Jump to content
Dogomania

!!!!Mix Greyhounda Znalazł Rewelacyjny, Nowy, Kochający Charty Dooom!!!!Świętujmy!!!!

Recommended Posts

Posted

_beatka_ napisał(a):
hanek skoro masz loginy na bezplatnych serwisach ogłoszeniowych to może zrób mu ogłoszenia

Nie mam loginów bo nigdy tego nie robiłam, muszę się dopiero porejestrować.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatko nie jeszcze nie pojechalysmy nie jestesmy w stanie w jednym dniu kilka psow obskoczyc, adopcje przeworzenie do DT jeden i dwa a moza nawet trzy. Dzis jest tez dzien ogloszen psiakow. Najwczesniej jutro tam podjedziemy. Wiem tylko ze pies nie jest glodny bo go dokarmiaja. A nawet jak jutro dojedziemy nie mamy zadnego DT, chyba ze od razu znajdzie sie ktos z dzisiejszego ogloszenia i pojdzie prosto do domu.

Posted

hanek to prosze cie nie czekaj tylko sie loguj gdzie sie da i nawet nie pytaj nas o zdanie w tej sytuacji bo jak sama wiesz kazda para rak jak i kazda pomoc na wage zlota. Dziekujemy ci za chec pomocy i zapraszamy.

Posted

Niki już u mnie na tymczasie. Obozu kondycyjnego dzień pierwszy :evil_lol:
Byliśmy na długim spacerku. Niki jest trochę zdezorientowany, intensywne zapraszanie do zabawy przez moją psicę z początku wyniośle ignorował, teraz zaczyna się powoli rozkręcać i nabierać ochoty do biegania. Bez przerwy żebrze o żarcie - ale ja mam serce z kamienia :diabloti: Niestety, charcisko robi ewidentne przymiarki do pożarcia mi kota (siedzi pod szafą, wpatruje się w siedzącą tam kocicę i oblizuje się). Dlatego z całą moją sympatią dla niego, chętnie bym go w przyszłości wymieniła na nieco mniej kotożerny tymczas. Prośba do wspaniałych ludzi z forum chartów: zmobilizujmy się i połączmy wysiłki w celu szybkiego znalezienia mu domku. Czy Niki ma jakieś plakaciki? Mogłabym w piątek rozwiesić na uczelni.

Posted

Jak ja sie ciesze ze nasz zespol tak szybko sie rozwija, i bez szemrania dzieli sie praca w udzielaniu pomocy biednym zwierzakom. Brawo dziewczyny!:multi: Tak trzymac.:multi:

Posted

Na chwile obecna poprosilam tylko moja znajoma ktora tam mieszka zeby sie zorientowala czy faktycznie jest tam taki pies, czy sie blaka czy tez poprostu znow gdzies suka w poblizu ma cieczke i wiadomo wtedy sa zaraz psy zglaszane jako bezdomne.

Posted

Jesteście CUD dziewczyny[SIZE=3] bardzo się cieszę, że mamy troszkę czasu na szukanie mu domu docelowego!!!!!
A odnośnie miejsca w którym znajduje sie nasz charcik grubasek to z przyjemnością i usmiechem na twarzy sama bym sie tam zatrzymała na tymczas - jest to bajkowe miejsce - na uboczu, przepiekne widoki, tereny niesamowite, konik, pieski, kotek, i przecudowne meble w domu. Zazdroszcze Nikiemu :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Słuchajcie, czy ktoś mógłby zasponsorować Nikiemu karmę light? On w tej chwili waży ok 60 kg i jeśli nie będzie miał diety, stawy mu wysiądą!!!

A nie możemy obciążać Lintie dodatkowymi kosztami, ma przecież ogromne stadko na utrzymaniu... Jeśli charciarze deklarują wpłatwy, to cudownie :loveu: Może podamy nr konta Lintie, będzie na utrzymanie psiaczka (który przecież wymaga specjalistycznej diety...).

Lintie, zgadzasz się, by podać Twój nr konta? Tak będzie najszybciej...

Posted

A czy ten kot nie mógłby dać po nosie Nikiemu? :mad: Raz a porządnie.

Dzisiaj dostaliśmy propozycję pomocy dla charcika w postaci worka karmy Light :multi: Za co serdecznie dziękujemy!! Gdy tylko poznamy dane darczyńcy podziękujemy mu imiennie.

Cioteczka z charciego forum poradziła także, by kupić mu preparat Fit Dog firmy Mikita (koszt 7-8 zł), powoduje skuteczniejsze chudnięcie.

Lintie, rozejrzysz się, czy my mamy poszukać?

Posted

Ulaa napisał(a):
A czy ten kot nie mógłby dać po nosie Nikiemu? :mad: Raz a porządnie.

Dzisiaj dostaliśmy propozycję pomocy dla charcika w postaci worka karmy Light :multi: Za co serdecznie dziękujemy!! Gdy tylko poznamy dane darczyńcy podziękujemy mu imiennie.

Cioteczka z charciego forum poradziła także, by kupić mu preparat Fit Dog firmy Mikita (koszt 7-8 zł), powoduje skuteczniejsze chudnięcie.

Lintie, rozejrzysz się, czy my mamy poszukać?

Rozejrzę się jutro w Krakowie.