Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Daria - ja przecież nie o odwiedzaniu wątkow, bo fakt - ich jest za dużo i czasem się zapomni....ja pisalam o tym, że brak zupelnie ludzi, ktorzy chcą adoptować jakiegokolwiek psiaka:placz::placz:zero odzewu z ogłoszeń w necie, gazet - mniej niż zero:-(

wiem kochana wiem o tym to juz nawet nie wpomne:placz:

• 2 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiadomiliśmy właściciela pocztą, że Rika jest pod naszą opieką. Niestety ten się z nami nie skontaktował.
Pozostanie nam więc pojechanie w wolnej chwili do Grodziska i odwiedzenie go osobiście :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Właściciele się w końcu z nami skontaktowali... To starsi ludzie, którzy mają chyba małe pojęcie o psach i o chipach... A o szukaniu swojego psa już z pewnością najmniejsze.

Rika na razie będzie sterylizowana a później zdecydujemy czy ją oddamy właścicielom.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
no to pięknie kurna, pięknie:cool3:

andzia w przyszłym tygodniu bedę w Kielcach ;)moze masz jakis dom dla bullowatego to chętnie podwiozę :cool3:

Posted

ruda76 napisał(a):
andzia w przyszłym tygodniu bedę w Kielcach ;)moze masz jakis dom dla bullowatego to chętnie podwiozę :cool3:

taaa - u nas to domkow full by bylo, tylko takich...scyzorykowych:angryy: raz dałam ogloszenie do naszych anonsow i nie moglam normalnie funkcjonować, bo non-stop dzwonily debile i dzieci:mad:

A co będziesz w tym zakapiarskim mieście robić? i w jakich godzinach?

Posted

andzia69 napisał(a):
znowu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w jakich godzinach?

moze zawieziesz fundacyjne bullki - moze się sprzedadza:eviltong:

wiesz co nie mam pojęcia ale chyba w środę rano.
Muszę pomoc Tz-owi :loveu:w koncu w ostanim czasie nasza rodzina robi się coraz liczniejsza a on to wszystko znosi:evil_lol:

• 2 weeks later...