Tengusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Podnosze slicznosci a Uzi to jakos diete moze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: slicznosci :loveu: Quote
Hund Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mialam wieści od doddy że to już nie takie aniolki jak na początku ;) pokazaly prawdziwe oblicze hahahah Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Uzi dostala cieczke. Schudnac nic nie schudla. Przez kraty obszczekuje psy, na spacerze olewa. Margo w kojcu grzeczny ale na spacerku potrafi pokazac rozki. Prosimy o wsparcie na hotel. Quote
_bubu_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 no to nasze aniołki pokazują charakterki :evil_lol: pięknie pięknie. Z Uzi były spore problemy w schronisku jak miała cieczkę. Tak szalała że podawano jej środki uspokajające w tym czasie bo pracownicy nie mogli sobie z nią poradzić. bądźcie grzeczne psinki :loveu: Quote
Faro Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Uzi albo bardzo się zmieniła , albo ....... pracownicy schroniska bardzo przesadzali . Cieczka wogóle nie wpłynęła na "uaktywnienie" (czyt. pobudzenie) suńki . Faktycznie jak na amstafa - to jest aniołkiem a rózki wcale nie sa duże:evil_lol: . Ot, jak normalny pies czasami poszczeka (choć już coraz mniej ) na psy przechodzące obok kojca , sama gdy wychodzi na spacerek - wcale sie nie awanturuje (a są w hotelu takie psiaki - zwłaszcza owczarki, które nim przejdą przez korytarz z końcowych boksów do wyjścia to chcą zeżreć inne w kojcach , tak "startują" do sąsiadów w boksach "po drodze" - trudno więc dziwić sie Uzi, że sie im odszczekuje ). Dziś z Sandrą spotkałyśmy Uzi i p. Iwonę (żona właściciela hotelu) na wieczornym spacerze - grzecznie zeszłyśmy im z drogi , a one nas wyminęły i Uzi wcale nie reagowała na Sanderkę . Potem szła kawałeczek przed nami , my sobie rozmawiałyśmy z p. Iwoną a Uziaczek grzecznie szedł przodem i nie zwracał uwagi , ze kawałek za nią idzie inna suka (Sanderka - bokserka ) - oczywiscie był zachowany bezpieczny dystans Muszę napisać Wam, że Uzi jest chyba ulubienicą p. Tomka, zresztą margo też "przypadł do gust" właścicielom hotelu - bardzo go chwalą. dziś miałam spotkanie również z Margo - akurat przyjechałyśmy do hotelu gdy Margo był na spacerku - tak wylewnie sie ze mną witał gdy wysiadłam z samochodu, że właśnie skończyłam prać kurtkę, w której byłam ..... aaa..... i jeszcze chyba dobra nowina - Uzi chyba ciut, ciut schudła (w każdym razie NA PEWNO NIE PRZYTYŁA ) Quote
_bubu_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 raczej nie przesadzali bo sama widziałam ;) oby już takimi aniołkami pozostały na zawsze :diabloti: pozdrówcie je tam ode mnie. szczególnie Kluseczke :razz: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 no to podnoszę "prawie" idealne psiaki!:lol: Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A w schronie pytali dzisiaj jak się ,,anioŁki ,,sprawują ;) bardzo bym chciaŁa żeby ktoś odpowiedzialny je pokochaŁ na zawsze i daŁ szanse na normalne życie. Pola która nadal siedzi w schronie już się uspokiŁa. Doddy napiszę ci na gg potem co pani kier móiŁa. Quote
doddy Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Przypominam niesmialo, ze zbieramy na hotele i sterylke Kluchy. Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Myslalam, ze uda mi sie Margo sciagnac do Wawy by odpadly koszty hotelu ale niestety... Klapa u nas totalna. Wiec musze Was prosic o pomoc w zbiorce na pikusie. Quote
dariaopole Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 doddy napisał(a): Wiec musze Was prosic o pomoc w zbiorce na pikusie. Pikusie ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiście asty to takie maluteńkie som :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dariaopole napisał(a):Pikusie ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiście asty to takie maluteńkie som :diabloti: no przecież to pikusie malusie ino zmutowane!:lol: Quote
doddy Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Jak dla mnie to pikusie. Rozpatruje wysterylizowanie Uzi w hotelu. Zobaczymy czy sie powiedzie. By juz z glowy bylo. Margolski gotowy do adopcji ale cos ucichly telefony w jego sprawie. Quote
doddy Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Pewnie duzo niet... Ale i tak musimy odczekac miesiac albo dwa bo jest po cieczce. Quote
_bubu_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No to Uzi masz miesiąc na dietkę , powodzenia :cool3: Quote
[email protected] Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ...i te "pieseczki"na 1-szą ...choć się ich boję:scared: Quote
Faro Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nie ma potrzeby bać się czy Margo czy Uzi - oboje do ludzi są OKRUTNIE PRZYMILNE I ŁAGODNE :lol: Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 kto pokocha okrutnie przymilnych psich mordercow????:lol: Quote
Tengusia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 andzia69 napisał(a):kto pokocha okrutnie przymilnych psich mordercow????:lol: ja je kocham wszystkie :loveu: tylko domek mam zbyt malutki zeby je wszystkie pomiescic :( jak juz wygram totka to otworze schronisko z prawdziwego zdarzenia i bede dbac o wszystkie sierotki :eviltong: Quote
doddy Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie mam netu, wiec bardzo Was prosze o pomoc w ogloszeniach naszych psow oraz jakis bazarkach i pozyskiwaniu funduszy na hotele dla psow itd. Quote
zusa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jutro jadę zobaczyć co u piesów, spoóbuję zrobić zdjęcia i je tutaj umieścisć. Udało mi się zebrać na pomoc dla nich ok. 500 złotych. Przeleję jak najszybciej. Quote
Recommended Posts