Ulaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzisiaj dzwonił facet z Nysy. Kolejny co się "zastanawia i zadzwoni jutro". Ale nieprzyjemny z rozmowy, napewno by jej nie niuniał :shake: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To nie musi az do Nysy isc jak nie ma do niej serca, takich typow to i na miejscu pod dostatkiem jest. Quote
Jade_Natalia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 ehhh Zorka tak długo czeka, a tu same nieodpowiednie osoby:shake: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Gina amstaffka tez czekala na swojego czlowieka okolo potora miesiaca tak samo bylo z Pitbullem, za to jak znalezli nowych wlascieli to i same do takich domow sklonne bysmy byly sie wyadoptowac. Zorka tez znajdzie wlasnie takiego czlowieka. Quote
Ulaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ada-jeje napisał(a):Gina amstaffka tez czekala na swojego czlowieka okolo potora miesiaca tak samo bylo z Pitbullem, za to jak znalezli nowych wlascieli to i same do takich domow sklonne bysmy byly sie wyadoptowac. Zorka tez znajdzie wlasnie takiego czlowieka. Z panem Pitusia nie ma kontaktu ani umowy :razz: Quote
Jade_Natalia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tak Zorka jest taka wspaniała, że właściciela też musi mieć wspaniałego:loveu: Quote
Ulaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hanek zaglądasz tu? Trzebaby Zorce powiesić plakaty między blokami. Przecież ona się świetnie nadaje :cool3: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja juz tez myslalam o Pitusiu ale jak wiesz ty mialas urwanie glowy a mnie nie bylo, moze uda nam sie dotrzec do Balina w przyszlym tygodniu. Quote
Jade_Natalia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Na tej fotce Zorka prezentuje najmodniejsze w tym sezonie gatki:evil_lol: Zorka musi je nosić, ponieważ wylizuje sobie ranę po sterylce:mad: Quote
hanek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ulaa napisał(a):Hanek zaglądasz tu? Trzebaby Zorce powiesić plakaty między blokami. Przecież ona się świetnie nadaje :cool3: Zorka już wisi między blokami, powiesiłam wszystkie plakaty, które wzięłam od Ciebie ostatnio, ale mało ich było, a ja, jak już gdzieś pisałam, teraz nawet czarno-białych nie mogę wydrukować, czekam na nową drukarkę (będzie w przyszłym tygodniu). No:) W każdym razie jest jeszcze kilka miejsc które czekają, żeby je uświetnić plakatami Zorkowymi, ino plakatów ni mam na razie! Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Natalio Zorka w tych porcietach tak przepieknie wyglada ze tylko na fotomodelke sie nadaje i obrozke tez pod kolor ma, nie mamy dla ciebie slow uznania co ty z ta Zorka wyprawiasz.:loveu::loveu: Quote
hanek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No cudne ma gacie:loveu: W kolorze miłości. Quote
Ulaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 hanek napisał(a):Zorka już wisi między blokami, powiesiłam wszystkie plakaty, które wzięłam od Ciebie ostatnio, ale mało ich było, a ja, jak już gdzieś pisałam, teraz nawet czarno-białych nie mogę wydrukować, czekam na nową drukarkę (będzie w przyszłym tygodniu). No:) W każdym razie jest jeszcze kilka miejsc które czekają, żeby je uświetnić plakatami Zorkowymi, ino plakatów ni mam na razie! A mi mama dzisiaj powiedziała "nie możesz już drukować, bo dopiero co kupiłam tusz i już nie ma. Kup chociaż raz a nie tylko drukuj" :roll: No więc z 1 szt mogę jeszcze druknąć :razz: A GACIE ZAJE...FAJNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepsza ta stercząca z nich kulka Quote
Ulaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Natalia podaj mi proszę na pw numer tel do kogoś z rodziny (albo stacjonarny) kto mógłby rozmawiać na temat kotków - wysyłam je do Przełomu. Quote
Jade_Natalia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Zorka chodzi obrażona na mnie bo jej założyłam te gatki:evil_lol:, wszyscy w domu się z niej śmieją:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Jade_Natalia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Domek dla Zorki musi się szybko znaleźć, ponieważ ona się już za bardzo do nas przywiązała:placz: a później będzie nam się trudno rozstać:-( Quote
Ada-jeje Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To raczej tobie bedzie sie trudno z nia rozstac Natalio, bo jak to bedzie super domek to Zorka szybko sie przyzwyczai do nowych warunkow ale tobie bedzie ciezko tak jak mnie ciezko sie bedzie rozstac z Megi ktora jest u mnie od czerwca. Quote
Jade_Natalia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 No tak Zorka się będzie stopniowo przyzwyczajać, sama to po sobie wiem bo pamiętam jak się Zorka do nas przyzwyczajała;) Quote
Ulaa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wczoraj znów zadzwonił ten facet z Nysy. Chciał żeby zorganizować dowóz, choćby do Katowic. Nie podobał mi się z rozmowy więc jeszcze raz podkreśliłam, że to jest pies wyłącznie do domu, nie do kojca. Spytałam gdzie ma zamiar ją trzymać. A on... "ja ją chciałem do hodowli, 4 letnia jeszcze się nadaje". Myślałam że napluje w ten telefon :angryy::mad::crazyeye: Powiedziałam, że jest już wysterylizowana i ABSOLUTNIE nie wydajemy psów do hodowli. A ten bezczelnie "to może ten poloicyjny, na dopuszczanie". Wk... się tak, że powiedziałam "człowieku nie rozumiesz co do ciebie mówie - nie dostaniesz od nas żadnego psa do rozmnażania" po czym pięknie się pożegnaliśmy. Baran :angryy::angryy::angryy: Quote
Jade_Natalia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 :angryy::angryy::angryy:Co za ludzie:mad: nie wytrzymam zaraz:shake: Quote
hanek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Niechże się w końcu ktoś normalny zgłosi. Quote
Ada-jeje Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Moze trzeba sprobowac jednak wyadoptowac Zorke przez fundacje rotkow, oni gdzies na tym watku zlozyli taka propozycje. Quote
Jade_Natalia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 No gdyby tylko to pomogło to można by spróbować:cool3: Quote
Ulaa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rozmawiałam o Zorce z panią, która interesuje się Sorbonem. Jeśli go nie weźmie (ze względu na kota), obiecała zobaczyć także Zorkę. Quote
Jade_Natalia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 No było by super gdyby pani się zdecydowała na Zorkę:multi: Quote
Recommended Posts