Jump to content
Dogomania

!!!!Mix Greyhounda Znalazł Rewelacyjny, Nowy, Kochający Charty Dooom!!!!Świętujmy!!!!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na allegro 522 gości i 2 obserwujących.

Niestety nic z tego nie wynika... Jeśli to ktoś z Was obserwuje, to proszę nie róbcie tego - w niczym nie pomaga, a rozbudza niepotrzebne nadzieje.

Posted

Niestety osoba zainteresowana Nikim nie odezwała się :placz:

Jutro rano zadzwonię i może uda mi się wyprosić u pana jeszcze kilka dni.... Tylko po co, jeśli w jego sprawie nie dzieje się kompletnie nic? :placz:

Posted

Jaką nadzieję? Nikt, ale to NIKT nie interesuje się losem Nikiego.
Mam wrażenie, że on już został skreślony...:-(

Kto na dogo zajmuje się chartami? Proszę o pomoc. A właściwie błagam z całego serca. NIKI UMRZE W SCHRONISKU.

Posted

Na charcim forum jakaś kobieta wstępnie powiedziała, że weźmie go na tymczas. Mieszka koło Zawiercia, ma charta i chyba jesieś psy ze schroniska, ja i siostra napisałysmy jej PW ale nie było jej na forum dzisiaj. Ja wiem, że on w końcu trafi do fajnego domku, trzeba próbować, kombinować.
Siostra zamieściła go na stronie adopcyjnej dla psów charto podobnych
http://www.adopcja-charty.prv.pl/

Wiem to na 1000% że się uda, Ula błagaj tego faceta o czas!!!

Posted

Kazda okazja jest dobra kazda chwila dla psa jest jakims wyjsciem, wiadomo ze niektore psy dosc dlugo szukaja nowego wlasciela i jesli bylby DT dla psa to na obecna chwile jest to wyjscie z sytuacji.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka daj zanc Lintie ze wybieramy sie jutro do niej.

Lintie już w pełni świadoma zagrożenia :evil_lol:
Moja psica pewnie zafunduje Nikiemu niezły obóz kondycyjny. Martwię się tylko trochę, czy nasze charcisko mi nie pożre kocicy. Możliwe, że trzeba będzie zwierzyniec izolować. Logistyka, ech...

Posted

Ulka a gdzie masz zamiar ulokowac psy z ulicy jezeli pies ktory jest w domu pod wplywem szantazu dajesz mu DT. W tej chwili odebralam telefon z Pogorzyc:blakajacy sie pies tak wychudzony ze zolodaek ma przyrosniety do zeber.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka a gdzie masz zamiar ulokowac psy z ulicy jezeli pies ktory jest w domu pod wplywem szantazu dajesz mu DT. W tej chwili odebralam telefon z Pogorzyc:blakajacy sie pies tak wychudzony ze zolodaek ma przyrosniety do zeber.

To nie jest szantaż. Facet już miesiąc temu prosił nas o pomoc w szukaniu domu. Czekał cierpliwie. Teraz sytuacja pogorszyła mu się na tyle, że nie daje rady opiekować się psem. On nie powiedział "znajdzćie dom albo odwiozę do schroniska" tylko "muszę oddać gdzieś psa jak najszybciej". On nie będzie patrzył na to, czy my możemy czy nie i czy jakiś pies z ulicy się błąka. Musi go oddać, zrobi to obojętne komu i gdzie i kropka. A NIki w schronisku nie przeżyje, dlatego jego sprawa jest pilna.

Lintie zgodziła się, bo rozmawiałam z nią wczoraj. Nie widzę tutaj tematu do dyskusji. Niki był pierwszy.

Posted

_beatka_ napisał(a):
piękny pies, czy on ma ogloszenia?
jesli bylo juz o tym pisane w watku to przepraszam ale nie maialm czasu przeczytać calości:oops:

Ogłoszeń w necie nie ma, bo nie ma kto robić...

Ma: allegro, 2 razy był w gazecie, plakaciki na mieście. Niestety to za mało.
Jeśli ktoś móglby ogłosić charcia w necie - prosimy!!!!!

Posted

ja moge zrobić allegro ale widzę że ma
hanek skoro masz loginy na bezplatnych serwisach ogłoszeniowych to może zrób mu ogłoszenia

Ada-jeje a czy ten przeraźliwie chudy już u was jest?
trzeba go jak najszybciej zabra ć z ulicy, przecież on zamarznie:shake: