Jump to content
Dogomania

Długowłosy szczeniak ONka-CUDO już nie szuka domu ;) !! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Karma napewno będzie potzrbna :)

W takim razie należy uzgodnić tylko jaka to ma być karma :)
Od razu pisze że nie mam dostępu do karmy weterynaryjnej :lookarou: Ale każdą inną mogę załatwić :p

Guest contemplatio
Posted

Słuchajcie, kochani, zrobiłam wieeelka akcjie informacyjną. O losie psiaka poinformowałam około czterdziestu osób, do jutra będe wiedziała, kto może go do siebie zabrac i zaraz to napiszę.

Ja niestety nie mogę, mam juz jednego owczarka, półrocznego, i moi rodzice maja psa, który nie toleruje innych psów, jedynie moja Kirę...

Ale szukam... :roll:

Posted

Ogromna prośba, jelsi ktoś mógłby zaglądnąć i powiedzieć , czy taka treśc ogłoszenia na stronie owczarekwpotrzebie.com moze być ( zapozyczyłam fragment postu przyjaciala koni :oops:)??

i jaki podać kontakt ??

http://owczarki.eu/forum/viewtopic.php?p=1863#1863

( moja jedna sunie tez miała nużyce, ale wczesniej wykrytą i leczoina niz u tego malucha , zaden z innych 3 psów u mnie sie nie zaraził - pisze to po to zeby potwierdzić , że zdrowe psy nie zarażą sie nużycą )

Posted

Byłam dziś u oneczka...

Jest naprawdę niesamowicie cudowny:loveu::loveu::loveu:
Można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia:loveu:
poza tym ma wspaniały charakter-strasznie lgnie do człowieka, przytula się, cieszy, liże po rękach, a ogon mało nie odpadnie:loveu:

Psiaczek ma min 5 miesięcy, jest już naprawdę spory-sięga zdecydowanie powyżej kolana.

Niestety mój Tata odmówil wzięcia go na DT bo boi się że się do niego przywiąże i juz go nie odda, a za bardzo przeżył śmierć naszego wyżełka 4 tyg temu...

Posted

niestey nie, bo nie mialam ze soba cyfrówki, poza tym nie wyjeto go nawet z kojca-a tam było ciemnawo i brudnawo i za kratami, wiec i tak fotki byłoby beznadziejne:(

Posted

Czy on ma potwierdzoną nużycę? Jest śliczny i rozglądam się za domkiem dla niego. Dajcie znać co z nim?
Dopiero teraz doczytałam, że trzeba za niego zapłacić, jaka to jest kwota? 300 zł?

Guest contemplatio
Posted

Słuchajcie, podajcie mi dokładny adres psiaka, i jakiś namiar z kim mam się kontaktować.

Znalazłam dom dla psiaka, od zaraz :)

Znajomi puścili info w obieg i znalazła się pani, która ma cztery wilczki i chce wziąć jeszcze tego. Pani jest miła, pracuje w wedlu w warszawie, i od zawsze ma ONki więc będzie umiała mu pomóc. Piszcie do mnie na GG 1823061

Posted

beka napisał(a):
Prosze napiszcie do contenplatio na gg (ja nie mam) żeby zadzwoniła pod nr z pierwszego postu..

Napisałam na gg. Contenplatio przekaże numer pani, która chce adoptować ONka. Panipracuje do 16, więc pewnie zadzwoni po pracy.

Posted

Bardzo dziękuję Beka za pomoc w znalezieniu tymczasu !!!!

Tymczas jest na tydzień. To daje nam jeszcze chwilę na poszukiwanie kolejnego DT lub DS.

Sprawa domu wciąż aktualna !!!!! I jak widać pilna !!!!!!
Jak do tej pory nie miałam dla psiaczka propozycji (oprócz jednej bezsensownej...).
Pani, o której wcześniej była mowa niestety nie dzwoniła.

Bardzo proszę również o pomoc w finansowaniu leczenia i choć w części wykupu.
W poniedziałek muszę przekazać pieniądze....
Każda kwota bardzo pomoże !
Ja naprawdę nie wyrabiam. Wciąż mam dług po Klarnecie i wcześniejsze zobowiązania wobec psiaków na płatnych tymczasach.

Posted

Fotki mam nadzieje dostac w poniedziałek dopiero.
Dowiedziłam się że jest bardzo miły, jak każdy szczeniach chce się bawić i nie goni kota tylko przygląda z dużym zainteresowaniem.

Posted

Wysłałam o nim informacje, bo był program o ONkach na TOK FM i zgłosiło się dużo chętnych na ONki :lol:
ale nasz maluszek nie ma nawet imienia :-(:-(

Jakie są propozycje imienia dla chłopaka?? Może Rex ;)