Ziutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 beka napisał(a):hopnę go .... Ja także :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Ilona.S Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 beka napisał(a):Karma napewno będzie potzrbna :) W takim razie należy uzgodnić tylko jaka to ma być karma :) Od razu pisze że nie mam dostępu do karmy weterynaryjnej :lookarou: Ale każdą inną mogę załatwić :p Quote
Guest contemplatio Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Słuchajcie, kochani, zrobiłam wieeelka akcjie informacyjną. O losie psiaka poinformowałam około czterdziestu osób, do jutra będe wiedziała, kto może go do siebie zabrac i zaraz to napiszę. Ja niestety nie mogę, mam juz jednego owczarka, półrocznego, i moi rodzice maja psa, który nie toleruje innych psów, jedynie moja Kirę... Ale szukam... :roll: Quote
agamika Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ogromna prośba, jelsi ktoś mógłby zaglądnąć i powiedzieć , czy taka treśc ogłoszenia na stronie owczarekwpotrzebie.com moze być ( zapozyczyłam fragment postu przyjaciala koni :oops:)?? i jaki podać kontakt ?? http://owczarki.eu/forum/viewtopic.php?p=1863#1863 ( moja jedna sunie tez miała nużyce, ale wczesniej wykrytą i leczoina niz u tego malucha , zaden z innych 3 psów u mnie sie nie zaraził - pisze to po to zeby potwierdzić , że zdrowe psy nie zarażą sie nużycą ) Quote
kometa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Byłam dziś u oneczka... Jest naprawdę niesamowicie cudowny:loveu::loveu::loveu: Można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia:loveu: poza tym ma wspaniały charakter-strasznie lgnie do człowieka, przytula się, cieszy, liże po rękach, a ogon mało nie odpadnie:loveu: Psiaczek ma min 5 miesięcy, jest już naprawdę spory-sięga zdecydowanie powyżej kolana. Niestety mój Tata odmówil wzięcia go na DT bo boi się że się do niego przywiąże i juz go nie odda, a za bardzo przeżył śmierć naszego wyżełka 4 tyg temu... Quote
beka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 WObec tego trzeba uruchomic plan B...... Nie zrobilaś mu przypadkiem zdjęć?? Quote
kometa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 niestey nie, bo nie mialam ze soba cyfrówki, poza tym nie wyjeto go nawet z kojca-a tam było ciemnawo i brudnawo i za kratami, wiec i tak fotki byłoby beznadziejne:( Quote
Aganiok Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czy on ma potwierdzoną nużycę? Jest śliczny i rozglądam się za domkiem dla niego. Dajcie znać co z nim? Dopiero teraz doczytałam, że trzeba za niego zapłacić, jaka to jest kwota? 300 zł? Quote
Guest contemplatio Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Słuchajcie, podajcie mi dokładny adres psiaka, i jakiś namiar z kim mam się kontaktować. Znalazłam dom dla psiaka, od zaraz :) Znajomi puścili info w obieg i znalazła się pani, która ma cztery wilczki i chce wziąć jeszcze tego. Pani jest miła, pracuje w wedlu w warszawie, i od zawsze ma ONki więc będzie umiała mu pomóc. Piszcie do mnie na GG 1823061 Quote
beka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tel w sprawie onka masz w pierwszym poście - zadzwoń. Pies jest dziś zabierany wiec na spokojnie można wszystko dograć.... Quote
GrubbaRybba Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 contemplatio napisał(a): Znalazłam dom dla psiaka, od zaraz :) Czy możemy się już cieszyć, czy to jeszcze nie jest do końca pewne? Quote
agata-air Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :) przydalyby sie nowe zdjecia psiaka. a domek sprawdzony?? Quote
beka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Prosze napiszcie do contenplatio na gg (ja nie mam) żeby zadzwoniła pod nr z pierwszego postu.. Quote
GrubbaRybba Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 beka napisał(a):Prosze napiszcie do contenplatio na gg (ja nie mam) żeby zadzwoniła pod nr z pierwszego postu.. Napisałam na gg. Contenplatio przekaże numer pani, która chce adoptować ONka. Panipracuje do 16, więc pewnie zadzwoni po pracy. Quote
Aganiok Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 to jest w końcu tymczas czy dom stały?? Quote
beka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pojechał na tymczas.. Może przyjaciel Koni ma jaies zgłoszenia w sprawie ds Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bardzo dziękuję Beka za pomoc w znalezieniu tymczasu !!!! Tymczas jest na tydzień. To daje nam jeszcze chwilę na poszukiwanie kolejnego DT lub DS. Sprawa domu wciąż aktualna !!!!! I jak widać pilna !!!!!! Jak do tej pory nie miałam dla psiaczka propozycji (oprócz jednej bezsensownej...). Pani, o której wcześniej była mowa niestety nie dzwoniła. Bardzo proszę również o pomoc w finansowaniu leczenia i choć w części wykupu. W poniedziałek muszę przekazać pieniądze.... Każda kwota bardzo pomoże ! Ja naprawdę nie wyrabiam. Wciąż mam dług po Klarnecie i wcześniejsze zobowiązania wobec psiaków na płatnych tymczasach. Quote
beka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 onek został wykapany, ale alej waniajet.. Ma rozstój żołądka, a pod puchaą sierscią jest przerażliwie chudy... Quote
paros Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Czekam na parę słów o maluchu (bo nie wiemy nic o nim :cool3:) i nowe fotki i zrobię allegro :lol: Quote
beka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Fotki mam nadzieje dostac w poniedziałek dopiero. Dowiedziłam się że jest bardzo miły, jak każdy szczeniach chce się bawić i nie goni kota tylko przygląda z dużym zainteresowaniem. Quote
kometa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ja oferowałam tymczas, a wszystkie opłaty-za karmę, leki brałam na siebie. ale skoro wyszło jak wyszło-to proponuję załatwienie mu leków. Quote
paros Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Wysłałam o nim informacje, bo był program o ONkach na TOK FM i zgłosiło się dużo chętnych na ONki :lol: ale nasz maluszek nie ma nawet imienia :-(:-( Jakie są propozycje imienia dla chłopaka?? Może Rex ;) Quote
Recommended Posts