Ulaa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Gosia nadal nie może się zalogować :-( ale wysłała mi fotki z naszej wizyty w nowym domu u psiaka, którą opisałam kilka postów wcześniej. Poznajecie tego psa??????? Bo ja byłam w szoku i już miałam zamiar oskarżać pana o zamianę psiaka :evil_lol: Serio. Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Faktycznie trzeba przyznac ze po wybrzydzania pana co do psa, wreszcie wybral tego ktory mu sie podoba i pies ma sie dobrze u niego. Quote
Ulaa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Był dziś u mnie pan zapłacić za szczepienie Misia (25zł). Mówi, że Misio nadal nie szczeka :shake: a do tego zrobił się bardzo wybredny :evil_lol: Suchej karmy już nie chce, ani gotowanego jedzenia. Żadnych zupek. Tylko kurze łapki i coś z mięsa wybiera :roll: Powiedziałam panu, żeby nie pozwalał mu tak wybrzydzać i przegłodził trochę. Zrobił wielkie oczy i stwierdził, że "on nie z tych co głodzą psy o by tak nie mógł" :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A dla suni pozostawionej przy budzie zawiezie dzis pani Beata z TZ bude z prawdziwego zdarzenia, jak zwykle zrobil syn pani Beaty a za material dokupiony zaplacilismy 60 zl. Jak pojedziemy w tamta strone napewno tez beda fotki nowej budy. Quote
Ulaa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 O której? Bo bym dała jeszcze kołnierz dla Zorki (liże brzuszek po sterylce) Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ulka ja sama i tak nie pojade do Zorki bo ja jak wiesz nie umiem podac zastrzyku, a w tej chwili tez mialam telefon ze przyjezdza nastepna porcja karmy okolo 14.00, i do tej pory musze byc w domu. Jak narazie zalatwilam rozladowaczy i czekam. Quote
Ulaa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Sunia ma piękną nową budę!! :multi::multi::multi: Dziękujemy TZ-towi pani Beaty :multi::multi::multi: Dzisiaj z Hanek zawiozłyśmy suni słomę i Hanek zrobiła fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A bedzie cos z tych fotek jak juz ciemno bylo? Quote
hanek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ula mości wnętrze budy pierwszą partią słomy:) Quote
hanek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A tutaj mam portrety! Psinki o aparycji owieczki: No i Ula w pełnej krasie: Quote
hanek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No i jeszcze obie bohaterki wraz z ciepłą cudną budą; na drugim zdjęciu Ula poluźnia małej obrożę: No i to by było na tyle. Psinka ma swój ciepły mały domek:) Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Fotki cudne!!!!!!! Oprócz jednego - Hanek po co zaśmieciłaś wątek moją gębą :mad: Owieczka taka śliczna i kochana, a do tego zrobiła sie grubiutka i ma mięciutkie futerko :loveu: Jej miałaś robić fotki i nowej budce a nie paszczurowi :razz: Quote
hanek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie kwicz Ulaa, na każdej fotce jest buda:P Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ciekawe czy rozgrzebała sobie tą słomę :roll: Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Trzeba przyznac ze syn i TZ pani Beaty maja talent do robienia bud. Nastepne budy do roboty czekaja w kolejce. Fajnie ze mamy kogos kto nam pomaga w tej kwestii. Dziekujemy pani Beacie i jej rodzinie za pomoc. Quote
hanek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ciekawe czy rozgrzebała sobie tą słomę :roll:No mam nadzieję, że się tam urządziła dobrze. Quote
epe Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kochane Dziewczyny! Nie tylko ja myślę,że jesteście Aniołami-owieczka napewno tak!!! Jaka zadowolona na tych zdjęciach:lol:. Dobrze,że Hanek pokazała Cię Ulaa wszystkim- niech zobaczą jak wygląda Anioł,na dodatek urodziwy!! Myślę,że wszystkie Anioły są piękne- następnym razem Anioł Ulaa zrobi fotke Aniołowi Hanek-niech też wszyscy zobaczą!!! Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Jasne że Hanek będzie miała fotkę :multi: Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wlascielka suni powiedziala ze sunia ma cieczke raz w roku w lutym i przydaloby sie suni juz teraz zrobic sterylke, tylko jak teraz o tej porze roku zrobic sterylke suni jak ona jest w budzie. Moze bysmy zafundowaly suni teraz zastrzyk antykoncepcyjny a jak sie zrobi cieplo to dopiero poddamy ja sterylce. Quote
Ulaa Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ada-jeje napisał(a):wlascielka suni powiedziala ze sunia ma cieczke raz w roku w lutym i przydaloby sie suni juz teraz zrobic sterylke, tylko jak teraz o tej porze roku zrobic sterylke suni jak ona jest w budzie. Moze bysmy zafundowaly suni teraz zastrzyk antykoncepcyjny a jak sie zrobi cieplo to dopiero poddamy ja sterylce. To chyba dobry pomysł. Ci ludzie napewno nie wzięliby jej do domu :shake: Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Po wczorajszej rozmowie pozniej dopiero to przemyslalam ze jest za zimno zeby jej fundowac teraz sterylke. Quote
Ulaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Grubinka już po zastrzyku i cieczki nie będzie :razz:. Zostawiliśmy też jej trochę karmy, choć ma na sobie już taki tłuszczowu zapasik :evil_lol: no ale w domu bieda, więc niech ma zabezpieczenie. Sunia jest zadowolona bardzo z budki :p Nie chciała z niej wyjść. Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Na zastrzyk antykoncepcyjny wydalysmy 20 zl. zeskanowany rachunek pokaze Ula na watku. Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nadeszla pora na sterylke suni, jak tylko Natalia da nam znac ze moze ja na trzy dni zabrac do siebie po sterylce to robimy jej zaraz termin. Quote
Recommended Posts