Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']W czwartek albo piątek to Ty do porodu się szykować będziesz :evil_lol:

Fajny brzuchol :loveu: Czekamy na dzidzie :loveu:[/quote]

Dlatego przed porodem jeszcze musze Eti wykąpać bo potem to zabraknie mi czasu:evil_lol:
Maluchów spodziewam sie między sobotą a wtorkiem:loveu:...ale teoretycznie to nawet w środę mogą być:loveu: Środa 58 dzień a wtorek 64 dzień....

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AmiX']Ja na początku obstawiałam 5-6 i chyba tak będzie...ale jak dotykam tego brzucha....co tam sie dzieje:-o nawet juz nie tylko czuć ale i widać co one tam wyprawiają:loveu::evil_lol: jeszcze troche i zobaczymy ile będzie juniorów:loveu:[/quote]

śliczny brzusio ma Fastusia, a jakie śliczności w środku muszą się chować :loveu:, położyć ręke na takim falującym brzusiu to sama przyjemność.

Posted

[quote name='beatkacg']ooo ja Ci tego mega zazdrościć, ale może jeszcze kiedyś i u nas będzie taki falujący brzusio[/quote]

Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu:

Posted

[quote name='AmiX']Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu:[/quote]

to sama słodycz będzie :loveu:
i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić

Posted

[quote name='beatkacg']to sama słodycz będzie :loveu:
i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić[/quote]

No czuje że tak właśnie może być:evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kaladan']Aniu trzymamy kciuki i czekamy razem z Tobą :)

A my teraz z niecierpliwością będziemy czekać czy nasza Di postanowiła zostać mamą :loveu:[/quote]

Dzięki :)

A ja trzymam mocno za was :kciuki: maluchy napewno będą i to jakie śliczne:loveu::Cool!:

Guest Agata_B
Posted

Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;)

Jutro 58 dzień :multi:

Posted

[quote name='Agata_B']Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;)

Jutro 58 dzień :multi:[/quote]

To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal[B]:loveu:[/B]
[IMG]http://www.numenyork.eu/galeria/Harley/z040d.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.numenyork.eu/galeria/Harley/z039d.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aurunia']OOO śliczny reprodukror:loveu::loveu::loveu: może jakieś foty Di :cool3:. Ania a jak Fastusia:loveu::loveu::loveu:??[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Fatstusia ma za sobą prawie nie przespaną noc...ciężko już jej...myślę do 64 dnia to ona nie będzie czekać:lol:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Wydaje mi sie że w piątek albo sobotę będzie po wszystkim:loveu:[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']Czekamy z niecierpliwoscia :loveu: Jejku az żal będzie się rozstawać z małymi kluskami...[/quote]

Chyba serce mi pęknie:shake:

[quote name='Aurunia']trzymam kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki: i czekamy na kluseczki:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dzięki :)

Posted

[QUOTE]To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;-) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal[B]:loveu:[/B][/QUOTE]

Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu:

[QUOTE]Chyba serce mi pęknie:shake:[/QUOTE]

Ech to chyba najgorsza chwila...ja ryczę przy każdym oddawanym szczeniaku...

Posted

[quote name='Aurunia']Anie a jak egzamin już jesteś po czy jeszcze przed??[/quote]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Już po …to mój ostatni egzamin na tych studiach właściwie to oblałam go na 4 roku i wzięłam powtarzanie przedmiotu…. strasznie się stresuje a wyniki dopiero w piątek …było tyle osób że zabrakło miejsca na ogromnej auli(rok 4 i połowa 5)…. Napisałam na 4 pytania z 5 :roll:ale u tego profesora jak nie jest wszystko napisane dokładnie tak jak na wykładach to oblewa:roll:…. Jak nie zaliczę to jeszcze poprawka a potem to tylko komis na którym oblał w tamtym roku 40os z 45 NA OSTATNIM ROKU!:angryy:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jak zaliczyłam a daj boże żeby tak było;) to już tylko obrona i KONIEC NAUKI!:multi:[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kaladan']Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu:
[/quote]

Aniu trzymam kciuki...teraz Di będziemy odliczać dni do porodu:loveu:
Harley to rewelacyjny wybór:loveu: