Yorija Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Hala']Ja dzisiaj w schronie nie byłam... w pracy siedziałam. :cool1:[/quote] niedobra praca:mad: Quote
Yorija Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 ALLEGO czy nie GRO? [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425037854[/URL] Zrobione. Teraz czekam na telefony. Kozak tu Kozak tam dużo domów znaleźć mam. Jak Kozaczek znajdzie swój dom reszte oddom. Innym takim łyżwo podobnym. A Tolo z mojego banerku ma domek - w październiku jedzie do Niemiec. W październiku urodziłam się ja i poproszę o prezent w postaci domka. Najpóźniej do 16 pażdziernika poproszę. Kozaka przywiozę i tort również. Gdziekolwiek dowiozę. Ale im predzej tym lepiej niech sie ten dom zjaaawi. Zaklinam Cię domku Kozh Ak kszaaaa. Quote
Panca Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ale ladnie napisalas:klacz:trzymam kciuki za odzew Quote
Yorija Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 idę spać - ale jak kotoś mnie w sprawie Kozaka obudzi to się nie obrażę Quote
agata51 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Yorija, jak ja bym chciała cię obudzić! Kozaczku, Yorija śpi jak suseł, a ja na spacer muszę zabrać cię, choćby krótki. Zostawisz swoje smutki pod pniem karłowatej śliwy i pobiegniesz, szczęśliwy, przed siebie jak najdalej - jak szaleć, wyżle, to szaleć! Quote
Yorija Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='agata51']Yorija, jak ja bym chciała cię obudzić! [/quote] ZABRAKŁO ODWAGI? :mad::diabloti: Quote
agata51 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Yorija']ZABRAKŁO ODWAGI? :mad::diabloti:[/quote] Brakuje jeszcze jednego pokoju. :eviltong: Kozaczku, czy ja kiedykolwiek byłam z tobą na dziennym spacerku? Nie? No to biegniemy! Quote
anek_b Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ach Kozaku jak ty pięknie wyglądasz na tych ostatnich fotkach;) Quote
Panca Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 bo on jest piekny tylko taki samotny:placz: Quote
agata51 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tak do końca to on samotny nie jest - tyle cioteczek go kocha. W końcu któraś nie wytrzyma i zaprosi Kozaczka do domku. Quote
Yorija Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Moglibyśmy obstawiać która a nagrodą byłaby wizyta u niej i Kozaczka. Ja pierwsza Ja - Kozak 1 :30 Quote
Yorija Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 A po świecie straszni mili ludzie chodzą również. Obokt tych niemiłych albo mimo ... Kozaczku drogi Ty też kiedyś poznasz jakąś miłą osobę. I jeszcze jedną i jeszcze jedną ... i mnuuustwo miłych osób. OSOBO MIŁA !!!!! ZJAWIAJ SIĘ SZYBKO - ZIMA IDZIE!!! Quote
agata51 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie wierz ciotce, Kozaczku. Najpierw będzie ciepła jesień. Quote
Yorija Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Toteż ciepłą jesienią jakaś cioteczka i ciotek jakiś mogą sobie sprawić niezłego towarzysza spacerów. A spacery ciepłą jesienią piękne są. Na allegro Uno Obserwatore - :lol: Quote
mru Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :) no no no taki psiak w sam raz na jesienne spacery! i wszystkie inne też! Quote
agata51 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A my sobie jeszcze na letni skoczymy, Kozaczku. Quote
Katcherine Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 potrzebuje numer tel i dane kontaktowe do osoby zajmujacej sie adopcja Kozaka, oglosze go na e-wyzel.pl- stronie adopcyjnej wyzlow. opis i zdjecia moge pozyczyc z tego topiku? Quote
Yorija Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Katcherine']potrzebuje numer tel i dane kontaktowe do osoby zajmujacej sie adopcja Kozaka, oglosze go na e-wyzel.pl- stronie adopcyjnej wyzlow. opis i zdjecia moge pozyczyc z tego topiku?[/quote] Na tej stronie namiary. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425037854[/URL] Wydaje mi się, że oglaszałam na stronie wyżlowej kozaka - ale nie dam głowy czy pod takim adresem własnie była. Quote
Yorija Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Jutro jestem w Poznaniu - kurcze, że też schronisko nie może być otwarte chwilkę wieczorkiem - zdążyłabym :-( Quote
Figa Bez Maku Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='agata51']A my sobie jeszcze na letni skoczymy, Kozaczku.[/quote] Ciotka Agata jeszcze lato widzi:crazyeye: do szkoły iść jeszcze nie musi:cool3: a tu już jesień przecie ..i liście się wstydzą czerwieniejąc na wietrze , bo lot je tak kusi;) Kozak nos podniósłby do góry i spoglądając zezem na niebo i chmury krótko i zwięźle ( na wyżłową modę) obwieściłby na pewno jesienną pogodę:cool1: Quote
Yorija Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Borek - Dziadek odszedł ... :placz: Quote
Panca Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 jaki Borek?biedulek:-(R.I.P psiaku...tam gdzie teraz jestes na pewno lepiej.Yorija:glaszcze: Quote
Yorija Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dziadeczek z mojego banerka. Ja się nie zgadzam. Ja nie chcę, żeby kiedyś do mnie Ola zadzwoniła, że Kozak też usnął i nie znalazł swojego człowieka. Ten rok jest naprawdę straszny. Borek dzisiaj, Łopian dwa tygodnie temu, dalej wstecz nawet nie chce sięgać myślą.. Quote
Panca Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 nawet tak nie mysl...byl przeciez pomysl zeby Kozaka w hotelu umiescic...moze zacznijmy sie rozgladac?czy to bylby dla niego zbyt wielki stres? Quote
Recommended Posts