Ada-jeje Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ulka nie szalej,:lol: wiem ze troche radosci tez nam sie nalezy,:loveu: bo czesciej dola mamy. To moze wyzel zajmie miejsce charta? :crazyeye: Quote
Jade_Natalia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja również trzymam kciuki mocno:lol: Quote
Ulaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka nie szalej,:lol: wiem ze troche radosci tez nam sie nalezy,:loveu: bo czesciej dola mamy. To moze wyzel zajmie miejsce charta? :crazyeye: Dzięki Waszym kciukom bć może chart będzie miał swoje własne pole... Opole :p Quote
natija Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no to super mam nadzieje,ze sie uda:) mam prosbe mozecie mi powiedziec jak mam usunac watek,bo tez jej zalozylam... Quote
Bella11 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dla charta Nikiego zaksiegowana zostala wplata od Moniki-Anny K. w kwocie 70 zl. DZIEKUJEMY !!! Quote
Ulaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dzwoniłam do Lintje - ok 16:00 przyjadą państwo po Nikiego. Lintje nam napisze wszystko, a my poszukajmy dogomaniaków z okolic Opola coby nam wizytkę u Nikiego złożyli ;) Quote
dominik_a Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Ale wiadomość :multi::multi::smilecol: no to czekam na szybkie wieści!!!1 Quote
Lintie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Niki pojechał do nowego domku! Quote
halbina Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Coooooooooo???:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dominik_a Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 :smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla::modla::klacz::beerchug::drink1::knajpa::tort::BIG::cunao::cunao::laola::laola::laola::popcorn::popcorn::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::smilecol::Dog_run::Dog_run: Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Pniewaz Niki pojechal dzis do swojego domku prosze Monika Anna K. o podjecie decyzji o przekazanej kwocie 70 zl. czy mamy ja przekazac na inna bide czy tez nalezy ja zwrocic. Jezeli ma to byc zwrot do darczyncy prosze na PW o podanie swoich danych do przelewu zwrotnego. Quote
_beatka_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rewelacja, gratuluję:multi: ależ mu się udało:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lintie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Na moim koncie na razie nic się nie pojawiło. Mam za to pytanie: co zrobić z karmą? Jeszcze nie dotarła, przypuszczam, że pojawi się w poniedziałek. Podać dalej do nowego domku? Fundacja chyba nie ma w tym momencie na składzie wielu grubych piesków z zapotrzebowaniem na karmę light... ;) Nowi państwo Nikusia są bardzo mili: mają dom z ogrodem, berneńczyka i dwie sunie shih-tzu. Trzymajcie kciuki, żeby Nikuś dogadał się ze stadem :thumbs: Quote
bea_m Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To mądry pies! Na pewno sie dogada. Cieszę się :) Quote
hanek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Lintie napisał(a):Nowi państwo Nikusia są bardzo mili: mają dom z ogrodem, berneńczyka i dwie sunie shih-tzu. Trzymajcie kciuki, żeby Nikuś dogadał się ze stadem :thumbs: Musi się dogadać, musi. Lintie, jak tylko będziesz miała jakieś wieści jak sobie radzi, to pisz:) Quote
Ulaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Państwo zakochali się w chartach gdy mieli jakąś suczkę na przechowaniu i od tej pory ten pies stał się ich marzeniem - ponieważ jest - jak to pani określiła "zjawiskiem emocjonalnym" :lol: Nie spodziewałam się, że tak szybko go zabiorą, zadzwoniła zaledwie wczoraj )i to w momencie adopcji Giny :evil_lol:). Lintie, nie burząc radości, spytam tylko czy wyraźnie poinformowałaś państwa, że gdyby coś było nie tak psiak ma wrócić do nas, nie wolno im go nikomu przekazać? Ale napewno wszystko będzie ok :lol: Quote
Ulaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 halbina napisał(a):A tytuł kiedy się zmieni? jak wroci dominik_a :p Quote
Lintie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Lintie, nie burząc radości, spytam tylko czy wyraźnie poinformowałaś państwa, że gdyby coś było nie tak psiak ma wrócić do nas, nie wolno im go nikomu przekazać? Ale napewno wszystko będzie ok :lol:[/quote] Tak. Przypomniałam również o wizycie poadopcyjnej. Pani zaprasza. Niki już w nowym domku. Obie sunie zaakceptowały go bez problemu. Berneńczyk jeszcze się zastanawia - jest trochę zazdrosny o Pana. Pani obiecała zadzwonić wieczorem i zrelacjonować postępy w zaprzyjaźnianiu psiaków. Czy ktoś mógłby przekazać radosne wieści na forum chartów? Quote
dominik_a Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Czy ktoś mógłby przekazać radosne wieści na forum chartów?[/quote] Jasne, powiem mojej siostrze ona na charcim forum poinformuje wszytskich :cool3: Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dominika popros rowniez siostre, zeby spytala darczynce o te wplacone 70 zl. bo ja przypuszczam ze to wlasnie z charciego forum wplynelo. I jesli trzeba je zwrocic to potrzebuje namiary na konto darczyncy. Quote
Recommended Posts