Jump to content
Dogomania

2 psy - Zima na wsi. PSIAK W NOWYM DOMU a SUNIA DOSTAŁA NOWĄ BUDĘ!!!! :)

Recommended Posts

Posted

Gosia nadal nie może się zalogować :-( ale wysłała mi fotki z naszej wizyty w nowym domu u psiaka, którą opisałam kilka postów wcześniej.

Poznajecie tego psa??????? Bo ja byłam w szoku i już miałam zamiar oskarżać pana o zamianę psiaka :evil_lol: Serio.

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był dziś u mnie pan zapłacić za szczepienie Misia (25zł).

Mówi, że Misio nadal nie szczeka :shake: a do tego zrobił się bardzo wybredny :evil_lol: Suchej karmy już nie chce, ani gotowanego jedzenia. Żadnych zupek.
Tylko kurze łapki i coś z mięsa wybiera :roll:

Powiedziałam panu, żeby nie pozwalał mu tak wybrzydzać i przegłodził trochę. Zrobił wielkie oczy i stwierdził, że "on nie z tych co głodzą psy o by tak nie mógł" :evil_lol:

Posted

A dla suni pozostawionej przy budzie zawiezie dzis pani Beata z TZ bude z prawdziwego zdarzenia, jak zwykle zrobil syn pani Beaty a za material dokupiony zaplacilismy 60 zl. Jak pojedziemy w tamta strone napewno tez beda fotki nowej budy.

Posted

Ulka ja sama i tak nie pojade do Zorki bo ja jak wiesz nie umiem podac zastrzyku, a w tej chwili tez mialam telefon ze przyjezdza nastepna porcja karmy okolo 14.00, i do tej pory musze byc w domu. Jak narazie zalatwilam rozladowaczy i czekam.

Posted

Sunia ma piękną nową budę!! :multi::multi::multi: Dziękujemy TZ-towi pani Beaty :multi::multi::multi: Dzisiaj z Hanek zawiozłyśmy suni słomę i Hanek zrobiła fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

No i jeszcze obie bohaterki wraz z ciepłą cudną budą; na drugim zdjęciu Ula poluźnia małej obrożę:

No i to by było na tyle. Psinka ma swój ciepły mały domek:)

Posted

Fotki cudne!!!!!!!
Oprócz jednego - Hanek po co zaśmieciłaś wątek moją gębą :mad:

Owieczka taka śliczna i kochana, a do tego zrobiła sie grubiutka i ma mięciutkie futerko :loveu:

Jej miałaś robić fotki i nowej budce a nie paszczurowi :razz:

Posted

Trzeba przyznac ze syn i TZ pani Beaty maja talent do robienia bud. Nastepne budy do roboty czekaja w kolejce. Fajnie ze mamy kogos kto nam pomaga w tej kwestii. Dziekujemy pani Beacie i jej rodzinie za pomoc.

Posted

Kochane Dziewczyny!
Nie tylko ja myślę,że jesteście Aniołami-owieczka napewno tak!!!
Jaka zadowolona na tych zdjęciach:lol:.
Dobrze,że Hanek pokazała Cię Ulaa wszystkim- niech zobaczą jak wygląda Anioł,na dodatek urodziwy!!
Myślę,że wszystkie Anioły są piękne- następnym razem Anioł Ulaa zrobi fotke Aniołowi Hanek-niech też wszyscy zobaczą!!!

• 2 weeks later...
Posted

wlascielka suni powiedziala ze sunia ma cieczke raz w roku w lutym i przydaloby sie suni juz teraz zrobic sterylke, tylko jak teraz o tej porze roku zrobic sterylke suni jak ona jest w budzie. Moze bysmy zafundowaly suni teraz zastrzyk antykoncepcyjny a jak sie zrobi cieplo to dopiero poddamy ja sterylce.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
wlascielka suni powiedziala ze sunia ma cieczke raz w roku w lutym i przydaloby sie suni juz teraz zrobic sterylke, tylko jak teraz o tej porze roku zrobic sterylke suni jak ona jest w budzie. Moze bysmy zafundowaly suni teraz zastrzyk antykoncepcyjny a jak sie zrobi cieplo to dopiero poddamy ja sterylce.

To chyba dobry pomysł. Ci ludzie napewno nie wzięliby jej do domu :shake:

Posted

Grubinka już po zastrzyku i cieczki nie będzie :razz:. Zostawiliśmy też jej trochę karmy, choć ma na sobie już taki tłuszczowu zapasik :evil_lol: no ale w domu bieda, więc niech ma zabezpieczenie.

Sunia jest zadowolona bardzo z budki :p Nie chciała z niej wyjść.

• 4 months later...