*zaba* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tomo,prosze zapal swiatelko tez ode mnie,ja raczej nie mam szans zeby samej to zrobic. Quote
Tomo 2 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Oczywiśie zawsze i chętnie Może jeszcze w czyimś imieniu Quote
bea100 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Tomo 2']Oczywiśie zawsze i chętnie Może jeszcze w czyimś imieniu[/quote] [COLOR=blue]Tomo2: proszę podaj mi na pw numer swojego konta- wyślę kaskę na światełko ode mnie także. Już tu wczesniej prosiłam o to kogoś z Poznania-- ale bez skutecznie- a tak bardzo bym prosiła...tak bardzo...[/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] Quote
tufi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Beatko, ja zawsze pamiętam i choć nie piszę w tym wątku z wielu powodów, to bądź spokojna - światełko pojawia się regularnie u Eli. Quote
Tomo 2 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [B]Bea 100[/B] zapalę i w twoim imieniu , nie ma sprawy kasa nie potrzebna liczy się pamięć -będziemy to robili częściej . [B]Tufi [/B]pozdrawiam . Zapalę w poniedziałek najpóźniej we wtorek . Quote
bea100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [COLOR=blue]Tufi: tak dobrze Cię tu widzieć :loveu: Ja czułam, że u Eli pojawiają się nasze światełka mimo, że nikt tu o tym nie pisze, czułam to z całą pewnością. Teraz- wiem (i za to Ci dziękuję).[/COLOR] [COLOR=blue]Tomo2:dzięki za serducho-ja sama nie mogę być w Poznaniu u Eli osobiście- tu chodzi o pomoc dla mnie w tym temacie- wiem, że kwota za światełko nie wielka ale nie o to chodzi- naprawdę Cię proszę/nalegam.[/COLOR] Quote
Tomo 2 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [B]BEA 100[/B] nie ma tematu .Czuje się wyrózniony móc w Twoim imieniu zapalić swiatełko i tak zrobie. Kiedyś jak się spotkamy opowiesz mi o niej i to wystarczy . Pozdrowionka Quote
bea100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Tomo 2'][B]BEA 100[/B] nie ma tematu .Czuje się wyrózniony móc w Twoim imieniu zapalić swiatełko i tak zrobie. Kiedyś jak się spotkamy opowiesz mi o niej i to wystarczy . ...[/quote] [COLOR=blue]No i co ja mam począć z Tomo2 ? ;) [/COLOR] [COLOR=blue]Powiem tylko- dziękuję :loveu: .Oczywiście-wierzę, że się spotkamy i opowiem o Eli- opowiem Ci o dobrym i wrażliwym Człowieku. [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] Quote
Agga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Bea w Poznaniu najprawdopodobniej bedę w sobotę. Zamierzam na chwilkę pójść na cmentarz i zapalić lampke od nas.[/COLOR][/B] Quote
bea100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Bea w Poznaniu najprawdopodobniej bedę w sobotę. Zamierzam na chwilkę pójść na cmentarz i zapalić lampke od nas.[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=blue]Aguś, będę tam w sobotę sercem i myślą z Tobą[/COLOR] :loveu: Quote
Tomo 2 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Byłem dzisiaj ok.14.00 i zapaliłem znicze na grobie od BEA 100,Zaba i od siebie czyli w imieniuw szystkich pozostałych Was.Nawet słonko wyszło z chmur by poświecić też nad grobem gdy niebieskie znicze się paliły , tak jak by chciało Wam podziękować za pamięć w jej imieniu . Myślę żę trzeba by może pomyśleć o odnowieniu napisów na płycie bo co niektóre litery mocno wyblakły . Agga gdybyś potrzebowała jakiś tarnsport w Poznaniu to daj znać na PW /ustalili byśmy w tedy godz. i miesca / chętnie służę pomocą Quote
Agga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No to Elunia patrzy tam na nas i na pewno się uśmiecha.[/COLOR][/B] Quote
Linka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]No to Elunia patrzy tam na nas i na pewno się uśmiecha.[/COLOR][/B][/quote] Agguś odezwij sie jak będziesz jechała do Poznania.. Nie jestem pewna czy spotkamy się w sobotni wieczór, ale na cmentarz bardzo chętnie z Tobą pójdę, jak zawsze;) Quote
Agga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Linuś na cementarz to w niedziele. Wyśle ci sms co gdzie i jak. Może Tomo2 z nami pójdzie.[/COLOR][/B] Quote
bea100 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [COLOR=blue]Tomo2:jesteś bardzo kochany...nie wiem co napisać...piszę i ryczę ze wzruszenia[/COLOR] Quote
ewelinka_m Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rotti napewno jest szczęśliwa że ma tak wspaniałych przyjaciół którzy o niej zawsze pamiętają.. proszę i ode mnie zapalcie symboliczny znicz ... Quote
Agga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Tomo 2'] Myślę żę trzeba by może pomyśleć o odnowieniu napisów na płycie bo co niektóre litery mocno wyblakły . [/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy[/B][/COLOR] Quote
Tomo 2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [B]ewelinka m[/B] napewno to zrobimy w niedzielę [B]Bea 100[/B] pamiętaj człowiek żyje do puki o nim pamiętamy a[B] Wy[/B] nie należycie do ludzi którzy zapomiają . Myślę że Rotti cały czas jest z Wami i otacza opieką ,byście mogli nieść pomoc naszy czworonożnym przyjecielom i realizować jej posłannictwo . Quote
ewelinka_m Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Tomo 2'][B]ewelinka m[/B] napewno to zrobimy w niedzielę [B][/B][/quote] ślicznie dziękuje:* będę ogromnie wdzięczna Quote
bea100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=blue]Agga, Evelinka_m,Tomo2: kochani, popatrzcie tam na miejscu jak jest z tymi literami i co można poradzić.[/COLOR] Quote
Linka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Najlepiej zrobić chyba jakąś fotke i wstawić na forum, w końcu im wiecej głów do myślenia tym lepiej, a coś z tym zrobić trzeba napewno;) Agguś - widzimy się w takim układzie w niedziele.. Quote
Tomo 2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Z literkami nie ma problemu one są wklęsłe tyle co pamiętam więc trzeba będzie je na nowo wymalować przy dobrej pogodzie wymalować Quote
Tomo 2 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [B]Ewelinka.Samograj[/B] , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu . Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie . Agga szkoda że się nie spotkaliśmy . Pozdrawiam Quote
*zaba* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 O mnie zapomniales?? :( Trudno,ale prosze nastepnym razem o swiatelko,dziekuje. Quote
Recommended Posts