Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawiłam ogłoszenie Suna do Allegratki(powiększone), do dogs.pl, do 4lapy( większe płatne), Karusek i jeszcze gdzieś ale nie pamiętam- duzo tego było.
Aha i zrobiłam ogłoszenie ale w Wordzie. Wysyłam na priva do ciapus i Reno2001. Moze coś zrobią i wkleją je an forum!!

Posted

Byłysmy dzis w schronie. Sun nawet radośnie do nas wyszedł ze swej budy, merdał ogonem i próbował dopchnąć się do krat na mizianie. Niestety konkurencja w boksie jest duża a Sun nie jest dominantem, więc...po kilku próbach po prostu odwrócił się i wszedł do swej budy.
Trwało to tyle, ze nawet fotki nie dało rady my pstryknąć.
Niestety nadal nie mamy dla niego budy, ale wszystkie cioteczki wiedzą o Sunie i na pewno będą pilnowały, by w końcu do niej trafił.

Posted

Słuchajcie Dziewczyny, a z Lubkiem albo Sunem (ewentualnie Zbysiem) mieszkał taki onkowaty emeryt (podobny troszkę do Zbysia), który nie miał swojego wątku...
Czy może już ma? Wiecie co się z nim dzieje? Taka to była poczciwina... (a chyba nie był to Zębuś).