Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uzi dostala cieczke.
Schudnac nic nie schudla.
Przez kraty obszczekuje psy, na spacerze olewa.

Margo w kojcu grzeczny ale na spacerku potrafi pokazac rozki.

Prosimy o wsparcie na hotel.

Posted

no to nasze aniołki pokazują charakterki :evil_lol: pięknie pięknie.
Z Uzi były spore problemy w schronisku jak miała cieczkę. Tak szalała że podawano jej środki uspokajające w tym czasie bo pracownicy nie mogli sobie z nią poradzić.

bądźcie grzeczne psinki :loveu:

Posted

Uzi albo bardzo się zmieniła , albo ....... pracownicy schroniska bardzo przesadzali . Cieczka wogóle nie wpłynęła na "uaktywnienie" (czyt. pobudzenie) suńki . Faktycznie jak na amstafa - to jest aniołkiem a rózki wcale nie sa duże:evil_lol: . Ot, jak normalny pies czasami poszczeka (choć już coraz mniej ) na psy przechodzące obok kojca , sama gdy wychodzi na spacerek - wcale sie nie awanturuje (a są w hotelu takie psiaki - zwłaszcza owczarki, które nim przejdą przez korytarz z końcowych boksów do wyjścia to chcą zeżreć inne w kojcach , tak "startują" do sąsiadów w boksach "po drodze" - trudno więc dziwić sie Uzi, że sie im odszczekuje ). Dziś z Sandrą spotkałyśmy Uzi i p. Iwonę (żona właściciela hotelu) na wieczornym spacerze - grzecznie zeszłyśmy im z drogi , a one nas wyminęły i Uzi wcale nie reagowała na Sanderkę . Potem szła kawałeczek przed nami , my sobie rozmawiałyśmy z p. Iwoną a Uziaczek grzecznie szedł przodem i nie zwracał uwagi , ze kawałek za nią idzie inna suka (Sanderka - bokserka ) - oczywiscie był zachowany bezpieczny dystans
Muszę napisać Wam, że Uzi jest chyba ulubienicą p. Tomka, zresztą margo też "przypadł do gust" właścicielom hotelu - bardzo go chwalą.
dziś miałam spotkanie również z Margo - akurat przyjechałyśmy do hotelu gdy Margo był na spacerku - tak wylewnie sie ze mną witał gdy wysiadłam z samochodu, że właśnie skończyłam prać kurtkę, w której byłam .....

aaa..... i jeszcze chyba dobra nowina - Uzi chyba ciut, ciut schudła
(w każdym razie NA PEWNO NIE PRZYTYŁA )

Posted

A w schronie pytali dzisiaj jak się ,,anioŁki ,,sprawują ;) bardzo bym chciaŁa żeby ktoś odpowiedzialny je pokochaŁ na zawsze i daŁ szanse na normalne życie.
Pola która nadal siedzi w schronie już się uspokiŁa. Doddy napiszę ci na gg potem co pani kier móiŁa.

Posted

Myslalam, ze uda mi sie Margo sciagnac do Wawy by odpadly koszty hotelu ale niestety... Klapa u nas totalna.

Wiec musze Was prosic o pomoc w zbiorce na pikusie.

Posted

Jak dla mnie to pikusie.

Rozpatruje wysterylizowanie Uzi w hotelu. Zobaczymy czy sie powiedzie. By juz z glowy bylo.

Margolski gotowy do adopcji ale cos ucichly telefony w jego sprawie.

Posted

andzia69 napisał(a):
kto pokocha okrutnie przymilnych psich mordercow????:lol:

ja je kocham wszystkie :loveu: tylko domek mam zbyt malutki zeby je wszystkie pomiescic :( jak juz wygram totka to otworze schronisko z prawdziwego zdarzenia i bede dbac o wszystkie sierotki :eviltong:

Posted

Jutro jadę zobaczyć co u piesów, spoóbuję zrobić zdjęcia i je tutaj umieścisć. Udało mi się zebrać na pomoc dla nich ok. 500 złotych. Przeleję jak najszybciej.