majqa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cudny Tobiku...Gdzie ten domeczek dla Ciebie, bez łopaty i studni za to z pełną miseczką i dobrotliwą ręką ??? :-( Quote
hanka456 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pani Siemińska zgodziła się aby historię Tobiego opowiedzieć publicznie. Pojawi się artykuł, to może zbyt duzo ale anons w sprawie Tobiego, co mam nadzieje pomoże znaleźć mu dom. Quote
szajbus Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Oby tak się stało. Tobi tak bardzo marze, żebyś znalazł odpowiedzialny domek Quote
bellatriks Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mam nadzieję, że to rzeczywiście pomoże. Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ja sądzę, że pomoże. do ludzi z reguly przemawia smutna historia z obrazkami. wiem, ze to okrutna opinia, ale przekonałam się o tym nie raz. a kto robi artykuł? i gdzie się pojawi? hanka, znasz dziennikarza? Quote
Niewiasta_21 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nieznamy dziennikarza,namiary dostałysmy od jednej z dogomaniaczek. Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a skąd to dziennikarz? znaczy, z jakiej gazety (czy tez z jakiego radia , tv?...). sorki, ze tak gnębię, ale nie ufam dziennikarzom, jak hmmmmm Quote
hanka456 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziennikarz jest z Warszawy, ponieważ było to "załatwiane" przez pośredników muszę czekać aż do mnie zadzwoni i okaże się dokładnie z jakiej Gazety. Quote
majqa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Haniu chcę komuś wartemu uwagi przesłać link do wątku ale i kontakt w sprawie Tobiego. Kogo mam podać??? Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzień dobry... Trzymam kciuki za Ciebie Biedaczku... Quote
majqa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hanka456 napisał(a):Spokojnie możesz podac do mnie. Hanuś wyślij mi proszę na PW namiar mailowy. Ta Pani pewno kilknie w link ale wątpię by chciało jej się logować, pisać na wątku, czy na PW, a przypuszczam, że nie ma jej na dogo. W przypadku zainteresowania Tobim uderzy bezpośrednio do Ciebie na mail. Quote
majqa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witaj Tobiczku, pędź na pierwszą stronkę !!! Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dokładnie ! Pokazuj się Wszystkim Serducho ! ;) Quote
Recommended Posts