Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tomo 2']Oczywiśie zawsze i chętnie
Może jeszcze w czyimś imieniu[/quote]
[COLOR=blue]Tomo2: proszę podaj mi na pw numer swojego konta- wyślę kaskę na światełko ode mnie także. Już tu wczesniej prosiłam o to kogoś z Poznania-- ale bez skutecznie- a tak bardzo bym prosiła...tak bardzo...[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]

Posted

Beatko, ja zawsze pamiętam i choć nie piszę w tym wątku z wielu powodów, to bądź spokojna - światełko pojawia się regularnie u Eli.

Posted

[B]Bea 100[/B] zapalę i w twoim imieniu , nie ma sprawy kasa nie potrzebna liczy się pamięć -będziemy to robili częściej .
[B]Tufi [/B]pozdrawiam .
Zapalę w poniedziałek najpóźniej we wtorek .

Posted

[COLOR=blue]Tufi: tak dobrze Cię tu widzieć :loveu: Ja czułam, że u Eli pojawiają się nasze światełka mimo, że nikt tu o tym nie pisze, czułam to z całą pewnością. Teraz- wiem (i za to Ci dziękuję).[/COLOR]
[COLOR=blue]Tomo2:dzięki za serducho-ja sama nie mogę być w Poznaniu u Eli osobiście- tu chodzi o pomoc dla mnie w tym temacie- wiem, że kwota za światełko nie wielka ale nie o to chodzi- naprawdę Cię proszę/nalegam.[/COLOR]

Posted

[B]BEA 100[/B] nie ma tematu .Czuje się wyrózniony móc w Twoim imieniu zapalić swiatełko i tak zrobie.
Kiedyś jak się spotkamy opowiesz mi o niej i to wystarczy .
Pozdrowionka

Posted

[quote name='Tomo 2'][B]BEA 100[/B] nie ma tematu .Czuje się wyrózniony móc w Twoim imieniu zapalić swiatełko i tak zrobie.
Kiedyś jak się spotkamy opowiesz mi o niej i to wystarczy .
...[/quote]
[COLOR=blue]No i co ja mam począć z Tomo2 ? ;) [/COLOR]
[COLOR=blue]Powiem tylko- dziękuję :loveu: .Oczywiście-wierzę, że się spotkamy i opowiem o Eli- opowiem Ci o dobrym i wrażliwym Człowieku. [/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Bea w Poznaniu najprawdopodobniej bedę w sobotę. Zamierzam na chwilkę pójść na cmentarz i zapalić lampke od nas.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Bea w Poznaniu najprawdopodobniej bedę w sobotę. Zamierzam na chwilkę pójść na cmentarz i zapalić lampke od nas.[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=blue]Aguś, będę tam w sobotę sercem i myślą z Tobą[/COLOR] :loveu:

Posted

Byłem dzisiaj ok.14.00 i zapaliłem znicze na grobie od BEA 100,Zaba i od siebie czyli w imieniuw szystkich pozostałych Was.Nawet słonko wyszło z chmur by poświecić też nad grobem gdy niebieskie znicze się paliły , tak jak by chciało Wam podziękować za pamięć w jej imieniu .
Myślę żę trzeba by może pomyśleć o odnowieniu napisów na płycie bo co niektóre litery mocno wyblakły .
Agga gdybyś potrzebowała jakiś tarnsport w Poznaniu to daj znać na PW /ustalili byśmy w tedy godz. i miesca / chętnie służę pomocą

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]No to Elunia patrzy tam na nas i na pewno się uśmiecha.[/COLOR][/B][/quote]

Agguś odezwij sie jak będziesz jechała do Poznania.. Nie jestem pewna czy spotkamy się w sobotni wieczór, ale na cmentarz bardzo chętnie z Tobą pójdę, jak zawsze;)

Posted

[quote name='Tomo 2']
Myślę żę trzeba by może pomyśleć o odnowieniu napisów na płycie bo co niektóre litery mocno wyblakły .
[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy[/B][/COLOR]

Posted

[B]ewelinka m[/B] napewno to zrobimy w niedzielę
[B]Bea 100[/B] pamiętaj człowiek żyje do puki o nim pamiętamy a[B] Wy[/B] nie należycie do ludzi którzy zapomiają .
Myślę że Rotti cały czas jest z Wami i otacza opieką ,byście mogli nieść pomoc naszy czworonożnym przyjecielom i realizować jej posłannictwo .

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=blue]Agga, Evelinka_m,Tomo2: kochani, popatrzcie tam na miejscu jak jest z tymi literami i co można poradzić.[/COLOR]

Posted

Najlepiej zrobić chyba jakąś fotke i wstawić na forum, w końcu im wiecej głów do myślenia tym lepiej, a coś z tym zrobić trzeba napewno;)

Agguś - widzimy się w takim układzie w niedziele..

Posted

[B]Ewelinka.Samograj[/B] , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu .
Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie .
Agga szkoda że się nie spotkaliśmy .
Pozdrawiam