Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście , sądząc z tego jak nadrabia zaległości w jedzeniu po chorobie będzie żyć;) Pies zdrów jak ryba i chyba się kapnął, że trzeba trochę poudawać to wszyscy latają, głaszczą i się martwią. Na razie jej nie forsuję, za 2 tygodnie mamy zrobić kontrolną morfologię, żeby zobaczyć czy obraz krwi się poprawia. Na razie zostałam skarcona przez weta, że psu zrobiły się "oponki", a jak tu jej nie dać jeść jak ona była taka chora i ja się tak martwiłam. Trochę tego nie rozumiem, bo tu "oponki", a z drugiej strony kiepska morfologia. Przypuszczam, że napiszecie, że mam ją odżywiać racjonalnie, ale nie idzie gębą ruszyć w domu, bo Maja zaraz jest do towarzystwa. No i jemy razem śniadania, obiady i kolacje. To kompletnie niewychowawcze, ale wcale nie mam zamiaru tym się przejmować:evil_lol:

Posted

Na takie właśnie dobre wieści czekałam :multi:

Ewa555 napisał(a):
No i jemy razem śniadania, obiady i kolacje. To kompletnie niewychowawcze, ale wcale nie mam zamiaru tym się przejmować:evil_lol:

Aaaaa to witaj w klubie :cool3: u mnie to samo :evil_lol:

Posted

No ciesze sie z takiego obrotu sprawy. Dobrze że jest dobrze.

A Ziutka musisz troche wiecej tego jedzonka szykowac bo Aresowi nie robią sie oponki a ty - to pozal sie Boże kiedy mucha cie porwie. No ale skoro jecie z Aresem na spółkę :shake: :evil_lol:

• 9 months later...
Posted

Nowe wiadomosci od Pani naszej Marysi. - Pamietacie Marysię?

Maja ma się dobrze, dbam o nią, ona świata poza mną nie widzi. Każde moje wyjście jest trudne, bo ona straszliwie tęskni. A jak już gdzieś wyjadę to podobno nic nie je przez 2 dni, a potem górę bierze jej instynkt samozachowawczy. Generalnie ma się dobrze. Chodzimy sobie na spacery, bardzo się pilnuje. Przesyłam Ci jej aktualne zdjęcie, jak chcesz to zamieść go na dogomanii. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Ewa

• 2 years later...