Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ale przeciez mozemy oglosic wiecej psiakow i zaplacic z naszej puli, przeciez to tez jest w ramach pomocy dla zwierzat a nie przywlaszczenie pieniedzy sobie. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No tak, ale ja nie mam nawet żeby założyć. Po prostu pustka. Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 To przygotuj dzis ogloszenie jakie powinno sie ukazac w jezu to ja zaplace. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Takie ogólne o psach i kotach czy z wymienionymi rasami? Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ulka jak uwazasz, moze ogolnie ze fundacja i dodac jakie mixy ras mamy obecnie do wydania. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Fundacja szuka nowych domów dla psów: rottweiler, chart angielski, amstaff, pit bull, mieszańce duże i małe oraz koty w różnym wieku i kolorach. Może być? Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Takie ogloszenie moze byc i jak pojdziemy to zapytam o telefon do redakcji jeza moze by w przyszlosci dostalismy jakis rabat na ogloszenia. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 z jedną różnicą - pitbull pisane razem, wyjdzie taniej, bo płaci się od słowa :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 oczywiscie wzielam to pod uwage i napisalam razem. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 K... Mać!!!! Jak się wali to na całego!!!! :angryy::placz: Chart idzie do schroniska. Pan nie może już dłużej czekać. Dzwonił do mnie, że nie daje już rady, z ojcem się pogorszyło, wpadł w stan katatonii i musi wszystko przy nim robić, a jak się budzi to nie wie gdzie jest i dostaje szału. Opieka społeczena zabiera pielęgniarkę. Dramat po prostu. Pan płacze i pies płacze, ale jeśli za kilka dni nie znajdzie się choćby tymczas, to pojedzie do schronu do Krakowa!!!!!!!! Dominika zmień tytuł!!!!! Quote
hanek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ulaa napisał(a):Pan płacze i pies płacze, ale jeśli za kilka dni nie znajdzie się choćby tymczas, to pojedzie do schronu do Krakowa!!!!!!!! To może poogłaszać go trzeba intensywniej, ja mogę porozwieszać plakaty, ale czarno biale, ewentualnie czarno czerwone, bo tylko czerwony tusz mi się ostał z kolorowych. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hanek1 napisał(a):To może poogłaszać go trzeba intensywniej, ja mogę porozwieszać plakaty, ale czarno biale, ewentualnie czarno czerwone, bo tylko czerwony tusz mi się ostał z kolorowych. Hanek kochana!!!!! Ja Ci wydrukuję te plakaty i dam do łapki gotowe :multi: Kiedy możemy się spotkać? Zaraz zrobię Nikiemu plakacik. Quote
hanek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 O, to od razu Ci piłeczki dam. Możemy się spotkać wtedy kiedy Ty możesz, tylko powiedz gdzie a ja się przywlokę, a jak to gdzieś niedaleko, to z Beryśkiem się oba przywleczemy. Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hanek1 napisał(a):O, to od razu Ci piłeczki dam. Możemy się spotkać wtedy kiedy Ty możesz, tylko powiedz gdzie a ja się przywlokę, a jak to gdzieś niedaleko, to z Beryśkiem się oba przywleczemy. A do parku w kościelcu chce się Wam? Np jutro wczesnym popołudniem jakoś, tak żeby jeszcze jasno było? Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hanek a nie moze byc troche wczesniej np.12.00 co prawda jeszcze na jutro nie mamy sprecyzowanego planu ale jedno jest pewne ze przed 15.00 musi byc odebrany Puszek. Quote
hanek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Może być 12, a jakby się coś zmieniło to dajcie znać! Quote
Ulaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 12 super :cool2: Czy Beryś jest monogamistą, czy lubi tłumy panienek? Bo mogę zabrać jutro wszystkie 4 :evil_lol: Quote
hanek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ha! Ja pojęcia nie mam jak on się zachowa. Ale jak dotąd ewentualne agresywności przejawiał jedynie do chwackich, postawnych samców. Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kto jest na dogo od chartów?? Dominika zmień tytuł!!! Niki w przyszłym tygodniu pojedzie do schroniska, a tam umrze na tym mrozie!!!! Quote
Ada-jeje Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ulka w tym watku odezwali sie charciarze ale chcieli go wziasc pod swoja fundacje, jezeli oni sie nim moga zaopiekowac jak rowniez znalezc mu dom to dlaczego nie maja tego zrobic. Kazde wyjscie w tej sytuacji lest lepsze anizeli schron. Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Pomyliło się pani z rottweilerką, na tym wątku nie odezwał się nikt oprócz nas!!!!!!! :placz: Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Niki dostał wykrzyknik na stronce z apelem, że to pilne! Quote
hanek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Niki, hopaj. Może tutaj Cię wypatrzy jakiś potencjalny opiekun. Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Plakacik TUTAJ Hanek1 to będziesz w parku ok 12:30? Przyniosę Ci kilka plakacików różnych piesków i skserujesz ok? Quote
Recommended Posts