hanek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 _beatka_ napisał(a):hanek skoro masz loginy na bezplatnych serwisach ogłoszeniowych to może zrób mu ogłoszenia Nie mam loginów bo nigdy tego nie robiłam, muszę się dopiero porejestrować. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Beatko nie jeszcze nie pojechalysmy nie jestesmy w stanie w jednym dniu kilka psow obskoczyc, adopcje przeworzenie do DT jeden i dwa a moza nawet trzy. Dzis jest tez dzien ogloszen psiakow. Najwczesniej jutro tam podjedziemy. Wiem tylko ze pies nie jest glodny bo go dokarmiaja. A nawet jak jutro dojedziemy nie mamy zadnego DT, chyba ze od razu znajdzie sie ktos z dzisiejszego ogloszenia i pojdzie prosto do domu. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 hanek to prosze cie nie czekaj tylko sie loguj gdzie sie da i nawet nie pytaj nas o zdanie w tej sytuacji bo jak sama wiesz kazda para rak jak i kazda pomoc na wage zlota. Dziekujemy ci za chec pomocy i zapraszamy. Quote
hanek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No właśnie zakładam konta gdzie tylko mogę. Quote
Ambra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 rozumiem ze znalazł sie domek tymczsowy, tak? na charcim ludzie chca pomóc i zbierac pieniązki na hotel zeby tylko nie poszedł do schronu, pwiedzcie na czym sprawa stoi, tu link do charciego: http://www.psy.mgt.pl/psy/viewtopic.php?t=3975&postdays=0&postorder=asc&start=15 Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jak Ulka wroci z trasy to napisze tu cos wiecej. Quote
Lintie Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Niki już u mnie na tymczasie. Obozu kondycyjnego dzień pierwszy :evil_lol: Byliśmy na długim spacerku. Niki jest trochę zdezorientowany, intensywne zapraszanie do zabawy przez moją psicę z początku wyniośle ignorował, teraz zaczyna się powoli rozkręcać i nabierać ochoty do biegania. Bez przerwy żebrze o żarcie - ale ja mam serce z kamienia :diabloti: Niestety, charcisko robi ewidentne przymiarki do pożarcia mi kota (siedzi pod szafą, wpatruje się w siedzącą tam kocicę i oblizuje się). Dlatego z całą moją sympatią dla niego, chętnie bym go w przyszłości wymieniła na nieco mniej kotożerny tymczas. Prośba do wspaniałych ludzi z forum chartów: zmobilizujmy się i połączmy wysiłki w celu szybkiego znalezienia mu domku. Czy Niki ma jakieś plakaciki? Mogłabym w piątek rozwiesić na uczelni. Quote
hanek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Plakacik jest na 8 stronie wątku! Tutaj link do niego: http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=ullka&fid=1416079 No i dodałam mu ogłoszenia na: kupiepsa.pl dwukropek.pl ogloszenia.aleokazja.pl zwierzakiwkrakowie.blox.pl eoferty.com.pl olx.pl Quote
Lintie Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzięki, Hanek! :Rose: Plakaciki już wydrukowane. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jak ja sie ciesze ze nasz zespol tak szybko sie rozwija, i bez szemrania dzieli sie praca w udzielaniu pomocy biednym zwierzakom. Brawo dziewczyny!:multi: Tak trzymac.:multi: Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Na chwile obecna poprosilam tylko moja znajoma ktora tam mieszka zeby sie zorientowala czy faktycznie jest tam taki pies, czy sie blaka czy tez poprostu znow gdzies suka w poblizu ma cieczke i wiadomo wtedy sa zaraz psy zglaszane jako bezdomne. Quote
dominik_a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Jesteście CUD dziewczyny[SIZE=3] bardzo się cieszę, że mamy troszkę czasu na szukanie mu domu docelowego!!!!! A odnośnie miejsca w którym znajduje sie nasz charcik grubasek to z przyjemnością i usmiechem na twarzy sama bym sie tam zatrzymała na tymczas - jest to bajkowe miejsce - na uboczu, przepiekne widoki, tereny niesamowite, konik, pieski, kotek, i przecudowne meble w domu. Zazdroszcze Nikiemu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dominik_a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Z drugiej strony wiem, że to wątek charcika grubaska, ale przypominam, że jest także wyżeł w bardzo trudnej sytuacji http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100875 Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Słuchajcie, czy ktoś mógłby zasponsorować Nikiemu karmę light? On w tej chwili waży ok 60 kg i jeśli nie będzie miał diety, stawy mu wysiądą!!! A nie możemy obciążać Lintie dodatkowymi kosztami, ma przecież ogromne stadko na utrzymaniu... Jeśli charciarze deklarują wpłatwy, to cudownie :loveu: Może podamy nr konta Lintie, będzie na utrzymanie psiaczka (który przecież wymaga specjalistycznej diety...). Lintie, zgadzasz się, by podać Twój nr konta? Tak będzie najszybciej... Quote
Lintie Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aha, i proponuję zmienić tytuł wątku na: "Pomocy! Mix greyhounda poluje na kota na tymczasie u Lintie!" :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A czy ten kot nie mógłby dać po nosie Nikiemu? :mad: Raz a porządnie. Dzisiaj dostaliśmy propozycję pomocy dla charcika w postaci worka karmy Light :multi: Za co serdecznie dziękujemy!! Gdy tylko poznamy dane darczyńcy podziękujemy mu imiennie. Cioteczka z charciego forum poradziła także, by kupić mu preparat Fit Dog firmy Mikita (koszt 7-8 zł), powoduje skuteczniejsze chudnięcie. Lintie, rozejrzysz się, czy my mamy poszukać? Quote
Lintie Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ulaa napisał(a):A czy ten kot nie mógłby dać po nosie Nikiemu? :mad: Raz a porządnie. Dzisiaj dostaliśmy propozycję pomocy dla charcika w postaci worka karmy Light :multi: Za co serdecznie dziękujemy!! Gdy tylko poznamy dane darczyńcy podziękujemy mu imiennie. Cioteczka z charciego forum poradziła także, by kupić mu preparat Fit Dog firmy Mikita (koszt 7-8 zł), powoduje skuteczniejsze chudnięcie. Lintie, rozejrzysz się, czy my mamy poszukać? Rozejrzę się jutro w Krakowie. Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Lintie bardzo ci serdecznie dziekuje za zaopiegwanie się tym psiakiem. Strasznie mi zapadł w serce ale cóż...... mam konto twoje. Quote
hanek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mam nadzieję, że Niki nie zapolował skutecznie na kota Lintie:roll: Quote
dorixx Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hanek napisał(a):Mam nadzieję, że Niki nie zapolował skutecznie na kota Lintie:roll: i na Lintie, gdzie jest Lintie ;) Quote
Ulaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Normalnie cud! Prawdopodobnie jutro chart pojedzie do nowego domu!!!! I to takiego z Berneńczykiem :loveu: Trzymajcie kciuki, szczegóły jutro. Quote
Recommended Posts