doddy Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 I znowu zmiana... Zabieg przełożony na wtorek... Za tydzień. Quote
natalia_aa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 doddy napisał(a):I znowu zmiana... Zabieg przełożony na wtorek... Za tydzień. A dlaczego to sie tak przedluza? Dalej cieczka czy jaki inny powod? Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wysterylizowana Rika wróciła do właścicieli. Doddy, robiłyście jej jakieś zdjęcia na odchodne? Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 andzia69 napisał(a):Doddy spsuła aparat i zdjęć ni ma;) Ta to zawsze cos zmajstruje. Laptop wiecznie w naprawie, aparaty tez psuje... co za kobita :evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 laptopa spsuł Filipek natomiast aparat ciocia doddy........może źle go używała blondina :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dariaopole napisał(a):laptopa spsuł Filipek natomiast aparat ciocia doddy........może źle go używała blondina :evil_lol: Oj bo Ci jej tymczasowicze zawsze tak samo jak ona zakreceni. A swoja droga przy wielu sprzetach domowego uzytku mozna by bylo pewnie znalezc jakies rugie zastosowanie :lol: no ale przy aparacie... :roll: Chyba, ze dluugi obiektyw miala.... Dobra juz jestem ciii. Quote
doddy Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Aparacik sam odmówił podłuszeństwa. Ale teraz czas na nowy... Chce albo Canona eos 400 albo Nikona d80 :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 doddy napisał(a):Aparacik sam odmówił podłuszeństwa. Ale teraz czas na nowy... Chce albo Canona eos 400 albo Nikona d80 :eviltong: a chcij sobie, chcij!:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Andzia, ja mam kłopoty z oszczędzaniem więc nie wiem kiedy będę mieć aparacik :evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a ja kupuje sobie taki [URL]http://www.ceneo.pl/641888e[/URL] (oczywiscie jesli w banku mi kredyt przyznaja :eviltong: bo przy mojej wyplacie to ponad dwa miesiace pracy taki aparacik :shake:) coprawda to moja pierwsza lustrzanka ale mysle ze podolam obsludze tego cuda :grins: Quote
Recommended Posts