Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BasiaD napisał(a):
Sun wracaj na 1, cioteczki ponawiam sprawę hoteliku, na pewno coś wpłacę (100-200 zł miesięcznie!) Szkoda takiego wspaniałego psiura! Do góry po domek hop!

Podobną deklarację złożyłaś kiedyś na jednego psa...
Od ponad pół roku nie wywiązujesz się z niej, więc nie obiecuj ponownie, żeby nikt się nie nie rozczarował. Dług tamtego psa z tytułu twojego lekceważenia, to ponad 2 tys zł.
Pw w tej sprawie kieruj do osób w tamtą sprawę zaangażowanych, które czytając twoją ponowną deklarację dla Suna są conajmniej oburzone.

Posted

Byłam dzisiaj u Suna .Zabrałam go do weterynarza i okazało sie że Sun nie ma 7 lat jak jest w karcie ale sporo ponad 10.Byliśmy też na długim spacerku na którym Sun zachowywał się jak młodzieniec i mam dylemat czy wierzyć temu co w karcie i jak zachowuje się pies czy popatrzeć w jego zęby(a raczej ich brak) i zmienić mu w ogłoszeniach wiek na ponad 10.

Bez względu ile ma lat Sun to wspaniały kochany ,delikatny pies który powinien juz dawno znaleźć dom

Posted

Wetka ocenia po zębach a mnie sie wydaje, że on te zęby stracił mechanicznie a nie ze starości. No ale nikt sobie za to ręki odciąc nie da.

Super Aga, ze wzięłas go na spacer.
Tak myslę, że moze go na hospicjum spróbowac dac???
Tam by miał spokojniej...

Posted

To prawda ,ale hospicjum jest już tak zapchane(3-4 psy w boksie) że myślę że przy budzie będzie mu lepiej ,zwłaszcza że to typ podobny do Samuela cały dzień siedzi w budzie.
Co do wieku to jeszcze zabiorę go do Magdy jak będzie jakiś transport niech ona się wypowie i dokładnie go obejrzy