barii66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 czy nikt nie jest ciekawy jak on wygląda , i jak się ma? Quote
Ziutka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 barii66 napisał(a):czy nikt nie jest ciekawy jak on wygląda , i jak się ma? Owszem...jesteśmy ciekawi...ale widzę, że cisza tu panuje :roll: Quote
Ziutka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 beka napisał(a):Miewa sie doskonale, a fotki może bedą jutro :) Dzięki Becia ;) Quote
Ziutka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 beka napisał(a):Prosze PAństwa o to Yugo: Oszzz w mordę :ices_bla: To naprawdę On :crazyeye: ??? Ale cudeńko :loveu: ja Cię nie mogę :cool3: Quote
barii66 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 piękny pies, trudno uwiezyć że to ten sam psiak Quote
puma Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam wszystkich serdecznie! To ja jestem "kuzynką zza płota", tzn. szczęśliwą psią mamą Jugo i Paki (sunia, którą też widać na fotkach Jugo). Jest też oczywiście i szczęśliwy psi tata;) Chcieliśmy Wam serdecznie podziękować za to co zrobiliście dla psiaka, dopiero dzisiaj miałam okazję przeczytać cały wątek i bardzo mnie to wzruszyło. Jesteście niezwykłymi ludźmi! Jugo jest u nas od Świąt Bożego Narodzenia, czyli już blisko pół roku. W międzyczasie "nieco" podrósł. Jest ogromny, a Paka, która zawsze wydawała nam się dużym psem, teraz przy nim jest drobną małą sunią;)... Z nużycą szybko sobie poradziliśmy (advocat!), a na dobrej karmie zaczął rosnąć jak na drożdżach, co też na fotkach widać. Jest zdrowy jak rydz. Ma wspaniały charakter, jest przytulakiem :loveu:, ale też i stróżem swojego domku i ogrodu, broni też Paki. Relacje pomiędzy psiakami układają się dobrze, bawią się, Paka dominuje z racji wieku (6 lat), ale Jugo ma nad nią zdecydowanie przewagę fizyczną, czego jako psi gentleman nie wykorzystuje;) no przynajmniej rzadko...;)... Przejął od Paki dużo zachowań, na szczęście Paka też jest wspaniała, więc Jugo ma dobry wzór. Psiaki mieszkają z nami w domu, ale dzielimy się też ogródkiem, w którym szaleją, mają swoje ścieżki i schowki. Jugo jest bardzo mądry i szybko uczy się. Ze względu na psi temperament, chodzimy z nim od 3 miesięcy na kurs posłuszeństwa, radzi sobie doskonale, uwielbia ćwiczyć i z ogromną radością jeździ na zajęcia, gdzie ma mnóstwo psich koleżanek i kolegów. Jest prymusem w grupie, w najbliższą niedziele ma egzamin, ale nie ma znaczenia czy i jak go zda, najważniejsze, że tak chętnie się uczy i jest szczęśliwy. Dla mojego mężą jest spełnieniem marzeń o psie z dzieciństwa...;) wiadomo, Cywil, Szarik...;)... Raz jeszcze serdecznie wszystkim dziękuję za wielkie serca! Szczególne podziękowania dla Pani Małgosi oraz Izy (zza płota)! Pozdrowienia. Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witamy serdecznie...rodzinkę Yugo na dogo :loveu: Quote
Aganiok Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jest PRZEPIĘKNY! :loveu::loveu::loveu: hehe a jeszcze widzę, że mieszka dość blisko mnie (ja w Serocku ;-) ) Quote
Recommended Posts