Jump to content
Dogomania

!!!!Mix Greyhounda Znalazł Rewelacyjny, Nowy, Kochający Charty Dooom!!!!Świętujmy!!!!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fundacja szuka nowych domów dla psów: rottweiler, chart angielski, amstaff, pit bull, mieszańce duże i małe oraz koty w różnym wieku i kolorach.

Może być?

Posted

K... Mać!!!! Jak się wali to na całego!!!! :angryy::placz:

Chart idzie do schroniska. Pan nie może już dłużej czekać. Dzwonił do mnie, że nie daje już rady, z ojcem się pogorszyło, wpadł w stan katatonii i musi wszystko przy nim robić, a jak się budzi to nie wie gdzie jest i dostaje szału. Opieka społeczena zabiera pielęgniarkę.
Dramat po prostu.

Pan płacze i pies płacze, ale jeśli za kilka dni nie znajdzie się choćby tymczas, to pojedzie do schronu do Krakowa!!!!!!!!

Dominika zmień tytuł!!!!!

Posted

Ulaa napisał(a):
Pan płacze i pies płacze, ale jeśli za kilka dni nie znajdzie się choćby tymczas, to pojedzie do schronu do Krakowa!!!!!!!!

To może poogłaszać go trzeba intensywniej, ja mogę porozwieszać plakaty, ale czarno biale, ewentualnie czarno czerwone, bo tylko czerwony tusz mi się ostał z kolorowych.

Posted

hanek1 napisał(a):
To może poogłaszać go trzeba intensywniej, ja mogę porozwieszać plakaty, ale czarno biale, ewentualnie czarno czerwone, bo tylko czerwony tusz mi się ostał z kolorowych.

Hanek kochana!!!!! Ja Ci wydrukuję te plakaty i dam do łapki gotowe :multi: Kiedy możemy się spotkać?

Zaraz zrobię Nikiemu plakacik.

Posted

O, to od razu Ci piłeczki dam. Możemy się spotkać wtedy kiedy Ty możesz, tylko powiedz gdzie a ja się przywlokę, a jak to gdzieś niedaleko, to z Beryśkiem się oba przywleczemy.

Posted

hanek1 napisał(a):
O, to od razu Ci piłeczki dam. Możemy się spotkać wtedy kiedy Ty możesz, tylko powiedz gdzie a ja się przywlokę, a jak to gdzieś niedaleko, to z Beryśkiem się oba przywleczemy.

A do parku w kościelcu chce się Wam? Np jutro wczesnym popołudniem jakoś, tak żeby jeszcze jasno było?

Posted

Ulka w tym watku odezwali sie charciarze ale chcieli go wziasc pod swoja fundacje, jezeli oni sie nim moga zaopiekowac jak rowniez znalezc mu dom to dlaczego nie maja tego zrobic. Kazde wyjscie w tej sytuacji lest lepsze anizeli schron.