Jump to content
Dogomania

Długowłosy szczeniak ONka-CUDO już nie szuka domu ;) !! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
CZekamy do weekendu...

Wygląda niestety na to, że jeśli chcemy małemu pomóc (a wg mojej oceny ta pomoc jest mu niezbędna), to przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej....
Dzisiaj nie uzyskałam konkretnej deklaracji.... Trochę liczę na jutro...

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Wygląda niestety na to, że jeśli chcemy małemu pomóc (a wg mojej oceny ta pomoc jest mu niezbędna), to przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej....
Dzisiaj nie uzyskałam konkretnej deklaracji.... Trochę liczę na jutro...

No i miałam niestety rację... Dzisiaj również niczego konkretnie nie usłyszałam...
Jutro będę rozmawiała raz jeszcze. Naprawdę bardzo się staram pomóc psiaczkowi. Jestem bardzo uciążliwa ze swoimi pytaniami i uwagami. Robię co się da, na tyle, na ile w tej chwili mogę ingerować !!!
(Jeszcze tylko szantażu nie próbowałam....)

Bardzo proszę, nie zniechęcajcie się.... To nie będzie tak wiecznie trwało. Muszą w końcu się zdeklarować ostatecznie.
Psinek nie powinien tam pozostawać, jest mały i zaniedbany. A już na 100% nie powinien zostać bez naszej pomocy lub choćby nadzoru w tej chwili.

Wg mnie konieczna mu jest lepsza karma... Tylko tam nikt mu jej nie kupi...
Chociaż odrobina nauki, której tam miał nie będzie...

Posted

kometa napisał(a):
już sie trochę pogubiłam..
to pod czyją on jest opieka-tzn kto płaci za jego utrzymanie w tym hoteliku?

I tu problem :-( zostawiono go w hoteliku ok. 2 miesiące temu i ...... cisza:shake:
Wygląda to na porzucenie :-(

Posted

beka napisał(a):
Nie rozumiem,
nikt nie płaci a oni nie chcą go oddać?
A czy dostaje leki na nużycę???

Zastanawiają się, bo liczą, że może właściciel odezwie się i zapłaci :razz:

Posted

Wbrew temu, co sobie na początku myśleliśmy, sprawa okazuje się bardzo trudna....
Nie mam do dzisiaj zgody na zabranie małego. Nie wiem też, co dalej robić... Nie mam wpływu na bieg wydarzeń. Szkoda psiaka bardzo...
Możemy tylko czekać...

Posted

[quote name='beka']jest szansa ze wyjdzie...
dt pilnie potrzebny

Na Forum Owczarka jest chętny na malucha, cytuję fragment:
egonek5 pisze "...tym maluszkiem zainteresował się mój kolega [niestety nie ma internetu ]i dlatego bardzo prosiłabym o jakieś informacje o psiaku i tej chorobie,co się aktualnie z nim dzieje,droga po psiaka nie jest przeszkodą mimo kilometrów,nowy właśćiciel osobiscie pojechałby po psiaka.Mój nr gg 641479,bardzo proszę osoby które mają kontakt z małym o odezwanie się do mnie."