AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='tigrunia']W czwartek albo piątek to Ty do porodu się szykować będziesz :evil_lol: Fajny brzuchol :loveu: Czekamy na dzidzie :loveu:[/quote] Dlatego przed porodem jeszcze musze Eti wykąpać bo potem to zabraknie mi czasu:evil_lol: Maluchów spodziewam sie między sobotą a wtorkiem:loveu:...ale teoretycznie to nawet w środę mogą być:loveu: Środa 58 dzień a wtorek 64 dzień.... Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Znalazłam fajną strone :loveu: tak wyglądają szczeniaki 56 dniu:loveu: [IMG]http://www.rr.sk/images/pregn_kal/57_62.jpg[/IMG] Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='AmiX']Ja na początku obstawiałam 5-6 i chyba tak będzie...ale jak dotykam tego brzucha....co tam sie dzieje:-o nawet juz nie tylko czuć ale i widać co one tam wyprawiają:loveu::evil_lol: jeszcze troche i zobaczymy ile będzie juniorów:loveu:[/quote] śliczny brzusio ma Fastusia, a jakie śliczności w środku muszą się chować :loveu:, położyć ręke na takim falującym brzusiu to sama przyjemność. Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='beatkacg'] położyć ręke na takim falującym brzusiu to sama przyjemność.[/quote] ojjjj TAK:loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='AmiX']ojjjj TAK:loveu:[/quote] ooo ja Ci tego mega zazdrościć, ale może jeszcze kiedyś i u nas będzie taki falujący brzusio Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='beatkacg']ooo ja Ci tego mega zazdrościć, ale może jeszcze kiedyś i u nas będzie taki falujący brzusio[/quote] Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='AmiX']Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu:[/quote] to sama słodycz będzie :loveu: i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='beatkacg']to sama słodycz będzie :loveu: i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić[/quote] No czuje że tak właśnie może być:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaladan Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Aniu trzymamy kciuki i czekamy razem z Tobą :) A my teraz z niecierpliwością będziemy czekać czy nasza Di postanowiła zostać mamą :loveu: Quote
AmiX Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kaladan']Aniu trzymamy kciuki i czekamy razem z Tobą :) A my teraz z niecierpliwością będziemy czekać czy nasza Di postanowiła zostać mamą :loveu:[/quote] Dzięki :) A ja trzymam mocno za was :kciuki: maluchy napewno będą i to jakie śliczne:loveu::Cool!: Quote
Guest Agata_B Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;) Jutro 58 dzień :multi: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 OOO śliczny reprodukror:loveu::loveu::loveu: może jakieś foty Di :cool3:. Ania a jak Fastusia:loveu::loveu::loveu:?? Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Agata_B']Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;) Jutro 58 dzień :multi:[/quote] To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal[B]:loveu:[/B] [IMG]http://www.numenyork.eu/galeria/Harley/z040d.jpg[/IMG] [IMG]http://www.numenyork.eu/galeria/Harley/z039d.jpg[/IMG] Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 trzymam kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki: i czekamy na kluseczki:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']OOO śliczny reprodukror:loveu::loveu::loveu: może jakieś foty Di :cool3:. Ania a jak Fastusia:loveu::loveu::loveu:??[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Fatstusia ma za sobą prawie nie przespaną noc...ciężko już jej...myślę do 64 dnia to ona nie będzie czekać:lol:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Wydaje mi sie że w piątek albo sobotę będzie po wszystkim:loveu:[/FONT][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czekamy z niecierpliwoscia :loveu: Jejku az żal będzie się rozstawać z małymi kluskami... Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Anie a jak egzamin już jesteś po czy jeszcze przed?? Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='madziasto4']Czekamy z niecierpliwoscia :loveu: Jejku az żal będzie się rozstawać z małymi kluskami...[/quote] Chyba serce mi pęknie:shake: [quote name='Aurunia']trzymam kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki: i czekamy na kluseczki:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki :) Quote
Kaladan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [QUOTE]To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;-) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal[B]:loveu:[/B][/QUOTE] Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu: [QUOTE]Chyba serce mi pęknie:shake:[/QUOTE] Ech to chyba najgorsza chwila...ja ryczę przy każdym oddawanym szczeniaku... Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']Anie a jak egzamin już jesteś po czy jeszcze przed??[/quote] [FONT=Calibri][SIZE=3]Już po …to mój ostatni egzamin na tych studiach właściwie to oblałam go na 4 roku i wzięłam powtarzanie przedmiotu…. strasznie się stresuje a wyniki dopiero w piątek …było tyle osób że zabrakło miejsca na ogromnej auli(rok 4 i połowa 5)…. Napisałam na 4 pytania z 5 :roll:ale u tego profesora jak nie jest wszystko napisane dokładnie tak jak na wykładach to oblewa:roll:…. Jak nie zaliczę to jeszcze poprawka a potem to tylko komis na którym oblał w tamtym roku 40os z 45 NA OSTATNIM ROKU!:angryy:[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jak zaliczyłam a daj boże żeby tak było;) to już tylko obrona i KONIEC NAUKI!:multi:[/SIZE][/FONT] Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kaladan']Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu: [/quote] Aniu trzymam kciuki...teraz Di będziemy odliczać dni do porodu:loveu: Harley to rewelacyjny wybór:loveu: Quote
laurin Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kiedy mają przyjść na świat maleństwa :loveu:??? Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='laurin']Kiedy mają przyjść na świat maleństwa :loveu:???[/quote] Myślę że w tym tygodniu:loveu: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 łał .. Harley super chłopak :loveu: Aniu trzymam kciuki za egzamin ;) Quote
Recommended Posts