Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gina amstaffka tez czekala na swojego czlowieka okolo potora miesiaca tak samo bylo z Pitbullem, za to jak znalezli nowych wlascieli to i same do takich domow sklonne bysmy byly sie wyadoptowac. Zorka tez znajdzie wlasnie takiego czlowieka.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Gina amstaffka tez czekala na swojego czlowieka okolo potora miesiaca tak samo bylo z Pitbullem, za to jak znalezli nowych wlascieli to i same do takich domow sklonne bysmy byly sie wyadoptowac. Zorka tez znajdzie wlasnie takiego czlowieka.

Z panem Pitusia nie ma kontaktu ani umowy :razz:

Posted

Ulaa napisał(a):
Hanek zaglądasz tu? Trzebaby Zorce powiesić plakaty między blokami. Przecież ona się świetnie nadaje :cool3:

Zorka już wisi między blokami, powiesiłam wszystkie plakaty, które wzięłam od Ciebie ostatnio, ale mało ich było, a ja, jak już gdzieś pisałam, teraz nawet czarno-białych nie mogę wydrukować, czekam na nową drukarkę (będzie w przyszłym tygodniu). No:) W każdym razie jest jeszcze kilka miejsc które czekają, żeby je uświetnić plakatami Zorkowymi, ino plakatów ni mam na razie!

Posted

Natalio Zorka w tych porcietach tak przepieknie wyglada ze tylko na fotomodelke sie nadaje i obrozke tez pod kolor ma, nie mamy dla ciebie slow uznania co ty z ta Zorka wyprawiasz.:loveu::loveu:

Posted

hanek napisał(a):
Zorka już wisi między blokami, powiesiłam wszystkie plakaty, które wzięłam od Ciebie ostatnio, ale mało ich było, a ja, jak już gdzieś pisałam, teraz nawet czarno-białych nie mogę wydrukować, czekam na nową drukarkę (będzie w przyszłym tygodniu). No:) W każdym razie jest jeszcze kilka miejsc które czekają, żeby je uświetnić plakatami Zorkowymi, ino plakatów ni mam na razie!

A mi mama dzisiaj powiedziała "nie możesz już drukować, bo dopiero co kupiłam tusz i już nie ma. Kup chociaż raz a nie tylko drukuj" :roll: No więc z 1 szt mogę jeszcze druknąć :razz:

A GACIE ZAJE...FAJNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepsza ta stercząca z nich kulka

Posted

To raczej tobie bedzie sie trudno z nia rozstac Natalio, bo jak to bedzie super domek to Zorka szybko sie przyzwyczai do nowych warunkow ale tobie bedzie ciezko tak jak mnie ciezko sie bedzie rozstac z Megi ktora jest u mnie od czerwca.

Posted

Wczoraj znów zadzwonił ten facet z Nysy.
Chciał żeby zorganizować dowóz, choćby do Katowic.

Nie podobał mi się z rozmowy więc jeszcze raz podkreśliłam, że to jest pies wyłącznie do domu, nie do kojca. Spytałam gdzie ma zamiar ją trzymać. A on... "ja ją chciałem do hodowli, 4 letnia jeszcze się nadaje". Myślałam że napluje w ten telefon :angryy::mad::crazyeye:
Powiedziałam, że jest już wysterylizowana i ABSOLUTNIE nie wydajemy psów do hodowli. A ten bezczelnie "to może ten poloicyjny, na dopuszczanie". Wk... się tak, że powiedziałam "człowieku nie rozumiesz co do ciebie mówie - nie dostaniesz od nas żadnego psa do rozmnażania" po czym pięknie się pożegnaliśmy.

Baran :angryy::angryy::angryy: