Jump to content
Dogomania

!!!!Mix Greyhounda Znalazł Rewelacyjny, Nowy, Kochający Charty Dooom!!!!Świętujmy!!!!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka nie szalej,:lol: wiem ze troche radosci tez nam sie nalezy,:loveu: bo czesciej dola mamy. To moze wyzel zajmie miejsce charta? :crazyeye:

Dzięki Waszym kciukom bć może chart będzie miał swoje własne pole... Opole :p

Posted

Dzwoniłam do Lintje - ok 16:00 przyjadą państwo po Nikiego. Lintje nam napisze wszystko, a my poszukajmy dogomaniaków z okolic Opola coby nam wizytkę u Nikiego złożyli ;)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Niki pojechał do nowego domku!

Posted

:smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla::modla::klacz::beerchug::drink1::knajpa::tort::BIG::cunao::cunao::laola::laola::laola::popcorn::popcorn::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::smilecol::Dog_run::Dog_run:

Posted

Pniewaz Niki pojechal dzis do swojego domku prosze Monika Anna K. o podjecie decyzji o przekazanej kwocie 70 zl. czy mamy ja przekazac na inna bide czy tez nalezy ja zwrocic. Jezeli ma to byc zwrot do darczyncy prosze na PW o podanie swoich danych do przelewu zwrotnego.

Posted

Na moim koncie na razie nic się nie pojawiło. Mam za to pytanie: co zrobić z karmą? Jeszcze nie dotarła, przypuszczam, że pojawi się w poniedziałek. Podać dalej do nowego domku? Fundacja chyba nie ma w tym momencie na składzie wielu grubych piesków z zapotrzebowaniem na karmę light... ;)
Nowi państwo Nikusia są bardzo mili: mają dom z ogrodem, berneńczyka i dwie sunie shih-tzu. Trzymajcie kciuki, żeby Nikuś dogadał się ze stadem :thumbs:

Posted

Lintie napisał(a):
Nowi państwo Nikusia są bardzo mili: mają dom z ogrodem, berneńczyka i dwie sunie shih-tzu. Trzymajcie kciuki, żeby Nikuś dogadał się ze stadem :thumbs:

Musi się dogadać, musi. Lintie, jak tylko będziesz miała jakieś wieści jak sobie radzi, to pisz:)

Posted

Państwo zakochali się w chartach gdy mieli jakąś suczkę na przechowaniu i od tej pory ten pies stał się ich marzeniem - ponieważ jest - jak to pani określiła "zjawiskiem emocjonalnym" :lol:

Nie spodziewałam się, że tak szybko go zabiorą, zadzwoniła zaledwie wczoraj )i to w momencie adopcji Giny :evil_lol:).

Lintie, nie burząc radości, spytam tylko czy wyraźnie poinformowałaś państwa, że gdyby coś było nie tak psiak ma wrócić do nas, nie wolno im go nikomu przekazać?
Ale napewno wszystko będzie ok :lol:

Posted

Lintie, nie burząc radości, spytam tylko czy wyraźnie poinformowałaś państwa, że gdyby coś było nie tak psiak ma wrócić do nas, nie wolno im go nikomu przekazać?
Ale napewno wszystko będzie ok :lol:[/quote]
Tak. Przypomniałam również o wizycie poadopcyjnej. Pani zaprasza.
Niki już w nowym domku. Obie sunie zaakceptowały go bez problemu. Berneńczyk jeszcze się zastanawia - jest trochę zazdrosny o Pana. Pani obiecała zadzwonić wieczorem i zrelacjonować postępy w zaprzyjaźnianiu psiaków.
Czy ktoś mógłby przekazać radosne wieści na forum chartów?

Posted

Dominika popros rowniez siostre, zeby spytala darczynce o te wplacone 70 zl. bo ja przypuszczam ze to wlasnie z charciego forum wplynelo. I jesli trzeba je zwrocic to potrzebuje namiary na konto darczyncy.