczce. Strasznie sie nakrecila na trawe, az musialam ja odciagac. Zdjecia kiepskie, ale gdy stawalysmy to ona trawe znow przezuwala

Posted

Jamnisie bardzo czekają na dom. Wczoraj czarną ktoś chciał dla kogoś na prezent. Nie została wydana, bo co to znaczy "prezent". Już ktoś ją porzucił. Teraz powinna mieć dom pewny i dobry.

Posted

Ciotki czy jest ktoś w stanie mi napisać np:
post (i tu numer postu ze zdjęciami)
na zdjęciu jamnik/jamniczka imie/numer
nie daje rady sprawdzać że 15 ekranow wstecz było pisane że zaraz będą zdjęcia jamników, które sie pokazały lub nie kilka stron dalej bez opisu. Lub z opisem typu "to te o ktorych pisałam".

Posted

dziewczyny, powiedzcie mi, skoro czarna jamnisia przebywa w biurze, czy sensownie było by ją wyciągać na tymczas? skoro piszecie ze juz teraz rozstanie z opeikunką jest dla niej koszmarem?
moze zrobic jej allegro?

Posted

Czarna sunia z biura, nr 700 znalazla domek.
Pani bardzo fajna, od razu pytala o sterylke kiedy mozna. Jamniczka bedzie towarzyszka dla jej jamnika, ktory ma chyba depreche z powodu braku towarzystwa. Ale to juz stary facecik z tego co opowiadala. Sterylke ma ponoc za 2 tyg umowiona :):):)

Posted

Aska25 napisał(a):
Czarna sunia z biura, nr 700 znalazla domek.
Pani bardzo fajna, od razu pytala o sterylke kiedy mozna. Jamniczka bedzie towarzyszka dla jej jamnika, ktory ma chyba depreche z powodu braku towarzystwa. Ale to juz stary facecik z tego co opowiadala. Sterylke ma ponoc za 2 tyg umowiona :):):)

:multi::multi::multi:

Posted

To teraz czas na rudą z biura. Sunia ma też sterylke za 2 tygodnie i wtedy usuną jej tego guza z sutka (rozmawialam z pania dokor o tym). Wiec domki powinny się juz o nia bic, chociaz cholera ma charakterek. Nie dosc ze poluje na kota z biura, to jeszcze Pan Kracego goni (jamnior mieszka teraz w biurze, wiekszosc czasu przesypia).

Krysia, kt opiekuje sie maluchami poprosila mnie jeszcze zebym otoczyla opieka starego jamniora, kt byl na zdjeciu kilka stron wczesniej z kolega. Kolega jedzie do domu, a tego 2 nie moglam znalezc. Okazalo sie ze psior ma depresje i z budy nie chce wychodzic. No ale sprobujemy, chociaz juz mam wielki problem ze spamietaniem wszystkich psow, kt sa pod moja opieka...