Jump to content
Dogomania

2 psy - Zima na wsi. PSIAK W NOWYM DOMU a SUNIA DOSTAŁA NOWĄ BUDĘ!!!! :)

Recommended Posts

Posted

Ja to chyba na zawal kiedy padne, podjechalysmy tam dzis z hanek i oczywiscie nic nie jest zrobione, nerwom swoim dalam wyrazny upust nie liczac sie ze slowami, :angryy::angryy::angryy: ale zeby patologie oddac do sadu grodzkiego musimy miec foty budy i obejscia kolo budy. :mad::mad::mad:

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szpary między deskami (nawet na 1 cm szerokości i kilkanaście cm długości). W budzie wilgoć i przeciąg.

To, co zwisa u góry nad wejściem to resztki gumowej zasłonki, którą ludzie zerwali na lato i nie zawiesili nowej.

Pusty zardzewiały garnek, wala się za budą

Drugi garnek również jest pusty, zatem suczka nie ma nigdzie dostępu do wody.

Jest przemarznięta. Siedzi skulona, bardzo się trzęsie i przebiera łapkami.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka to teraz prosze wyslij fotki do hanek, i trzeba je wywolac i jak najszybciej sprawe zakladac, no i oczywiscie Plamki tez za jednym zamachem.

już dawno wysłane :roll:

• 2 months later...
Posted

Dzisiaj natomiast przyszła sama właścicielka z tą suką. Suka to jakaś mieszanka labradora, do ludzi przyjazna, do innych suk agresywna. Ona cały czas biega po ulicy Borowcowej i u nas na Piłsudskiego:roll:, ktoś ją tam dokarmia. W takim wypadku chyba będzie trzeba iść do pani sołtys i zabiorą sukę do schroniska.

Posted

Natalio a moze to wlasnie p. soltys bedzie mogla przetrzymac sunie, Ty bys zrobila fotki i mozemy sunie zaczac oglaszac, bo jak do tej pory gm. Babice nie ma chyba z zadnym schroniskiem podpisanej umowy podobnie jak Chrzanow.
Wlodarze gmin i soltysowie moge tez dac cos z siebie. Natalio jak masz nr. tel. do p. soltys to podaj mi go na PW.

Posted

Właśnie w przyszłym tyg pojadę zrobić fotki, jak pożyczę aparat. Ostatnio u nas pani sołtys mówiła na zebraniu wiejskim:diabloti:, że przeznaczyła 750zł na psy, ale nie ma ich gdzie wywozić, bo schron w OL już zamknięty:razz:

• 4 months later...
Posted

Jestem kasia mam 30 lat pomagam zwierzętom.mma również swoja grupę szescioosobową jesteśmy również wolontariuszami w dwóch schroniskach:)nie wiem czy ta sunia już znalazła dom ale bardzo bym chciała zeby załozyciel tego wątku sie odezwał do mnie na podany nr gg 2338810:)szkoda mi tej suni:(mmay sporo chetnych na takie sunie wiec jakby ktos sie ze mna skaontaktował BRZDO PROSZĘ:):angryy:a TA BABĘ BYM POPROSTU ZABIŁA JAK BYM JA TYLKO SPOTKAŁA!aLE ZDAJE MI SIEŻE SUNIA MA JUŻ DOMEK?BO PISZE SZCZĘŚLIWIE ZAKOŃCZONE ADOPCJE?!!!

Posted

Niestety sunia nadal mieszka przy budzie i prawie nic sie nie zmienilo. Kasiulek jezeli bys miala domek z lepszymi warunkami dla suni, jestem gotowa odebrac psine i dac w odpowiednie rece. Napewno tez Ulka odezwie sie a GG.

• 1 month later...
Posted

witam!bardzo bym chciała aby skontaktowała sie do mnie
Ada-jeje mam parę pytań 2338810 to mój nr gg:)jak już wczesnije pisałam że jestesmy szescioosobową grupka która pomaga zwierzętom jestesmy również wolontariuszami;)kochamy zwierzęta SZUKAMY IM DOMKÓW.PROSZE SIE ODEZWAĆ DZIĘKUJĘ