Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia została podrzucona do Azorka w bardzo zaawansowanej ciąży...po paru dniach pobyty w schronisku urodziła 6 szczeniaków....5 szczeniaków zostało uśpionych zaraz po porodzie i zostawiono jej jednego.
Pilnie szukamy domu dla Marysi i dla jej synka.
Marysia jest bardzo miłą i nieagresywną sunią....ma króciutkie łapki....troszkę jak jamnik wygląda ale jest bardzo wystraszona

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka oj niedobra ciotka z Ciebie :mad: :mad: :mad:
Nie dodałaś wątku Marysi do ogólnego i "przypadkiem" go znalazłam :cool3:
Ale już dodaję za Ciebie...dzisiaj Ci wybaczam :eviltong: bo miałaś ciężki dzień z beniem :-(

Posted

Szyszka a ja sie zastanawiałam dlaczego ona mi się tak podoba, a to przecież niskoprzegubowiec i jeszcze szorstkowłosa. :evil_lol::evil_lol:
Marysia już nabiera linii po porodzie i będzie zgrabną panienką.

Posted

A ja nie chcę zapeszać....ale może mam wspaniały domek dla synka Marysi....w piątek się wszystko wyjaśni :cool3:
Tylko szkoda mi bardzo Marysi, że zostanie sama :-(

Posted

luka1 napisał(a):
Marysia ma malucha dość, podgryza ja swoimi szpilkami i jej dokucza:evil_lol:

No proszę jak nam się psina rozbrykała :cool3:....a jak byłyśmy z Kasią tydzień temu to taki bojący dudek, że z budy wyjść nie chciał do nas :diabloti: a jak go na podłodze postawiłyśmy to się rozkraczył i leżał jak nieżywy :evil_lol:

Posted

No proszę....Marysia ma założona obróżkę z "brylancikami" która każdej naszej suni przynosi szczęście....naprawdę....każda sunia czy pies jak miała założoną to obrożę to w bardzo szybkim czasie została adoptowana.

A to drugie zdjęcie Marysi jest po prostu BOSKIE :loveu:
Super to zdjęcie Luka.