Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajce krople pomogły oczy już tak nie ropieją. Dzisiaj stała koło krat i tak czujnie patrzyła jakby widziała. To niesamowite jak one wiedzą, że ktoś jest nimi zainteresowany, nawet jesli nie widzą.

Posted

Bajeczka ma na pewno tzw.: suche oko-jeśli pojawia się wydzielina zlepiająca prawie gałki, czyli nie produkuje łez ale nie wiem z bliska jakona ma tylko tak gdybam na odległośc.Moja tak ma i dostaje 3 rodzaje kropli do oczu do końca życia-3 razy dziennie-oczy są śliczne-jest niewidoma ale pięknie zadbane oczy ma.

Macie zbliżenie jej oczu?:oops:

Posted

[quote name='hanka456']
Zblizenie oczu da się zrobic.

Bajka szuka sponsora i domu, który zpaewnilby jej opiekę.

Jej pobyt w schronisku, to katorga, droga przez mekę.

zrobisz Hanko taką fotkę?:oops:

Posted

Niestety nie udało mi się zrobic Bajce zdjęcia, a to z tego powodu, ze boksy byly dziś dość dlugo sprzątane a na wybiegach się nie dało.
Zobaczyłam ja tylko jak lezy zwinieta w kłębek i nieruchomo wpatruje się w przestrzeń. Na początku myslałam, ze jej nie ma, bo leżała w samym rogu i bardzo trudno bylo ja zobaczyc.
Jakie puste przerażająco puste jak otchłań jest jej zycie.

Posted

Nie ona nie ma allegro. Gdyby mozna było prosić? Może się uda cos dla niej uczynic. W sobotę postaram sie zrobic jeszcze jejzdjęcia. Choć jest to bardzo trudne, bo nie może wychodzić z boksu.
czy napisac dla niej tekst? Chetnie to zrobię.

Posted

hanka456 napisał(a):

Tak jest, zrobię tę fotkę. Jej nieporadnośc bardzo mi przypomina Victorię.

moja ślepa staruszka Viciorka:loveu::

prawdziwa dama:

więc i dla Bajki zdarzy się cud?:-(

Posted

Wiezrzę, ze cud się wydarzy.

A Victoria przeszła prawdziwą metamorfozę. To prawedziwy cud. Gdy przypomne ja sobie w jakim stanie trafiła do schroniska, jak chciała gryźć wszystkich na oślep, do obcięcia jej dredów musiała byc uśpiona, a później.....