Jump to content
Dogomania

!!!!Mix Greyhounda Znalazł Rewelacyjny, Nowy, Kochający Charty Dooom!!!!Świętujmy!!!!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Na forum nie ma zadnego zainteresownia tym psem a ogloszenie o nim pojdzie dopiero w przyszlym tygodniu.

Niki jest w Przełomie w tym tygodniu :cool3:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Najlepiej jezeli ja sie wylacze z tematu ktory jest w twoich rekach bo tylko niepotrzebnie mieszam.

Przecież za każdym razem uzgadniamy wcześniej, które mają iść do ogłoszeń, a potem dodatkowo jeszcze piszę na wątkach, gdy już je wyślę :p

Posted

Właśnie odebrałam telefon od osób zainteresowanych Nikim. Jutro pojadą go oglądać. Jeśli nie wezmą jego, to interesuje ich także Mefisto :cool3:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A co z Mefisto? czy z osoba z ktora jestes umowiona na wyjazd do Luszowic w sobote rano jest nieaktualne?

To inna osoba, niezależna od Nikiego.

Posted

Pan Nikiego oddzwonił.
Jest bardzo zawiedziony, ponieważ Niki miał wczoraj jechać do nowego domku i nie pojechał... Państwo zainteresowani nim siedzieli przez ponad 2 h, byli zdecydowani zabrać psiaka wraz z całą wyprawką (w tym jego psie łóże). Mieli przyjechać wczoraj o 16:00 i do tej pory ani widu ani słychu.

Niki szuka więc dalej.

Posted

Chętnie, tylko ja mam jedyne 5 zł na ksera plakacików Giny - taki jest wkład mojej mamy w szukanie domu dla niej :lol: a jak wiadomo ogłoszenia w Jeżu są płatne :shake: jestem kompletnie spłukana co do grosza...