luka1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Malutki szczeniaczek płacze bez mamy. Do serca przytul psa. Quote
luka1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 mnie też :evil_lol:, ale na allegro mozna kupic tanij tylko trzeba wyczatować "końcówk", no i trzeba ustalić długość obroży Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To po ile one są na allegro ???? Ja to nie mam zielonego pojęcia bo ten link mi nie działa :angryy: Quote
luka1 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 w sklepie pan powiedziaL, ze moze przywieżć na zamówieni obroże to niżzej cenie. Welurowe sa tańsze bo cyrkonie s naklejane i to jest koszt ok 9,- może byc mniej, skórzane maj cyrkonie trwale montowane i to jest 18 w górę. Quote
Ziutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ciotka podasz mi numer swojego konta?? Wysłałabym Ci pieniążki to kupiłabyś 10 takich obroży i zawiozła przy okazji do Azorka - ok?? Quote
Szyszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A Pani milczy, mam nadzieje, że się nie rozmyśłiła.... Quote
Ewa555 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sąsiadka zza płotu ma koty, dużo kotów. Po śmierci naszego jamnika przechodziły przez nasz ogródek wolnym dostojnym krokiem. Ale skończyły się dla nich dobre czasy. Marysia kotów, mówiąc oględnie nie lubi. Dzisiaj taki jeden się zagapił, Marysia jak błyskawica pognała za nim. Kot uszedł z życiem. Cwany usiadł za siatką, a Marysia szalała. Pies ogłuchł na wszelkie wołanie, na dworze mokro, zimno, plucha, a Marysia patrolowała SWÓJ ogródek. Nie będzie żaden kot chodził po JEJ ogródku. Strasznie na koty zawzięta. Jest rewelacyjnym psem. Quote
luka1 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mały pieseczek bardzo potrzebuje rodziny. Jego mamusia szczęśliwa pilnuje swojego domu, a maleństwo samiutkie zostało w przechowalni. Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Luka co z tym numerem konta :cool1: Czy byłabyś w stanie zakupić te obroże i dowieźć w wolnej chwili do Azorka ?? U Nas takich nie widziałam więc dlatego Ciebie pytam. Quote
luka1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Zrobię tak Obgadam z sprzedawcą cenę za jakoą mi je sprzeda. Zamówię i gdy przywiezie - a na giełdę do Łodzi jeżdzi sie we czwartki po 16,00. Kupię i wtedy będziemy gadać o koncie. Tylko nie wiem jakie kupić czy welurowe, czy ze skóry. Ja bym była za welurowymi. No i jaki rozmiar czy 40 cm starczą? Quote
Ziutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 luka1 napisał(a): Tylko nie wiem jakie kupić czy welurowe, czy ze skóry. Ja bym była za welurowymi. No i jaki rozmiar czy 40 cm starczą? Luka...to ile tych obroży byś zamawiała ?? Żeby potem nie było, że kupiłaś 50 a kasy za mało będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiesia.p Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Luka w którym sklepie dowiadywałaś się o te obróżki? Quote
luka1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 szczeniak woło o pomoc, małe psie dziecko tęskni za przytulaniem Quote
luka1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Nie płacz maleńki, będziedobrze. A teraz śpij. Quote
Ziutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nikt nie chce naszego Misia :shake: A co tam u naszej Marysieńki słychać - jestem ciekawa :lol: Quote
luka1 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ja też jestem ciekawa. I jeszcze czy Wiesia była w schronisku - też jestem ciekawa. Quote
Ewa555 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Marysia była u weta, wet zbadał, pobrał krew do badania, żeby zbadać jej ogólną kondycję. Ma dość dużo leukocytów, ale to tak może być po porodzie. Ma być szczepiona w przyszłym tygodniu na różne psie choroby. W poczekalni u weta zaczepiała do zabawy różne psy, a najwięcej wielkiego dobermana. Aktualnie szaleje na tapczanie. Dzisiaj ukradła ze stolu moją kanapkę, kanapka była z samym masłem. Ściągnęła ją sobie ze stołu, pędem do drugiego pokoju i zlizała samo masło. Chlebka nie ruszyła, bo co będzie jadła suchy chlebek. W ogóle jak biegnie do tego drugiego pokoju i tam jest podejrzanie cicho to trzeba iść sprawdzić, bo zwykle jest coś nabrojone. I Marysia miała ogonek, tylko jakiś sk.... go jej obciął zupełnie. Ale za to potrafi cieszyć się całą sobą. Quote
Ewa555 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hop, hop domku znajdź się dla syneczka Marysi. Przecież będzie mu smutno samemu na święta. Quote
luka1 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Następne diablątko, które w schronisku świrowało aniołeczka. I jak tu ludziom opowiadać o ich skromności i niewinności jak to wychodzi ze schronu i rogi im wyrastają. :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 luka1 napisał(a):Następne diablątko, które w schronisku świrowało aniołeczka. I jak tu ludziom opowiadać o ich skromności i niewinności jak to wychodzi ze schronu i rogi im wyrastają. :evil_lol: Oj tak...wszystkie miłe i biedne a jak wyjdą to :diabloti: Ale dobrze, że Marysieńka nie jest taki szkodnik jak Majka....:evil_lol: Jej szkodzenia to chyba żaden pies nie przebije :diabloti: Quote
luka1 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 oj wiem coś o tym - mam do oddania książki z biblioteki :evil_lol: Quote
Recommended Posts