Brucio Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 na tych zdjeciach widac ze maluszek jest przepiekny, na drugim zdjeciu taki misio z niego jest z pazurrrami:loveu: A na pierwszej focie taka kruszynka:lol: Quote
luka1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Maleńki synek Marysi i ona sama czekają na człowieka ( ludzi) Quote
luka1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/8098 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/778286_marysia_moze_dasz_jej_dom.html Quote
luka1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Marysia to typ psa, który z pokorą znosi swój los. Poddaje się wszystkiemu co wymyśli dla niej człowiek. Quote
luka1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Może ktoś pozwoli Marysi się pokochać? Jest malutka i zajmować będzie niewiele miejsca w domu. Quote
Ziutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Synek Marysi też pilnie szuka domku :-( Nikt go nie chce :shake: Quote
Brucio Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 moze dopiszcie w tytule ,ze szczeniak tez szuka domu Quote
luka1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Taki ładny jest ten malec. Trzeba go pokazywać a znajdzie dom. Quote
luka1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Marysieńka gotowa w każdej chwili do pokochania człowieka, który po nia przyjdzie. Quote
Ziutka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Szyszka napisał(a):Jak długo ma jeszcze czekać? Może już niedługo :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No te znaczki coś znaczą. Marysiu, mam nadzieje tak jak i ty. Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A Marysia to już sobie pojechała do domu:multi::multi::multi: i nikt ciotę Lukę nie powiadamia bo i po co niech sobie szuka domków. Szukamy domek dla malucha został sam w schronisku.:-( Quote
hankag Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :multi::multi::multi: a ja w sobote zawiozlam do pokazania zdjecia Iwonie ...w takim razie dzwonie odwolać . Wszystkiego dobrego Marysiu ...i zeby twój synek nie czekał dlugo Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 luka1 napisał(a):A Marysia to już sobie pojechała do domu:multi::multi::multi: Luka kochana.......a kiedy Marysia pojechała :cool3: Wczoraj czy dzisiaj :roll: Oczywiście bardzo ale to bardzo sie cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 hankag napisał(a)::multi::multi::multi: a ja w sobote zawiozlam do pokazania zdjecia Iwonie ...w takim razie dzwonie odwolać . Wszystkiego dobrego Marysiu ...i zeby twój synek nie czekał dlugo Ale mamy jeszcze ok. 150 innych też ślicznych i napisz jaki ma być to sie załatwi:evil_lol: Quote
hankag Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mówisz masz ;) mam domek bardzo dobry dla dobermanki/nka Posiadacie na stanie aktualnie jakąs bide Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hankag napisał(a):mówisz masz ;) mam domek bardzo dobry dla dobermanki/nka Posiadacie na stanie aktualnie jakąs bide Nie ma dobermanki ani dobermanka :shake: Ale możemy cosik znaleźć - prawda Luka :evil_lol: Wiem, że KWL ma dobermany którym szuka domków. Może napisz do niego :) Quote
hankag Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dobra to czekam na wiadomość ....z Krzyczek trzeba byłoby zabrac ...muuusssooowwwooo jedyny warunek ...nie moze zjadac kotow bo są dwa w domu ...przyzwyczajone do dobermanki ( ktora zmarla na zawał i rozpacz w domu ) Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Np. Kamień :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do dobermana nie podobny ale... Nie, żartuję:evil_lol:. Ale jest taki czarny biedak przy tej pierwszej budzie. Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 znalazłam go. Wiedziałam że gdzieś jest Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hankag napisał(a):dobra to czekam na wiadomość ....z Krzyczek trzeba byłoby zabrac ...muuusssooowwwooo jedyny warunek ...nie moze zjadac kotow bo są dwa w domu ...przyzwyczajone do dobermanki ( ktora zmarla na zawał i rozpacz w domu ) W Krzyczkach nie ma dobka/ki. Są inne psiaki za to.... Zapraszam na wątek nowo powstały z psami do adopcji. Mamy stały kontakt z tym schroniskiem. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100669&page=5 Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 ??????????????????????????????????????????????????????????????????:crazyeye: DOMEK DLA MISIA SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI HI Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 luka1 napisał(a):??????????????????????????????????????????????????????????????????:crazyeye: O co chodzi ciotka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts