_Tosia_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kłaniamy się nisko Bianeczce z rana!! dzień dobry, domku szukamy!! Quote
plamka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Przyłącz się do szukania domu dla Bianki z hoteliku Quote
magda z. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 pokazuj pycha na górze, dom potrzebny:roll: Quote
KrystynaS Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bianko śliczna co tam u ciebie nowego??? Kiedy wybierasz się do swojego Domku??? A ten Domek coś..... zwleka. :-( A ty czekasz malutka. Quote
magda z. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 przydałby się już, domku gdzie jesteś:roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 nie zapomnielismy o szukaniu domku dla Bianki,w czwartek jej zdjęcie bylo pokazane w kundlu i Irenka miala jeden telefon panie przyjechaly ale niestety baly się Biankę wziąść bo mieszkaja w bloku .Dla niej w tej chwili jest potrzebny dom z ogrodem ,może jeszcze troszke bedzie jeszcze lepiej i wtedy będzie mozna wydać ja do bloku. Ale mysle ,ze można ją już dać do dziennika .Zrobimy ladne zdjęcia i poprosimy pania Anię o ogloszenie. Quote
albiemu Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 ja też rozpytuję i staram się znaleźć al jak narazie ..... totalna cisza :( Quote
magda z. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 mój pies był w takim samym stanie jak go brałam, nawet nie było pewne, czy załatwia swoje potzreby na zewnątrz, tez dziewczyny szukały domu z ogrodem dla niego, ale okazało się, że radził sobie lepiej niż się obawiałam(poza kilkoma osikanymi meblami:shake:), na smyczy chodził bardzo przestraszony, wystarczyło, że szurnęłam nogą, a on zrywał się do ucieczki, ale przyzwyczaił sie szybko. Ze mną na roku jest dziewczyna, która wzięła psa ze schronu we w-wiu i mówiła mi, że na początku prawie się ta suka czołgała po chodniku, ale też dała radę i psisko się wyrobiło. Quote
SZPiLKA23 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Bianka tez ma szanse bo szybko sie uczy i robi postepy tylko trzeba jej ja dac! Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Biank arobi bardzo duże postepy nie tylko niec chowa się po drzewkach ale zaczyna podlatywac do Bożenki razem z innymi psiakami i merda ogonkiem ,jak tylko znajde trochę czasu jutro to wyslęz zdjecia do Irenki bo dzisiaj rano bylam w schr. ,a potem w niepolomicach i jestem juz padnieta. dzieki ogloszeniu Bianki w kundlu poszla dzisiaj do domku nasza Brzezinka-Colinka. Ale na Biankę też przyjdzie czas. Zdjecia tez wysle do pani Ani z prosba o umieszczenie w dzienniku. Quote
magda z. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 świetnie, że przy okazji udało się również innemu psu:loveu:Bianka trzymam kciuki:razz: Quote
Izis Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czy Bianka czasem zakreca ogonek do gory czy ma zawsze opuszczony? Quote
Izis Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no akity to raczej sie z niej zrobic nie da ale moze byc mixem. Te rude koncowki uszu, rozowy nosek i w ogole... Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a moze mix cannan doga, Bianeczka jest ciekawym psiakiem ale po czym to ciezko wyczaic :) Quote
Recommended Posts