Jump to content
Dogomania

bita Bianka z Orzechowców - pierwszy raz w łzach zmieniam tytuł - w nowym domu!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zapomnielismy o szukaniu domku dla Bianki,w czwartek jej zdjęcie bylo pokazane w kundlu i Irenka miala jeden telefon panie przyjechaly ale niestety baly się Biankę wziąść bo mieszkaja w bloku .Dla niej w tej chwili jest potrzebny dom z ogrodem ,może jeszcze troszke bedzie jeszcze lepiej i wtedy będzie mozna wydać ja do bloku.
Ale mysle ,ze można ją już dać do dziennika .Zrobimy ladne zdjęcia i poprosimy pania Anię o ogloszenie.

Posted

mój pies był w takim samym stanie jak go brałam, nawet nie było pewne, czy załatwia swoje potzreby na zewnątrz, tez dziewczyny szukały domu z ogrodem dla niego, ale okazało się, że radził sobie lepiej niż się obawiałam(poza kilkoma osikanymi meblami:shake:), na smyczy chodził bardzo przestraszony, wystarczyło, że szurnęłam nogą, a on zrywał się do ucieczki, ale przyzwyczaił sie szybko. Ze mną na roku jest dziewczyna, która wzięła psa ze schronu we w-wiu i mówiła mi, że na początku prawie się ta suka czołgała po chodniku, ale też dała radę i psisko się wyrobiło.

Posted

Biank arobi bardzo duże postepy nie tylko niec chowa się po drzewkach ale zaczyna podlatywac do Bożenki razem z innymi psiakami i merda ogonkiem ,jak tylko znajde trochę czasu jutro to wyslęz zdjecia do Irenki bo dzisiaj rano bylam w schr. ,a potem w niepolomicach i jestem juz padnieta. dzieki ogloszeniu Bianki w kundlu poszla dzisiaj do domku nasza Brzezinka-Colinka.
Ale na Biankę też przyjdzie czas. Zdjecia tez wysle do pani Ani z prosba o umieszczenie w dzienniku.