agata-air Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Sluchajcie jedna z dziewczyn na dogo kiedys bardzo chciała owczarka niemieckiego dlugowlosego na stałe. Napiszcie do niej (jej nick: kometa) Quote
przyjaciel_koni Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 beka napisał(a):CZekamy do weekendu... Wygląda niestety na to, że jeśli chcemy małemu pomóc (a wg mojej oceny ta pomoc jest mu niezbędna), to przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.... Dzisiaj nie uzyskałam konkretnej deklaracji.... Trochę liczę na jutro... Quote
przyjaciel_koni Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Wygląda niestety na to, że jeśli chcemy małemu pomóc (a wg mojej oceny ta pomoc jest mu niezbędna), to przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.... Dzisiaj nie uzyskałam konkretnej deklaracji.... Trochę liczę na jutro... No i miałam niestety rację... Dzisiaj również niczego konkretnie nie usłyszałam... Jutro będę rozmawiała raz jeszcze. Naprawdę bardzo się staram pomóc psiaczkowi. Jestem bardzo uciążliwa ze swoimi pytaniami i uwagami. Robię co się da, na tyle, na ile w tej chwili mogę ingerować !!! (Jeszcze tylko szantażu nie próbowałam....) Bardzo proszę, nie zniechęcajcie się.... To nie będzie tak wiecznie trwało. Muszą w końcu się zdeklarować ostatecznie. Psinek nie powinien tam pozostawać, jest mały i zaniedbany. A już na 100% nie powinien zostać bez naszej pomocy lub choćby nadzoru w tej chwili. Wg mnie konieczna mu jest lepsza karma... Tylko tam nikt mu jej nie kupi... Chociaż odrobina nauki, której tam miał nie będzie... Quote
paros Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Maluszek pilnie potrzebuje dobrej karmy i opieki :-( Trzeba pilnie zabrać go!!! :roll: Quote
kometa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 już sie trochę pogubiłam.. to pod czyją on jest opieka-tzn kto płaci za jego utrzymanie w tym hoteliku? Quote
paros Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 kometa napisał(a):już sie trochę pogubiłam.. to pod czyją on jest opieka-tzn kto płaci za jego utrzymanie w tym hoteliku? I tu problem :-( zostawiono go w hoteliku ok. 2 miesiące temu i ...... cisza:shake: Wygląda to na porzucenie :-( Quote
beka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nie rozumiem, nikt nie płaci a oni nie chcą go oddać? A czy dostaje leki na nużycę??? Quote
paros Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 beka napisał(a):Nie rozumiem, nikt nie płaci a oni nie chcą go oddać? A czy dostaje leki na nużycę??? Zastanawiają się, bo liczą, że może właściciel odezwie się i zapłaci :razz: Quote
beka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No tak, ciekawe tylko jak długo zamierzają czekac ... Quote
paros Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 beka napisał(a):No tak, ciekawe tylko jak długo zamierzają czekac ... Mam nadzieję, że już podjęli decyzję :roll: Quote
GrubbaRybba Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 paros napisał(a):Mam nadzieję, że już podjęli decyzję :roll: Z niecierpliwością czekamy na wieści. Quote
paros Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Czy już podjęli decyzję? Podobno mieli dzisiaj podjąć :cool3: Quote
beka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Niestety decyzji jeszcze wczoraj nie było.... Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 beka napisał(a):Niestety decyzji jeszcze wczoraj nie było.... No cóż, nadal czekamy. Quote
kometa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 szkoda:( miałam go brać na tymczas, ale im bliżej do świąt tym mój Tata coraz bardziej narzeka...:shake: gdyby to było juz 2 tyg temu... Quote
przyjaciel_koni Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wbrew temu, co sobie na początku myśleliśmy, sprawa okazuje się bardzo trudna.... Nie mam do dzisiaj zgody na zabranie małego. Nie wiem też, co dalej robić... Nie mam wpływu na bieg wydarzeń. Szkoda psiaka bardzo... Możemy tylko czekać... Quote
beka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nie poddawaj się zwłaszcza że kilka osób jest zainteresowanych psiaczkiem..... Quote
paros Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Maluch zginie bez pomocy!!! :-(:-(:-( Quote
beka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jest szansa ze wyjdzie... dt pilnie potrzebny Quote
paros Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='beka']jest szansa ze wyjdzie... dt pilnie potrzebny Na Forum Owczarka jest chętny na malucha, cytuję fragment: egonek5 pisze "...tym maluszkiem zainteresował się mój kolega [niestety nie ma internetu ]i dlatego bardzo prosiłabym o jakieś informacje o psiaku i tej chorobie,co się aktualnie z nim dzieje,droga po psiaka nie jest przeszkodą mimo kilometrów,nowy właśćiciel osobiscie pojechałby po psiaka.Mój nr gg 641479,bardzo proszę osoby które mają kontakt z małym o odezwanie się do mnie." Quote
GrubbaRybba Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 beka napisał(a):nie mam gg :( kto pomoze? Ja mam gg, ale niewiele wiem o psiaczku. Jak napiszecie mi więcej, odezwę się na gg i wszystko opowiem. Quote
Recommended Posts